女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

識玩一定爆左機先入黎同埋一週目拒絕睇攻略

識玩一定玩修羅場

呢d緊係留翻二週目 一週目鳩玩先係正路

我都諗緊開唔開二週目溝全部

記者溝唔落

最豬就係個記者

佢真係屌唔落

一子

look轉了,個技能又唔太有用

差咁遠
有無得溝檢查官

No 佢對主角應該係尊敬既感情黎
想溝雙子
真女主係咪會長,d劇情勁討好,好可愛

初初跟縱主角傻傻下咁

初初跟縱主角傻傻下咁

前期杏,主角見到佢碌大哂對眼
中期會長,又英雄救美又抱大腿
後期雙葉,好倚賴主角,好想保護佢
屌,太過他條諗住全部人都實max到
而家去到12月9號,奧州得7, 岩井都係得8,
唔知趕唔趕得切max晒去

初初跟縱主角傻傻下咁

初初跟縱主角傻傻下咁

前期杏,主角見到佢碌大哂對眼
中期會長,又英雄救美又抱大腿
後期雙葉,好倚賴主角,好想保護佢

真同雙葉都係怪盗團嘅MVP
諗左好耐買Nier定persona好
最後都係買左persona
Weebs 大愛

初初跟縱主角傻傻下咁

幾時既事黎,對跟蹤冇乜印象
剩係記得抱大腿
諗左好耐買Nier定persona好
最後都係買左persona
Weebs 大愛

其實唔洗煩惱,一定係兩隻都買哂啦,兩隻都係必玩

初初跟縱主角傻傻下咁

剩係記得抱大腿

第二章開始後,個校長落order叫會長跟蹤
到底點打嬴雙子,打到一半血佢同我補番晒

繼續打
好似剩係補一次

回血係正常嘅
HP低於一半時兩人會強制回滿一次HP,
當一方倒地時會被復活並回復一半HP,

要同時打贏!

初初跟縱主角傻傻下咁

剩係記得抱大腿

掛住衝主線,我完全冇留意到會長跟住我
上youtube 睇番,會長真係好可愛
打完先知原來對孖女都鍾意個MC
話時話, 會長姐姐俾既卡片的說明係???,唔知點解我一直覺得係合撒旦葉既key item但隻p係愚者,無可能關審判事,希望加強版好好解釋下

初初跟縱主角傻傻下咁

剩係記得抱大腿

代表佢跟蹤成功
我發現學校同中央大街都跟過,唔知其它地方有冇

初初跟縱主角傻傻下咁

剩係記得抱大腿

代表佢跟蹤成功
我發現學校同中央大街都跟過,唔知其它地方有冇

車站好似見過, 太耐唔太記得
仆你個街 已到last day打最後一個pala, 又淨係MAX唔到奧川
睇黎打夠3次先可以有platium
仆你個街 已到last day打最後一個palace, 又淨係MAX唔到奧川
仆你個街 已到last day打最後一個palace, 又淨係MAX唔到奧川

玩二周都唔睇攻略開白金
有無得溝檢查官

姊妹井
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞