女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
其後放學後果段時間有冇得打機/睇書
放學後D COOP 清得7788
有時會冇COOP比我做 迷宮又冇野比我打
冇野好做
龍司雙野幾型棍下
冇野好做

放學後睇書可以去圖書館

打機唔記得可唔可以直接番閣樓打
冇野好做

放學後睇書可以去圖書館

好似唔得,晏晝入 cafe shop 佢會問你係咪抖到夜晚
冇野好做

放學後睇書可以去圖書館

圖書館唔可以睇自己買果 d 書?
佢會自己係到睇 睇完+智力 點睇買果 d
冇野好做

放學後睇書可以去圖書館

圖書館有兩種睇書
一係近門口果啲圓枱,睇借同買果啲
二係自修果種枱,溫書加智力
冇野好做

放學後睇書可以去圖書館

圖書館有兩種睇書
一係近門口果啲圓枱,睇借同買果啲
二係自修果種枱,溫書加智力

唔該哂

識玩一定爆左機先入黎同埋一週目拒絕睇攻略

識玩一定玩修羅場

呢d緊係留翻二週目 一週目鳩玩先係正路

我都諗緊開唔開二週目溝全部

記者溝唔落

最豬就係個記者

佢真係屌唔落

一子

look轉了,個技能又唔太有用

差咁遠

可能係呢個look同檢察官撞左
不過而家果個真係柒

記者溝唔落

最豬就係個記者

佢真係屌唔落

一子

look轉了,個技能又唔太有用

差咁遠

可能係呢個look同檢察官撞左
不過而家果個真係柒

加埋頭上個眼鏡真係j唔落
每次見到武內Sensei
每次見到武Sensei
技能卡點用
persona 5代入感好強,由其明知個世界觀同我地一樣,
真係有咁多仆街既大人做同樣既野,
就想係phantom thieves改變佢地個心
打緊 留個名先
技能卡點用

Item 搵卡
跟住好似用回復藥咁加落面具到
打緊 留個名先

啱啱打完第四章
岩岩先貼野準備打鴨志田
岩岩先貼野準備打鴨志田

加油, 我打左3 個禮拜先打到最後一章
每日一收工就番屋企打兩三粒鐘, 番工都冇咁勤力
岩岩先貼野準備打鴨志田

Ching 等同係一樣 收工得閒就打陣 雙game代入感好強
岩岩先貼野準備打鴨志田

Ching 等同係一樣 收工得閒就打陣 雙game代入感好強

Ching 一樣 收工得閒就打陣 game代入感好強
岩岩打完new game plus 諗住聽日開始打第3次盡量
今次盡量要拎platium
三週目
龍司把口臭到
9成麻煩因爲佢
龍司把口臭到
9成麻煩因爲佢

好憎佢, 成個爛仔咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞