女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
玩P5中曬毒
最近買埋psv隻p4g玩 佢有個功能係網絡聲援其他玩家(補MP)
成日撳聲援都有人幫手 估唔到隻game出咗咁耐都仲有咁多人玩
玩P5中曬毒
最近買埋psv隻p4g玩 佢有個功能係網絡聲援其他玩家(補MP)
成日撳聲援都有人幫手 估唔到隻game出咗咁耐都仲有咁多人玩

原來有得補sp

等我仲成日用水補sp

btw 岩岩玩到理世 迷宮 ,

理世好正
玩P5中曬毒

原來有得補sp

等我仲成日用水補sp

理世好正

補得好少魔 不過得閒撳下 好過無
我玩到完二個迷宮主角已經30lv
瘋狂打怪刷卡升persona能力值
以下劇透討論
[size=2]我既理解係 主角們只係打敗左幽影冴 無偷到真既秘寶走 所以殿堂無消失 然後利用冴姐殿堂製做假死 呃明智 係咪咁
如果係咁既話 即係冴姐無悔改到?因為要偷左秘寶先會悔改 定我miss左啲野 昨晚太夜玩 又太多劇情一次過黎

我自己覺得係有悔改到,不過係靠自力你玩到最後會有提到類似既劇情,話已經找到真正既正義,你可以覺得已經悔改左

利申:玩日版太耐,唔太記得

明白 好彩無理解錯
其實有啲似三島 雖然佢無秘寶 又無打佢隻陰影 佢都自己悔改左

係咪佢地自己都知打倒陰影有副作用,如果無成本點會唔打三島,仆街friend底就唔郁

因為三島都係開左扭曲左冇耐 , 未算嚴重到走火入魔 , 主角去搵佢陰影 , 發現仲可以對話 , 唔似其他支線boss咁上晒腦 , 見到主角一黎到就要隻抽
玩P5中曬毒

原來有得補sp

等我仲成日用水補sp

理世好正

我按聲援都唔係成日有人幫手
之前係雪子度不停洗第一層D 寶箱, 補返晒SP先上返去打雪子
玩P5中曬毒

原來有得補sp

等我仲成日用水補sp

理世好正

我按聲援都唔係成日有人幫手
之前係雪子度不停洗第一層D 寶箱, 補返晒SP先上返去打雪子

我最近幾日夜晚玩都幾多人聲援
都見有玩家求救

我通常見有人求救就幫手撳下 咁應該會多d人聲援你(好似係)
雙葉會出figure 但相比起杏好似普通好多

上面杏 條link 果間廠d figure 不嬲都係超高質數

原來呢間廠係超高汁
睇黎可以訂了
新手入坑唔長 淨係識gsc a+ 壽屋 alter呢啲

上面杏 條link 果間廠d figure 不嬲都係超高質數

原來呢間廠係超高汁
睇黎可以訂了

同一間廠 , 之前入左e 兩隻
想入新島部電單車多d
進左化冇得騎

原來呢間廠係超高汁
睇黎可以訂了

bro點買,集運返港?

正路香港會有玩具鋪開訂 ,

你可以上fb page 留意下 ,

通常都係果幾間 , 精品 , 孤注一扭 , g point ,

仲有間5月玩具 ,

不過我未試過係5月玩具訂野 ,

其他三間都ok , 係精品有時會唔記得send msg

通知到貨
好7呀

無哂霸氣

原來呢間廠係超高汁
睇黎可以訂了

神大人
想入新島部電單車多d
進左化冇得騎

我想入佢個人 唔知出唔出
想入新島部電單車多d
進左化冇得騎

有,個人連部電單車
想入新島部電單車多d
進左化冇得騎

有,個人連部電單車

昨日上網睇淨係見出左電單車未上色圖
以為佢唔出人
原來係一齊出 太好了

有興趣但13000yen 好撚貴
最想要都係四眼妹
依家唔買到時成套後追好貴咖啦,要買就快
Btw其他男角都唔會出齊咖啦

應該只會入會長+電單車 , 雙葉考慮下

應該只會入會長+電單車 , 雙葉考慮下

佢已經講明話出邊幾個?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞