女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
新手留名岩岩今日買左

仲以為已經無人玩
新手留名岩岩今日買左

仲以為已經無人玩

仲玩緊, 不過已經打緊二周目
大家玩P5,
係一條心 定 一腳踏N船
如果後者有冇咩壞影響?
BTW爆機有樣野好想講就係,隻GAME真係好型
無論係個盒既包裝,到一入去首op
到之後既ui,全部都型到爆炸,玩九十個鐘都完全唔厭
呢隻game設計美術個team真係好犀利
再加埋勁夾既ost
雖然本身既劇情同gameplay已經好玩,但呢幾樣野真係令隻game升多幾十個lv

同感啊,我之前就係因為佢啲音樂好型先至留意到嗯
呢隻game
新手留名岩岩今日買左

仲以為已經無人玩

三周目
新手留名岩岩今日買左

仲以為已經無人玩

三周目

一周目已經打到嘔電,巴打你點去到三周目
新手留名岩岩今日買左

仲以為已經無人玩

三周目

仲未玩夠咩
我玩二周目都只不過係為左解獎盃
大家玩P5,
如果後者有冇咩壞影響?

有任何壞影響, 放心踏N 條船
利申: 踏左4條船
大家玩P5,
如果後者有冇咩壞影響?

有任何壞影響, 放心踏N 條船
利申: 踏左4條船

情人節個日會修羅場 其他會如常?
龍司點解愈黎愈智障

由頭雪到尾

二周拎佢黎加攻
大力到呢

最好笑都係去旅行同鬼佬狗唔答八

有型過一次既

其實玩完唔覺有其他人講咁黑人憎
果下同mona鬧交,其實佢地本身都係串黎串去,mona都成日笑龍司蠢,只係咁岩果次mona本身就情緒好down先至咁

照我而家個進度 劇情睇龍司似係講野好直果d人 做野唔諗後果
新手留名岩岩今日買左

仲以為已經無人玩

三周目

仲未玩夠咩

差三個盃入二周目
龍司點解愈黎愈智障

由頭雪到尾

二周拎佢黎加攻
大力到呢

有型過一次既

果下同mona鬧交,其實佢地本身都係串黎串去,mona都成日笑龍司蠢,只係咁岩果次mona本身就情緒好down先至咁

我覺得龍司成日都咁衝動, 又鐘意博出位, 好撚煩膠

初初田徑社果度好熱血,後尾係又燥唔係又燥真係頂佢唔順。
尤其係瞬殺 ,頂佢二周目擺最後先升佢
龍司點解愈黎愈智障

由頭雪到尾

二周拎佢黎加攻
大力到呢

有型過一次既

我覺得龍司成日都咁衝動, 又鐘意博出位, 好撚煩膠

初初田徑社果度好熱血,後尾係又燥唔係又燥真係頂佢唔順。
尤其係瞬殺 ,頂佢二周目擺最後先升佢

龍司on9仔嚟
話說在fb發現了有新聞講將棋女棋士, 即時諗起一二三
話說在fb發現了有新聞講將棋女棋士, 即時諗起一二三

好多角色都有參考現實角色
琴日真人同老婆去左池袋天文館,個系統正係正,但節目真係唔得
請問大家一周目爆機咩lv?我宜家完全唔夠打想放棄..

應該7x幾

應該7x幾

我好似得69
其實你
覺得 lv 唔夠嘅,睇下仲有無機會去刷死神
但刷左就無哂樂趣

應該7x幾

around 70左右好似 你打到邊啊巴打
正常無避怪 lv唔會有問題
上網睇啲怪咩弱點 應該唔會卡
新手留名岩岩今日買左

仲以為已經無人玩

三周目

仲未玩夠咩

差三個盃入二周目

我都打緊三周 黎緊要打四周, miss左一個trophy

你玩緊咩mode先

你玩緊咩mode先

唔夠打轉easy mode

應該7x幾

around 70左右好似 你打到邊啊巴打
正常無避怪 lv唔會有問題
上網睇啲怪咩弱點 應該唔會卡

應該係最後一關,打到第四隻天使,左邊一隻幫佢回滿血,右邊一隻幫佢加效果,咁佢有招又一野秒殺我啲人..打到我用哂啲sp都打唔贏灰哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞