女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

mona 幸運拳打暈佢再總攻擊?

隻怪開技會唔會蓄力?

因為我唔記得左係邊隻 記得有幾隻小boss會蓄力 一蓄力就檔左佢減傷

結果打贏都冇用orz.....
我4月30號先搵到秘寶
跟住5月1號去寫信
5月2號未返學已經game over.....
我仆你個街

所以有得打就打左先

我通常都係前幾日打 今次打賭場 好彩預早左 第一次入去搵路線之後要你強制出返黎 第二日先可以再入去
新手HERE

打緊鴨志田殿堂行到個塔就來頂有一隻16LV 天使......
我隊人先8 LV
佢條PK 仲要出AOE狂炸
其實係咪可以避開唔洗打orz......

mona 幸運拳打暈佢再總攻擊?

隻怪開技會唔會蓄力?

因為我唔記得左係邊隻 記得有幾隻小boss會蓄力 一蓄力就檔左佢減傷

結果打贏都冇用orz.....
我4月30號先搵到秘寶
跟住5月1號去寫信
5月2號未返學已經game over.....
我仆你個街

所以有得打就打左先

而家要返一星期前重新開始=.=
佢老尾我果一個星期又讀左書解左字謎又睇左醫生.......
做左咁鬼多野又要重新做多次.....

打得到打早D打 有一兩個強制打兩次
痴線昨晚凌晨1點左右打完賭場 今日要早起本身諗住訓 點知啲劇情玩到停唔到手 最後3點先熄機 好耐無試過打到唔停手 真係好高汁
btw講返成件事點搵25仔 點set個局裝佢 真係世界級 睇到好緊湊 龍司係電視機前面個下奸笑真係差啲陰到我
痴線昨晚凌晨1點左右打完賭場 今日要早起本身諗住訓 點知啲劇情玩到停唔到手 最後3點先熄機 好耐無試過打到唔停手 真係好高汁
btw講返成件事點搵25仔 點set個局裝佢 真係世界級 睇到好緊湊 龍司係電視機前面個下奸笑真係差啲陰到我

巴打打到咁夜第二朝唔使起身返工咩
請問點樣完成三次換手?
我係大賭場大老時換左三次都唔得,
定係要三個同伴都要換晒唔同既人?

巴打打到咁夜第二朝唔使起身返工咩

暫時廢青
以下劇透討論
[size=2]我既理解係 主角們只係打敗左幽影冴 無偷到真既秘寶走 所以殿堂無消失 然後利用冴姐殿堂製做假死 呃明智 係咪咁
如果係咁既話 即係冴姐無悔改到?因為要偷左秘寶先會悔改 定我miss左啲野 昨晚太夜玩 又太多劇情一次過黎
請問點樣完成三次換手?

我都想問,暫時未使到,有無咩方法易做d
請問點樣完成三次換手?

3個都要唔同人,最易就係宇宙個到用槍射個堆莉莉姆,用屬攻道具可能都得 未試過
以下劇透討論
[size=2]我既理解係 主角們只係打敗左幽影冴 無偷到真既秘寶走 所以殿堂無消失 然後利用冴姐殿堂製做假死 呃明智 係咪咁
如果係咁既話 即係冴姐無悔改到?因為要偷左秘寶先會悔改 定我miss左啲野 昨晚太夜玩 又太多劇情一次過黎

正解
以下劇透討論

我自己覺得係有悔改到,不過係靠自力你玩到最後會有提到類似既劇情,話已經找到真正既正義,你可以覺得已經悔改左

利申:玩日版太耐,唔太記得
有邊幾招技有動畫睇
尋日合左雙路西法,招明星霸氣
請問點樣完成三次換手?

3個都要唔同人,最易就係宇宙個到用槍射個堆莉莉姆,用屬攻道具可能都得 未試過

要先確定隊友coop lv有冇開到'換手'
請問點樣完成三次換手?

搵d 槍屬弱點既怪 , 出4隻 就可以 最易完成三隻換手
以下劇透討論

我自己覺得係有悔改到,不過係靠自力你玩到最後會有提到類似既劇情,話已經找到真正既正義,你可以覺得已經悔改左

利申:玩日版太耐,唔太記得

明白 好彩無理解錯
其實有啲似三島 雖然佢無秘寶 又無打佢隻陰影 佢都自己悔改左
請問點樣完成三次換手?

如果後期 就用春放一槍有高機率爆擊 , mona 奇積拳

主角放魔法 奇積拳 同 塔既能力都得
請問點樣完成三次換手?

哦…我以為係同伴係杏換mona,
真換龍司諸如此類
閱讀理解零分

另外我過左賭場先至滿左靈巧
係未同春coop max無望
不過我發覺好多野第一周目都完成唔到
例如要聽晒雙葉250句對白,換左好多次人都未聽得晒,定係要到十二月尾先可完成到...?
請問點樣完成三次換手?

真換龍司諸如此類
閱讀理解零分

例如要聽晒雙葉250句對白,換左好多次人都未聽得晒,定係要到十二月尾先可完成到...?

我龍司同mona長期擺雪櫃
ps岩岩上太空
請問點樣完成三次換手?

真換龍司諸如此類
閱讀理解零分

ps岩岩上太空

後期 龍屍同mona 好勁 ,

龍屍蓄氣 打過千 , mona 全體回hp 同時全體解異常狀態

杏小姐都打到過千 不過sp 倒水咁倒
請問點樣完成三次換手?

真換龍司諸如此類
閱讀理解零分

ps岩岩上太空

龍屍蓄氣 打過千 , mona 全體回hp 同時全體解異常狀態

基本上而家隻貓長期跟身嫁啦…
我整到佢可以補一人/全部血,復活滿血,又可以解異常情況,又有奇蹟拳,無佢唔得

真換龍司諸如此類
閱讀理解零分

ps岩岩上太空

基本上而家隻貓長期跟身嫁啦…
我整到佢可以補一人/全部血,復活滿血,又可以解異常情況,又有奇蹟拳,無佢唔得

奇積拳 主用仲勁

整隻高運persona 加被動技 建言 , 十下爆足十下

仲有春招一槍 都係 槍屬版奇積拳

主角學仲有被動技加槍屬爆擊 , 同兩招槍屬加攻

btw 已捉晒d 野生寵 , 小怪用愛麗絲 清場
其實我都想知 雙葉250句野係點
小姐,你邊位呀

雙葉在戰鬥入面咪會經常講野既,250 句野就係計果d說話

戰鬥時雙葉會係後面 廢up

雙葉自己放buff , 回血

唔同角色 總攻 , 擊倒 / 被擊倒 ,

殺1隻怪 或同時殺兩隻以上既怪都有唔同對白

加埋250 句 , 出過晒就有成就

利申 個成就係一周時冇為意咁拎左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞