女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
2周目衝全 coop max 既話
同伴 D 假日邀約 (讀書/睇戲之類) 去定唔去好?
唔去係咪應該加得快 D ? (唔去可以搵占卜加)

你五圍max 睇晒書 打晒機
Hea玩都得
想問埋後期啲王 其實係咪無弱點呢樣野
或者用洗腦個啲 一鎗斃命 有無機會食到控
定一定係鑑生打死
想問埋後期啲王 其實係咪無弱點呢樣野
或者用洗腦個啲 一鎗斃命 有無機會食到控
定一定係鑑生打死

某D BOSS弱點都係類似鴨志田咁...

派個伙計出去做野...
同埋強行合左愛麗絲 都幾大食招即死 44sp
但又唔一定中
如果敵人對咒系無效 會唔會照食到即死定無效果

無效

thanks

冇學魔法師的資質咩? 用技SP 減半

學埋大氣功 , 之後裝個中氣功 ,

每RD 回12 SP

無睇呢方面既攻略 鳩合出黎喳

魔法師果招用絞刑學

聽日試下

魔法師的資質要用黃龍 要教皇coop max 但我無升過教皇coop

你用同佢地一樣Arcana既persona咪可以快d
點解我買晒汽水機啲汽水都係未拎到個獎杯
終於爆左,好好玩好滿足,打成90個鐘 不過最後d人都係73lv, 完全冇合到咩勁野

同問

同問

12月尾一次過買哂就得

同問

12月尾一次過買哂就得

我已經係十二月廿幾號抽一日出黎買
我已經個個都禁晒,個個都買左至少1,都唔知差啲乜...
另外潛入道具係未得四件整?我已經整左無限解鎖啦…都唔知搞乜我都係卡左係呢到
雖然都會玩二周目,但都想知自己衰係邊呀

同問

12月尾一次過買哂就得

另外潛入道具係未得四件整?我已經整左無限解鎖啦…都唔知搞乜我都係卡左係呢到

1. 去曬所有城市 所有機買

2. 你試下係張list L1 R1 睇下
cls玩easy 去到最尾個殿堂 我估係最尾殿堂
比啲怪放混亂4隻中哂 比人sm到game over左

easy都gameover

巴打幾lv ...

唔係合左愛麗斯? 一rd 秒怪wor

757d

巴打幾lv ...

佢應該俾怪偷襲
今集有得用天氣屈死神機其實已經易玩左,你想嘅升到 99lv 先打 final boss 都得

同問

12月尾一次過買哂就得

潛入道具好多件架喎,L1 R1仲有兩版
今集有得用天氣屈死神機其實已經易玩左,你想嘅升到 99lv 先打 final boss 都得

請問要喺印象空間留幾耐先撞到死神?我仲未見過
同埋最少要有幾lv 先夠砌?

同問

12月尾一次過買哂就得

潛入道具好多件架喎,L1 R1仲有兩版

唔怪得拎唔到獎杯啦屌
Thz

請問要喺印象空間留幾耐先撞到死神?我仲未見過
同埋最少要有幾lv 先夠砌?

入左印象空間(要係行路軌有陰影撞果啲層數,安全地方、休息區、得月台果啲唔計),上車乜都唔做掛機,等幾分鐘就會聽到有鎖鏈聲,你就會搵到佢

一般黎講啲人都會建議你較 safety / easy 先打。我自己趁流行病去搵佢刷 lv 果陣係 normal 難度,十二月,6x - 7x level,防具都買哂最貴。有時佢無染病,比佢搶先手放一下全體魔法已經陷家剷 唔係屈病真係唔識打
今集主角係咪算係專精銃擊

銃擊特大同埋塔coop 啲skill

巴打幾lv ...

佢應該俾怪偷襲

70左右 啲怪免疫/反咒傷
粉字講算
打到最尾幻想空間同現實連接 去緊神殿途中 應該就快入到神殿
本身諗住落返入口save 但又要跑幾層+啲怪又生返出黎就打消左個念頭
無記錯係龜頭怪+2隻紅色揸好多把刀既怪 好似
總之就係1次過4隻混亂到完場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞