女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我新玩,玩到係城堡幸比人捉左,跟住佢都可以戰鬥,玩落自由度唔係好高,係咪之後會自由d多d唔同野玩?

你同歐美rpg比佢少D自由野,但佢係sell故事同溝女先至係重點

想問下溝女係咪只可以消極地等啲女SEND SMS 先可以約佢地出街?
想溝會長, 但係佢唔係成日都SEND SMS 黎, 反而杏就成日都會SEND 黎話喺澀谷度等我

可以主動搵女
會長好似係學校門口

用r1去地圖
檢查邊個地區有藍卡

可以再禁正方check有咩野人同升coop lv
我新玩,玩到係城堡幸比人捉左,跟住佢都可以戰鬥,玩落自由度唔係好高,係咪之後會自由d多d唔同野玩?

你同歐美rpg比佢少D自由野,但佢係sell故事同溝女先至係重點

想問下溝女係咪只可以消極地等啲女SEND SMS 先可以約佢地出街?
想溝會長, 但係佢唔係成日都SEND SMS 黎, 反而杏就成日都會SEND 黎話喺澀谷度等我

可以主動搵女
會長好似係學校門口

平時返學會長係三樓學生會門口 假日就學校門口
留名
呀, 豪血寺一味第三round最後個下都係去唔到最後圓形個位

可以主動搵女
會長好似係學校門口

平時返學會長係三樓學生會門口 假日就學校門口

唔該哂樓上幾位巴打教點溝女
義經要幾lv先有8跳 強行用錢合左隻出黎得82lv 但無8跳
義經要幾lv先有8跳 強行用錢合左隻出黎得82lv 但無8跳

早知升爆信也先去合 心急就輸了
同埋強行合左愛麗絲 都幾大食招即死 44sp
但又唔一定中
如果敵人對咒系無效 會唔會照食到即死定無效果
但又唔一定中

無效
但又唔一定中

無效

thanks
但又唔一定中

無效

thanks

冇學魔法師的資質咩? 用技SP 減半

學埋大氣功 , 之後裝個中氣功 ,

每RD 回12 SP
但又唔一定中

無效

thanks

每RD 回12 SP

無睇呢方面既攻略 鳩合出黎喳
但又唔一定中

無效

thanks

每RD 回12 SP

魔法師果招用絞刑學
果D話咩目前無法加深關係,係咪繼續照同佢COOP就得
成日覺得D時間唔夠用
打到第二個迷宮,得勇氣3LV其他都係2LV
好撚憎mona成日話今日都攰啦早d抖啦
明明預左時間想睇埋隻dvd都唔得
但又唔一定中

無效

thanks

每RD 回12 SP

魔法師果招用絞刑學

聽日試下

果D話咩目前無法加深關係,係咪繼續照同佢COOP就得
成日覺得D時間唔夠用
打到第二個迷宮,得勇氣3LV其他都係2LV

係 之後有個npc可以幫你易啲加深關係
我個時都係咁覺得 但你如果唔追求一周目拎白金 隨便玩都可以升爆5圍

好靚
之前見到figma果D買唔落手

好靚

儲開figma會買呀
Figma公布左主角同杏之嘛

Figure其他都出怪盗裝,雙葉唔出怪盗裝擺埋又好怪
但雙葉怪盗裝好柒

好靚

儲開figma會買呀

但雙葉怪盗裝好柒

寧願雙葉出便裝 即係呢款
加埋杏 真 怪盜裝 夠哂數

好靚

儲開figma會買呀

但雙葉怪盗裝好柒

寧願雙葉出便裝 即係呢款
加埋杏 真 怪盜裝 夠哂數

我鐘意杏既夏季便服裝,腿腿腿
而家先發覺7個boss連埋futaba係代表人既7宗罪

獎盃寫得好清楚

我冇睇番d trophy

其實美術館個虛榮唔係七宗罪
剩番果樣罪係喺人類身上
而家先發覺7個boss連埋futaba係代表人既7宗罪

獎盃寫得好清楚

我冇睇番d trophy

其實美術館個虛榮唔係七宗罪
剩番果樣罪係喺人類身上

7宗罪唔只7宗
好似改左幾次
虛榮曾經係7宗罪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞