女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

呢兩件專搞𡃁仔嘅死gay 佬
有冇陰影打

呢兩件專搞𡃁仔嘅死gay 佬
有冇陰影打

佢地好人黎 打final boss之前如果你去shinjuku聽佢地d對話,
當個個都唔信佢地果陣佢地依然支持joker佢地

畀次機會佢la ,好慘架
私生子又成世畀人睇死
肯悔改就ok 啦

佢根本係個殺人唔眨眼嘅大魔頭
你諗下開波以來佢直接間接殺左幾多人?殺主角殺個差佬果陣諗都冇諗過。

一句童年陰影私生子好撚慘就值得原諒?真係 your face your fate 。好撚想救番佢出來然後響現實中質佢食 pancake 食撚佢!

自卑變左精英心理,睇唔起人

人來!餵公子食餅!

呢條友冷血得好緊要,比起之前打既boss罪行深好多,根本一定要死

可惜 Atlus 唔俾我地令佢悔改!
佢冇可能冇殿堂 ,同埋被佢迷惑嘅少女 NPC

有persona既人係唔會有

係 wor 但係冇殿堂都可以有待被拯救嘅少女 NPC

係skull先會理依d野既姐
嘩,個post去到第40 頁, 睇怕要開定 post 4

Agger

Agger

應該唔少打到二周目衝白金
下個置頂可能要加d 全persona 合成表方便大家
睇呢個post成日被人劇透

Agger

應該唔少打到二周目衝白金
下個置頂可能要加d 全persona 合成表方便大家

好的,但我玩日版,有無d中文wiki

sorry 出左一段日子唔記得粉字

終卡完左爆左第3次 黎緊開始第4次,差一個troph platium

終卡完左爆左第3次 黎緊開始第4次,差一個troph platinum

終卡完左爆左第3次 黎緊開始第4次,差一個troph platinum

玩英文版

玩英文版

外國巴 同埋覺得中文版d直譯好牽強

sorry 出左一段日子唔記得粉字

好難唔透,快d通頂又好點都打爆先la

玩英文版

係咪豬黎
只豬就咁送左

玩英文版

係咪豬黎
只豬就咁送左

mona黎嫁 佢用mona個樣整做朱古力
不過都預左果晚佢地會扑嫁啦得兩個人
雙葉都講到話想個主角臨走製造更多回憶,好大暗示
都係爆左機先上黎穩陣d
唔知點解我覺得陰影冴好好丁

新島冴係好正

新島冴係好正

最衰冇得溝
姊妹井

新島冴係好正

最衰冇得溝
姊妹井

兩姊妹都咁正

新島冴係好正

最衰冇得溝
姊妹井

兩姊妹都咁正

妹妹私服fail 校服
家姐 陰影正妹多
點解唔比我食晒2姐妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞