女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有冇人知三島後期死左去邊
9升10
日日都唔見

男人都無得攻略落去

救命啊 12月頭啦

攻略左殿堂未?

剩低獅堂同聖杯未

試下攻略左個殿堂
有d好似要攻略左先繼續出
persona5 限定周邊

書包

海報

公仔

tg:bigdiuf
解雙子coop 1lv 果隻persona 邊度捉
遲還DVD常例黎
就算遲都唔會扣錢
解雙子coop 1lv 果隻persona 邊度捉

用兩隻 同屬合體 , 可以合出低一級既PERSONA
遲還DVD常例黎
就算遲都唔會扣錢

有時有劇情根本還唔到
遲還DVD常例黎
就算遲都唔會扣錢

有時有劇情根本還唔到

放棄左dvd 一隻都未睇過
溝左醫生之後 有時無野做去搵佢 幾次都淨係係診所檢查下
無得約佢出街/去屋企
啱啱買左黎玩, 被逼處決左阿森

仲未好明佢個處刑系統

而家打緊鴨志田殿堂, 想問有冇邊隻PERSONA好用?
就快打爆好唔捨得
希望有加強版比我用女主溝仔

點解p4g唔整女主比我溝堂島大叔
想問特典版係唔係有主題曲插曲同bgm既cd?有冇巴打肯放?
就快打爆好唔捨得

今集吉田大叔係男神,未9月已經max左
新手HERE

打緊鴨志田殿堂行到個塔就來頂有一隻16LV 天使......
我隊人先8 LV
佢條PK 仲要出AOE狂炸
其實係咪可以避開唔洗打orz......

Dlc 70 蚊有音樂主題

Dlc 70 蚊有音樂主題

想要佢首rivers in the desert,上網搵過好似冇得賣,亦唔想搵開心版,所以想問下特典cd有冇
新手HERE

打緊鴨志田殿堂行到個塔就來頂有一隻16LV 天使......
我隊人先8 LV

mona 幸運拳打暈佢再總攻擊、
新手HERE

我隊人先8 LV

mona 幸運拳打暈佢再總攻擊?
新手HERE

我隊人先8 LV

8 lv 好似未學到幸運拳 ,

果隻天使記得可以洗腦 , 混亂 之類去打
新手HERE

我隊人先8 LV

8 lv 好似未學到幸運拳 ,

果隻天使記得可以洗腦 , 混亂 之類去打

合隻8lv愚者 背負鬼 佢有幸運拳同指彈仲要耐物理
就快打爆好唔捨得

我比較鍾意岩井
就快打爆好唔捨得

我比較鍾意岩井

咁都釣到hehe
就快打爆好唔捨得

我比較鍾意岩井

咁都釣到hehe

女人唔打得機既
就快打爆好唔捨得

我比較鍾意岩井

咁都釣到hehe

女人唔打得機既

冴姐殿堂套衫正到

有冇巴打放?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞