女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
二周目同杏好快就做到情侶
頂你老闆問佢有冇男朋友
杏:「冇呀~~」
去沙灘仲要抱住龍屍

頂 我以為會打到去3月
點知原來跳住去 爆埋機
我仲有諗住留黎2周目既野未準備好
隻game好正呀,剛過一週目
可能玩太多歐美game,依隻個衝擊好大
頂你老闆問佢有冇男朋友
去沙灘仲要抱住龍屍

咁綠
我一周目緊重對佢好尊一
頂你老闆問佢有冇男朋友
去沙灘仲要抱住龍屍

咁綠
我一周目緊重對佢好尊一

其實Ann好sweet好怕醜,拒絕唔到佢
本身諗住New game+淨係媾學姐一個,但最後都係算,
都係個個都搞
頂你老闆問佢有冇男朋友
去沙灘仲要抱住龍屍

咁綠
我一周目緊重對佢好尊一

都係個個都搞

一周個個都搞,發現修羅場後個個都一樣咁冧主角
已經唔想做好人了
而家先發覺7個boss連埋futaba係代表人既7宗罪
頂你老闆問佢有冇男朋友
去沙灘仲要抱住龍屍

咁綠
我一周目緊重對佢好尊一

都係個個都搞

已經唔想做好人了

最冧主角果個應該係‎奥村,
上網睇其他人比主角friendzone完都冇事,係唯獨佢唔開心
頂你老闆問佢有冇男朋友
去沙灘仲要抱住龍屍

咁綠
我一周目緊重對佢好尊一

都係個個都搞

已經唔想做好人了

上網睇其他人比主角friendzone完都冇事,係唯獨佢唔開心

佢太遲入黎喇
10月尾先可以同佢fd,果時已經溝左呀杏
其實真係慘,種野種得果2個月就完

獎盃寫得好清楚
頂你老闆問佢有冇男朋友
去沙灘仲要抱住龍屍

咁綠
我一周目緊重對佢好尊一

都係個個都搞

已經唔想做好人了

佢太遲入黎喇
10月尾先可以同佢fd,果時已經溝左呀杏
其實真係慘,種野種得果2個月就完

媾晒佢咪得 仲要有錢女
new game plus諗住搞掂晒其他人既confidant專心搞佢

獎盃寫得好清楚

我冇睇番d trophy
頂佢,溝武見果時對話有幾個OPTIONS,搞到我揀錯左溝唔到

有無人知有無YOUTUBE可以睇番曬COOP D劇情?
頂佢,溝武見果時對話有幾個OPTIONS,搞到我揀錯左溝唔到

有無人知有無YOUTUBE可以睇番曬COOP D劇情?

屌咁就溝少左個
一陣P5G先出真女主
頂你老闆問佢有冇男朋友
去沙灘仲要抱住龍屍

咁綠
我一周目緊重對佢好尊一

都係個個都搞

已經唔想做好人了

春哥其實擺到明冧哈利先留係怪盜團
第一 佢d coop亂揀都三個音符
第二 佢老豆死個陣最大嫌疑人就係怪盜團,
佢當時又係新手未試過成功改心有咩理由諗都唔諗就繼續跟住哈利

唔講咁多 我要去結婚繼承遺產喇
一陣P5G先出真女主

理得佢 總之唔該比一二三入隊
感覺佢咁中二病同組長 雙葉佢地互動會好笑到仆街
一陣P5G先出真女主

Miss入隊
異世界女僕裝
一陣P5G先出真女主

俾組長多番個同學做隊友
我新玩,玩到係城堡幸比人捉左,跟住佢都可以戰鬥,玩落自由度唔係好高,係咪之後會自由d多d唔同野玩?
我新玩,玩到係城堡幸比人捉左,跟住佢都可以戰鬥,玩落自由度唔係好高,係咪之後會自由d多d唔同野玩?

之後日日要諗溝咩女
做啲咩升五圍

未有晒4個人之前都仲係叫tutorial

你同歐美rpg比佢少D自由野,但佢係sell故事同溝女先至係重點

你同歐美rpg比佢少D自由野,但佢係sell故事同溝女先至係重點

想問下溝女係咪只可以消極地等啲女SEND SMS 先可以約佢地出街?
想溝會長, 但係佢唔係成日都SEND SMS 黎, 反而杏就成日都會SEND 黎話喺澀谷度等我

想問下溝女係咪只可以消極地等啲女SEND SMS 先可以約佢地出街?
想溝會長, 但係佢唔係成日都SEND SMS 黎, 反而杏就成日都會SEND 黎話喺澀谷度等我

可以主動搵女
會長好似係學校門口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞