女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
唉 第一次玩乜都唔識
以為限期之前入迷宮就無事Sosad 結果我係限期既3日前先入去
結果而家出晒事Sosad 唔夠SP 又唔可以亂出去補給
D怪又難打 睇黎要Load Save 但無左5粒鐘既努力

前期未全隊波波大氣貼前都盡用物攻

前期d Persona 係咪隨意合就ok?

Easy mode直爆啦
槍係咪有多餘錢先換?有時見佢淨係加攻擊力,彈數同命中都跌,換好似好白痴
二週目先發現原來志帆都幾
鴨志田條仆街真識食

一開始玩知有得溝女打算溝志帆,點知係冇
二週目先發現原來志帆都幾
鴨志田條仆街真識食

你估佢咁多年剩係食過一個?

好想做鴨志田
岩岩打完明智
岩岩打完

劇透啵你
岩岩打完

劇透啵你

獅童最尾開大差d滅團
獅童最尾開大差d滅團

我反而係打雙葉果陣最難捱,主角俾人下下咪中弱點一 round 收皮⋯⋯
二週目發現之二:
第一次去新宿果陣到底有冇方法保得住龍司?
二週目發現之二:
第一次去新宿果陣到底有冇方法保得住龍司?

真係嬲唔落眀智
如果一周目max咗部份coop
二周目max埋淨低未max 嗰啲
會唔會拎到獎盃
會唔會拎到獎盃

要同一周目max哂
會唔會拎到獎盃

要同一周目max哂

唔該巴打
二周目到六月唔記得儲埋圖鑑
唔想玩到十二月
又要玩過
唔想玩到十二月
又要玩過

有persona係6月前限定?
真係嬲唔落眀智

好鐘意佢
希望佢唔好死
唔想玩到十二月
又要玩過

冇 , 反而有D 寶石怪係 十一定十二月 去到印象空間深層先捉到
唔想玩到十二月
又要玩過

冇 , 反而有D 寶石怪係 十一定十二月 去到印象空間深層先捉到

之前玩easy唔知有40 50寶魔
唔想玩到十二月
又要玩過

之前玩easy唔知有40 50寶魔

好多coop max 先比合既一周目都未合
二周目唔知要打到幾多月
想個一周目 面具最多係唔係98?
諗唔到除左二周目個隻之外仲爭邊隻

係咩
聽人講二周目打完雙子白金架wa

係咩
聽人講二周目打完雙子白金架wa

我指個圖鑑
應該爭一隻
真係嬲唔落眀智

好鐘意佢
希望佢唔好死

超憎呢條契弟 。條友明知會搞到廢人化會死人都一而再再而三咁做啲閪野。
如果唔係俾主角一伙打敗佢條友一定會繼續咁做。臨死同我玩悔改?Sorry 太遲亦太便宜。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞