女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
200小時白金

見人講4 劇情唔錯

有無人會特登買 二手psv 玩 p4g
200小時白金

見人講4 劇情唔錯

當年買psvtv 玩P4G 平過PSV而且個陣用PS4手制玩
200小時白金

見人講4 劇情唔錯

當年買psvtv 玩P4G 平過PSV而且個陣用PS4手制玩

諗住問人借機算
一周目完成
其實龍司真係好撚慘,個個隊員都有自己殿堂得佢冇

二周目想儲紀念品,即係房入面啲裝飾。冇 trophy 冇人出攻略似乎要食自己⋯⋯
一周目完成

二周目想儲紀念品,即係房入面啲裝飾。冇 trophy 冇人出攻略似乎要食自己⋯⋯

龍司第一個都算係佢既,始終佢同第一個boss有仇

依個好易,係冇得升confidant果陣再約佢地去唔同地方佢地就會送
其實個game都幾現實,盲目信晒media所講既野,
易洗腦,牆頭草三分鐘熱度,見高拜見低踩
好似港豬
打左90個鐘都只係打完獅童殿堂
Btw隻game真係好撚正 打左咁耐都仲唔捨得放手
JOKER & QUEEN
打左90個鐘都只係打完獅童殿堂
Btw隻game真係好撚正 打左咁耐都仲唔捨得放手

真係好耐都無試過有game比到呢種玩唔停手既感覺我
岩岩去到mona離家出走
明明mona仲有用過龍司
原來整工具要自己整先計任務,俾哂miss整

唔夠鋁板打咩好

唔夠鋁板打咩好

鋁板好似有得係秋葉原買
是但去mementos中底層行都應該執到

唔夠鋁板打咩好

鋁板好似有得係秋葉原買
是但去mementos中底層行都應該執到

依個好易執,多到你唔要
唔係好識搞

淨係個背景變到

app圖都變唔到
又做唔到頁頁唔同
天氣又N/A

app圖要down素材先
頁頁唔同要再set..天氣要開定位
launcher要用其他 唔可以用原生果個
同埋klwp比較複雜
我就算upload晒d素材同個sample上黎import入去klmp入面 都要再人手改d code
同埋我本身都唔係寫開program 只係有少少it底 諗唔到點整到個好既懶人包俾你地
如果你真係有心搞我可以留個tg俾你一步一步講既
琴日打奧村搵boss最後果到 用左好耐時間先明佢開門果個系統係點運作
琴日打奧村搵boss最後果到 用左好耐時間先明佢開門果個系統係點運作

太空游水

太空游水

哇呢度煩到嘔
一周目完成

依個好易,係冇得升confidant果陣再約佢地去唔同地方佢地就會送

但係後尾俾杏搶晒風頭,冇人理佢俾鴨志田打跛腳。

太空游水

哇呢度煩到嘔

我鳩行又比我開到
呢度兩層玩左三個字度
溝唔到占卜女
做錯左d咩
溝唔到占卜女
做錯左d咩

Rank8個陣會問你介唔介意同大過你既女人拍拖
一定要答唔介意
一周目完成

其實我幾鍾意佢 個line up一定有佢份,始終佢係joker個死黨,加埋佢份人夠真性情

太空游水

哇呢度煩到嘔

我鳩行又比我開到
呢度兩層玩左三個字度

等仲卡係前面整停部機叫休息果d位🤦🏻‍♂️
一周目完成

其實我幾鍾意佢 個line up一定有佢份,始終佢係joker個死黨,加埋佢份人夠真性情

物攻佢應該係最大力果個,一週目冇咩搞特別野,就咁減防加攻蓄力之一野轟埋去試過打三千幾 damage
但係故事後前 IQ EQ 嚴重下降幾難頂下。
打獅童前係唔係要盡升d人物關係先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞