女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有幾個守則準備好就可以一週目全coop max既,唔駛睇攻略都得

--用一次自由行動日就搜索到秘寶路徑

--quest唔會過期,儲埋幾個先一次過解

--最優先升節制coop10,其次命運coop7,我冇睇攻略,唔知可唔可以暑假前節制coop10,如果就到暑假都未10到,就命運先

--五圍先升智識,智識升左魅力會跟住上,之後靈巧,後期有coop要靈巧5先開到,體貼好自然想解教皇就會夠

--用最有效既手段升5圍,漢堡挑戰,餐廳讀書,星期1,4沖涼呢d,冇三個或以上音符既五圍活動就sl啦

打錯左
屌佢老味玩到川上9lv先知冇得番學就升唔到上10lv
一週目係咪冇可能全coop max,後期玩到係到計日子好鬼攰

一週目可以全coop max,但要跟住攻略玩,
最好都係每日都自己分配時間做咩,始終係遊戲樂趣之一黎

一開始都係自己摸索下好d
反而五圍升爆哂,二週目時間鬆動好多,應該好易滿coop
不過玩完一週目都要抖抖玩下其他game先

勇氣卡住4
金城d小怪咁難打

有弱點打弱點,隻鬼無弱點我都係用絕望技去屈

隻鬼同隻馬 最煩
屌佢老味玩到川上9lv先知冇得番學就升唔到上10lv
一週目係咪冇可能全coop max,後期玩到係到計日子好鬼攰

一週目可以全coop max,但要跟住攻略玩,
最好都係每日都自己分配時間做咩,始終係遊戲樂趣之一黎

唔知道有啲社群係會順便升五圍,浪費左勁多日子去打工、温書同挑戰漢堡包
最後玩完一周目只係升爆4條女同埋三島
有幾個守則準備好就可以一週目全coop max既,唔駛睇攻略都得

--最優先升節制coop10,其次命運coop7,我冇睇攻略,唔知可唔可以暑假前命運coop10,如果就到暑假都未10到,就命運先

--五圍先升智識,智識升左魅力會跟住上,之後靈巧,後期有coop要靈巧5先開到,體貼好自然想解教皇就會夠

--用最有效既手段升5圍,漢堡挑戰,餐廳讀書,星期1,4沖涼呢d,冇三個或以上音符既五圍活動就sl啦

我已經次次都係一日搞店個攻略
可能前期唔識玩,哂左太多時間
去到賭場了 好緊張

--最優先升節制coop10,其次命運coop7,我冇睇攻略,唔知可唔可以暑假前命運coop10,如果就到暑假都未10到,就命運先

二週囉,好多人白金左都唔捨得放手添

我岩岩打完金城 勇氣lv4 左知識3左 其他仲係2 有無機升得晒

我岩岩打完金城 勇氣lv4 左知識3左 其他仲係2 有無機升得晒

實升得哂, 你依家先打完金城, 仲有大把日子升
明智條仆街咁都有得洗白,動機又小學雞,做d野又卑鄙,最後仲要人安慰番佢"你已經好叻架啦"
利申玩到獅童個船倉,之後如果仲有戲份唔好劇透我
明智條仆街咁都有得洗白,動機又小學雞,做d野又卑鄙,最後仲要人安慰番佢"你已經好叻架啦"
利申玩到獅童個船倉,之後如果仲有戲份唔好劇透我

都有講點解佢會咁既 雖然佢都係仆街嫁喇
後夜祭原來有得同真
我好後悔卡係魅力無升真BB
最後後夜祭同春
後夜祭原來有得同真
最後後夜祭同春

同左真
當眾表白
後夜祭原來有得同真
最後後夜祭同春

同左真
當眾表白

後夜祭係幾時 點解好似無印象
3月19日告別日搵coop攞禮物時,情人節會多一兩句對白
3月19日告別日搵coop攞禮物時,情人節戀人會多一兩句對白
後夜祭原來有得同真
最後後夜祭同春

同左真
當眾表白

開放日
後夜祭原來有得同真
最後後夜祭同春

同左真
當眾表白

屌你!!!
後夜祭原來有得同真
最後後夜祭同春

同左真
當眾表白

開放日

啊好似係 真比人推左上台玩遊戲 我係下面當眾示愛
後夜祭原來有得同真
最後後夜祭同春

同左真
當眾表白

開放日

我夏威夷同夜夜祭都特登留番個save j哂咁多個
後夜祭原來有得同真
最後後夜祭同春

同左真
當眾表白

開放日

我夏威夷同夜夜祭都特登留番個save j哂咁多個

識玩一定係每個殿堂都留個save位j雙葉屎忽
有冇人知pazuzu係獅童殿堂邊到有
合雙子lv10果隻
有冇人知pazuzu係獅童殿堂邊到有
合雙子lv10果隻

冇野啦已經合到
琴晚打到去獅童發佈預告信,諗住今日可以爆到機,點知由琴晚十點打到而家六點都未爆到,頂唔順訓先

btw獅童陰影加埋把聲真係成個馬沙咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞