女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有個問題唔係好明,男主比人揀中係咪因為佢同Shido一開始有淵源
就好似明智比人揀中因為係同shido係兩父子咁?
有個問題唔係好明,男主比人揀中係咪因為佢同Shido一開始有淵源

P5G 答你

P5G 答你

姐係又唔知要等幾多年
仲要未必會出係ps4,多數係Vita
岩岩上youtube睇番只係解釋果佢同明智同其他人唔同之類,
完全冇講過點解揀中佢地,
好似Mona見親d寶物都會發癲咁都冇講

其實好多問題都好似未講清楚咁,可能要玩多次先明

P5G 答你

姐係又唔知要等幾多年
仲要未必會出係ps4,多數係Vita
岩岩上youtube睇番只係解釋果佢同明智同其他人唔同之類,
完全冇講過點解揀中佢地,
好似Mona見親d寶物都會發癲咁都冇講

其實好多問題都好似未講清楚咁,可能要玩多次先明

到時都唔知 sony 仲有無出手提機
個情況同 P4 好相似
P4 主角都係去到個鎮無幾耐就有能力,但係一直無講點黎
個 true ending 就係交代呢樣野
所以睇返今集 P5 都似係會將來出加強版時再交代
發覺啲女女既persona全部進化完好似仲柒過未進

今集大部分人既二轉都樣衰過一轉 會長係例外

不過男角無記錯就有偷懶/ 同一轉唔多貼題既情況
上cospa睇除左制服得龍司既tee買,我想做變態佬呀
想問 雙子 2>3 要3隻野合成,我有個兩隻騎士,但個隻安德魯斯我印象空間搵極搵唔到,睇網上話美術館捉,但已經打到金字塔
想問 雙子 2>3 要3隻野合成,我有個兩隻騎士,但個隻安德魯斯我印象空間搵極搵唔到,睇網上話美術館捉,但已經打到金字塔

除左dlc 所有野都可以合出黎

會長一階先正
騎電單車
世紀未霸王

但最弊我之前都有D冇捉齊,有冇巴打有係邊層印象空間直接撞過

會長都係電單車型D

但最弊我之前都有D冇捉齊,有冇巴打有係邊層印象空間直接撞過

冇捉都可以自己合

會長都係電單車型D

好彩佢figure係出電單車
有冇巴打知香港邊到有賣ost
唔通真係要上網買
唔通真係要上網買

我都係amazon jp寄過黎,好方便
唔通真係要上網買

Amazon真係直接好多
唔通真係要上網買

上個post貼過
9成日本森林買
昨晚上fb睇信和幾間鋪都唔覺有開杏訂
唔通真係要上網買

上個post貼過
9成日本森林買

可以寄黎香港?
唔通真係要上網買

上個post貼過
9成日本森林買

可以寄黎香港?

睇個賣家 有啲寫明唔寄 要你搞埋轉運
有啲就可以 好似係
唔通真係要上網買

上個post貼過
9成日本森林買

可以寄黎香港?

官方大公司通常都直寄
最新消息 孤仔開左杏訂了 1199

睇埋 G POINT 同 精品睇下開唔開先訂...

孤仔試過中伏 , 遅左幾日去拎得番D 勁殘既盒 ,

精品就成日都唔SEND SMS , 不過近我屋企 ,

G POINT D 盒就最正 , 次次都係8角盒 ,

不過通常貴另外兩間幾十蚊

睇埋 G POINT 同 精品睇下開唔開先訂...

孤仔試過中伏 , 遅左幾日去拎得番D 勁殘既盒 ,

精品就成日都唔SEND SMS , 不過近我屋企 ,

G POINT D 盒就最正 , 次次都係8角盒 ,

不過通常貴另外兩間幾十蚊

懶得過去g point
唉遲啲仲要入雙葉 真 仆街就快爆炸屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞