女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
新手留名岩岩今日買左

仲以為已經無人玩

仲玩緊, 不過已經打緊二周目

三周目

仲未玩夠咩
我玩二周目都只不過係為左解獎盃

差三個盃入二周目

我都打緊三周 黎緊要打四周, miss左一個trophy

漏左邊個盃咁慘
唔係為左白金我都唔會打二周目,打打下有種想嘔既感覺
新手留名岩岩今日買左

仲以為已經無人玩

三周目

仲未玩夠咩

差三個盃入二周目

漏左邊個盃咁慘

打打下飛劇情飛對話
可能玩得太密
金字塔小怪好難打

三周目

仲未玩夠咩

差三個盃入二周目

漏左邊個盃咁慘

打打下飛劇情飛對話
可能玩得太密

二周目先開放比人合隻Persona 要打到二周邊度先合到

三周目

仲未玩夠咩

差三個盃入二周目

漏左邊個盃咁慘

打打下飛劇情飛對話
可能玩得太密

二周目先開放比人合隻Persona 要打到二周邊度先合到

雙子開多重合體後
但低lv就要比錢合
又要打雙子
二週起碼打到奧村先白金
除非你一週好多錢
又識低lv打雙子
請問大家一周目爆機咩lv?我宜家完全唔夠打想放棄..

應該7x幾

我好似得69
其實你

屌食左我d字
normal其實用多d升防攻同減對手攻防已經好易玩
獅童同之後都係輕鬆過

應該7x幾

around 70左右好似 你打到邊啊巴打
正常無避怪 lv唔會有問題
上網睇啲怪咩弱點 應該唔會卡

應該係最後一關,打到第四隻天使,左邊一隻幫佢回滿血,右邊一隻幫佢加效果,咁佢有招又一野秒殺我啲人..打到我用哂啲sp都打唔贏灰哂

好記得果四隻天使好煩
左右兩隻最好一rd秒左佢
有冇買到四個大氣功
想問下點賺錢係最快?
上網睇過啲攻略,普遍都係推薦用蔓陀羅,然後將佢練到運99,然後用混亂刷錢
依個方法係咪已經係最快?
同埋點解啲人可以谷到有99運咁高,詳情係點?
求解答

應該7x幾

around 70左右好似 你打到邊啊巴打
正常無避怪 lv唔會有問題
上網睇啲怪咩弱點 應該唔會卡

應該係最後一關,打到第四隻天使,左邊一隻幫佢回滿血,右邊一隻幫佢加效果,咁佢有招又一野秒殺我啲人..打到我用哂啲sp都打唔贏灰哂

好記得果四隻天使好煩
左右兩隻最好一rd秒左佢
有冇買到四個大氣功

一定要一round秒左個兩隻小怪 唔係就無限loop
想問下點賺錢係最快?
上網睇過啲攻略,普遍都係推薦用蔓陀羅,然後將佢練到運99,然後用混亂刷錢
求解答

係最快

而且雖然係煩,但真心建議練返隻,因為運=爆擊率,異常狀態閃避/命中率,99運除左混亂好大機會中,幸運拳,奇蹟拳呢d好大機會爆擊既招都會變成幾乎必爆

一隻運99既面具除左可以幫到賺錢仲可以收面具同寶魔,或者用到d好慳資源既戰術,eg,用幸運拳爆哂d怪然後全體攻or幸運拳打down怪後用換手加攻既機制黎一野斬死d血唔少既過路怪(換手會加攻,加埋換手會變勁既招,係最少回合數就打出高傷既方法)

所以有錢既話除左99運蔓陀羅外,俾埋速同耐佢,或者直接再練一隻全面既運p

而點樣同一個能力99,每次用絞刑升p,合成確認前會見到隻p升級後會加既能力,不斷取消再確認直到佢加既能力係你想要既先食落去
想問下點賺錢係最快?
求解答

係最快

而且雖然係煩,但真心建議練返隻,因為運=爆擊率,異常狀態閃避/命中率,99運除左混亂好大機會中,幸運拳,奇蹟拳呢d好大機會爆擊既招都會變成幾乎必爆

一隻運99既面具除左可以幫到賺錢仲可以收面具同寶魔,或者用到d好慳資源既戰術,eg,用幸運拳爆哂d怪然後全體攻or幸運拳打down怪後用換手加攻既機制黎一野斬死d血唔少既過路怪(換手會加攻,加埋換手會變勁既招,係最少回合數就打出高傷既方法)

所以有錢既話除左99運蔓陀羅外,俾埋速同耐佢,或者直接再練一隻全面既運p

而點樣同一個能力99,每次用絞刑升p,合成確認前會見到隻p升級後會加既能力,不斷取消再確認直到佢加既能力係你想要既先食落去

真係好詳細, 完全明白哂, 唔該哂巴打
原本打算一心一意溝真,做到一半話要魅力5,咁我升下其他人順便升下魅力,點知對杏果時手快揀錯左

你玩緊咩mode先

唔夠打轉easy mode

我打最後個boss,打hard都係得63
新手留名岩岩今日買左

仲以為已經無人玩

三周目

仲未玩夠咩

差三個盃入二周目

漏左邊個盃咁慘

漏左個request唔記得左做 過左日期做唔番
原本打算一心一意溝真,做到一半話要魅力5,咁我升下其他人順便升下魅力,點知對杏果時手快揀錯左

要符合個post
Push
真 · 男人 寅之助
屌你老母打靶仔,打到冴姊殿堂完左個度
睇完劇情好撚嬲
打雙藥個阿媽好痛苦
《如何有效利用獵殺者》

材料:
1. 流感預警日:13-15 Nov, 8-9 Dec
2. 「星」東鄉一二三 Lv 9 「投子」
3. 推薦隊伍:貓、杏、春。即係最高「運」果幾個。有咩加運嘅野著晒上身。
4. 高「運」嘅人格面具,有傳有「天公不造美」更佳。
5. 高機率頂到一 round 唔死。即係隊中至少要有一個「掩護」。去到十一月至少貓貓會有。我果陣係杏同貓都有。

做法:
1. 去印象空間,越低越好,似乎獵殺者會快啲浦頭。
2. 落一層,完全唔好郁。等到條 hihi 浦頭。佢會來搵你架啦。
3. 撞佢老味。記住唔好炒車。
4. 千祈唔好炒車。
5. 如果條 hihi 冇絕望就即刻「投子」走人。
6. 行開兩步,要回血就回血,然後再打過。記住唔好炒車。Chok 到佢絕望為止。
7. 出左絕望,hea 佢幾 round 佢自己會死。
8. 返上樓 save。
9. 重覆以上步驟。

要點:
1. 似乎「運」係會提高條粉腸中絕望嘅機會率。
2. 唔中絕望「並不需要」離開版圖。再入一次戰鬥畫面就會再 roll 過。

如是者,坐左個零鐘就升到 lv 80 加一堆神柱。
《如何有效利用獵殺者》

材料:
1. 流感預警日:13-15 Nov, 8-9 Dec
2. 「星」東鄉一二三 Lv 9 「投子」
3. 推薦隊伍:貓、杏、春。即係最高「運」果幾個。有咩加運嘅野著晒上身。
4. 高「運」嘅人格面具,有傳有「天公不造美」更佳。
5. 高機率頂到一 round 唔死。即係隊中至少要有一個「掩護」。去到十一月至少貓貓會有。我果陣係杏同貓都有。

做法:
1. 去印象空間,越低越好,似乎獵殺者會快啲浦頭。
2. 落一層,完全唔好郁。等到條 hihi 浦頭。佢會來搵你架啦。
3. 撞佢老味。記住唔好炒車。
4. 千祈唔好炒車。
5. 如果條 hihi 冇絕望就即刻「投子」走人。
6. 行開兩步,要回血就回血,然後再打過。記住唔好炒車。Chok 到佢絕望為止。
7. 出左絕望,hea 佢幾 round 佢自己會死。
8. 返上樓 save。
9. 重覆以上步驟。

要點:
1. 似乎「運」係會提高條粉腸中絕望嘅機會率。
2. 唔中絕望「並不需要」離開版圖。再入一次戰鬥畫面就會再 roll 過。

如是者,坐左個零鐘就升到 lv 80 加一堆神柱。

尋晚就係擦緊12月9號,諗住擦1兩隻就打獅童。
本身諗住hea玩算,上到黎先知好似miss左好多野咁 玩到去入鴨志田倒數14日,應唔應該從玩好
本身諗住hea玩算,上到黎先知好似miss左好多野咁 玩到去入鴨志田倒數14日,應唔應該從玩好

唔追獎盃hea玩
追獎盃點都要二週

你先鴨志田
我打完尾二個殿堂先知自己太hea 要係咁補救

唔追獎盃hea玩
追獎盃點都要二週

如果你繼續玩落去,之後記得三島啲sms 唔好miss, miss 左啲支線任務就做唔番, 要玩多個週目先再做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞