女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
本身諗住hea玩算,上到黎先知好似miss左好多野咁 玩到去入鴨志田倒數14日,應唔應該從玩好

巴打唔好搞笑啦,你剛剛先開始,好多野未開放
本身諗住hea玩算,上到黎先知好似miss左好多野咁 玩到去入鴨志田倒數14日,應唔應該從玩好

唔追獎盃hea玩
追獎盃點都要二週

如果你繼續玩落去,之後記得三島啲sms 唔好miss, miss 左啲支線任務就做唔番, 要玩多個週目先再做到

我就係兩次都miss左 搞到打左三次都拎唔到佢個trophy

巴打唔好搞笑啦,你剛剛先開始,好多野未開放

我見答左咁多問題都亂答以為會miss左好多野

唔追獎盃hea玩
追獎盃點都要二週

如果你繼續玩落去,之後記得三島啲sms 唔好miss, miss 左啲支線任務就做唔番, 要玩多個週目先再做到

唔係掛 成日掛住溝女冇做到
cooperation 會唔會因為咁升唔爆
利申 岩岩打完第二個殿堂
Btw 隻game買返黎先2日就係咁煲係咁煲 真係好撚正
呢隻game好正 差唔多玩左一百粒鐘 仲未計死左再黎果d時間 玩完呢隻玩埋p4g
呢隻game好正 差唔多玩左一百粒鐘 仲未計死左再黎果d時間 玩完呢隻玩埋p4g

好耐未玩過咁好玩既傳統rpg

p4g 中文版好似好難搵

之前好難搵
但最近行game鋪都見到有 大約都238
我上ps stone買 208..
終於爆機,真係一隻好game,好正,明明玩咗成一百個鐘先爆,但係竟然唔想爆機,想繼續玩落去,宜家失落中,同之前求其打爆咗嘅ff完全好大對比
個二五仔食撚屎
終於爆機,真係一隻好game,好正,明明玩咗成一百個鐘先爆,但係竟然唔想爆機,想繼續玩落去,宜家失落中,同之前求其打爆咗嘅ff完全好大對比

我都係咁個陣
歡迎二周目all coop
旅行陪兄弟定陪女

agger
第一隻自己買既ps4 game係呢隻實在太好
真約我出去 劇情撞到123
123便服同真 便服都係
可惜2邊都味表到白
雙子最後果隻,我差隻阿努比斯。

請問有冇人知點合出來?打沙漠果陣捉唔到,而家太大力一下普攻都打死左佢⋯⋯

之前好難搵
但最近行game鋪都見到有 大約都238
我上ps stone買 208..

我附近有新既中文版賣 但賣398

請問有冇人知點合出來?打沙漠果陣捉唔到,而家太大力一下普攻都打死左佢⋯⋯

天鈿女命+拉彌亞 / 佳培由+娜迦
http://www.a9vg.com/201609/3150494606.html 合成表

天鈿女命+拉彌亞 / 佳培由+娜迦
http://www.a9vg.com/201609/3150494606.html 合成表

感謝!
可惜2邊都味表到白

話時話一二三同杏好似 Katherine 同 Catherine ?
《如何有效利用獵殺者》

材料:
1. 流感預警日:13-15 Nov, 8-9 Dec
2. 「星」東鄉一二三 Lv 9 「投子」
3. 推薦隊伍:貓、杏、春。即係最高「運」果幾個。有咩加運嘅野著晒上身。
4. 高「運」嘅人格面具,有傳有「天公不造美」更佳。
5. 高機率頂到一 round 唔死。即係隊中至少要有一個「掩護」。去到十一月至少貓貓會有。我果陣係杏同貓都有。

做法:
1. 去印象空間,越低越好,似乎獵殺者會快啲浦頭。
2. 落一層,完全唔好郁。等到條 hihi 浦頭。佢會來搵你架啦。
3. 撞佢老味。記住唔好炒車。
4. 千祈唔好炒車。
5. 如果條 hihi 冇絕望就即刻「投子」走人。
6. 行開兩步,要回血就回血,然後再打過。記住唔好炒車。Chok 到佢絕望為止。
7. 出左絕望,hea 佢幾 round 佢自己會死。
8. 返上樓 save。
9. 重覆以上步驟。

要點:
1. 似乎「運」係會提高條粉腸中絕望嘅機會率。
2. 唔中絕望「並不需要」離開版圖。再入一次戰鬥畫面就會再 roll 過。

如是者,坐左個零鐘就升到 lv 80 加一堆神柱。

尋晚就係擦緊12月9號,諗住擦1兩隻就打獅童。

我都係刷完lv去打,入到船全部細怪唔駛打咁濟
星期日晚開始玩
岩岩爆左銀行
買左隻dlc
可惜2邊都味表到白

話時話一二三同杏好似 Katherine 同 Catherine ?

你下載catherine既免費DLC就知

只能講係杏= catherine但一二三絕對唔係Katherine
獅童個度好耐無 safe house

PS4 sleep mode

PS4 sleep mode

打唔到去下個 safe house 呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞