女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
一二三好撚正呀

我都係溝一二三
終於打完一周目,終極大佬磨左勁耐先過,難打都顛
未打爆時好想快啲爆機睇結局,但爆左之後又覺得好空虛
最好喺情人節㨂左真

幾時出
一二三好撚正呀

我都係溝一二三

長氣都講一次

原本可以入隊
淨係想象佢啲中二對白就覺得正
原本主角係住係新島冴屋企
一二三好撚正呀

我都係溝一二三

長氣都講一次

原本可以入隊

點解改到冇得入隊
一二三好撚正呀

我都係溝一二三

長氣都講一次

原本可以入隊

點解改到冇得入隊

[傳聞]
本身故事大綱已經寫好,
再加唔落其他角色
[/傳聞]
大家都咁gfable,但發覺春咁有錢,一二三咁燶之後,就跳左去春度了

幾時出

信和369好似開左訂了
一二三好撚正呀

我都係溝一二三

長氣都講一次

原本可以入隊

點解改到冇得入隊

[傳聞]
本身故事大綱已經寫好,
再加唔落其他角色
[/傳聞]

希望有DLC新劇情加佢入隊
一二三好撚正呀

我都係溝一二三

長氣都講一次

原本可以入隊

點解改到冇得入隊

[傳聞]
本身故事大綱已經寫好,
再加唔落其他角色
[/傳聞]

變態畫家同佢同一間學校
非主角群得佢一個中學生
如果入隊
起碼變態同佢可以多d戲份
而家得變態畫家唔同校
怪怪地
一二三好撚正呀

我都係溝一二三

長氣都講一次

原本可以入隊

點解改到冇得入隊

[傳聞]
本身故事大綱已經寫好,
再加唔落其他角色
[/傳聞]

希望加強版有加
卡咗係奧村 BOSS 到。。。
屌明智一開始果到我都已經留意到佢聽到mona講野,但之後佢話自己岩岩入去一個月,我仲以為可能只係翻譯問題或者我記憶問題,雖然後期都有d劇情提示,但最尾揭露出黎果下都真係幾撚嬲下,好撚想當面打柒佢
btw主角群個計劃只要同預想有一步唔同就收皮,真係做戲咁做

用防禦就得

用防禦就得

今晚返去試thx
屌明智一開始果到我都已經留意到佢聽到mona講野,但之後佢話自己岩岩入去一個月,我仲以為可能只係翻譯問題或者我記憶問題,雖然後期都有d劇情提示,但最尾揭露出黎果下都真係幾撚嬲下,好撚想當面打柒佢
btw主角群個計劃只要同預想有一步唔同就收皮,真係做戲咁做

成個action既因果關系真係通順既,最離譜個位都係佢預計到明智會即去搵主角而個moment又剛好同家姐審問個時間重合<----只要重合,家姐審先就得,因為明智去左就會響出面等,始終會同家姐相遇

個問題係明智即晚就去搵主角既理據係只有果一晚係屬於國安局審訊日,明智當晚殺主角會將個事後麻煩減到最少呢點,真係難保明智會去先過家姐,或者直頭第日先去,咁樣主角群就含柒都冇味,主角群只可以用佢地有明智手機定位呢一點去有限度咁修正佢去既時間,家姐去遲左,或者明智直頭唔去都係死

但點都好,講到主角群係冇哂計,賭命咁賭,都通既
金城d小怪咁難打

用防禦就得

今晚返去試thx

搞掂咗
邊度有DVD 賣
金城d小怪咁難打

有弱點打弱點,隻鬼無弱點我都係用絕望技去屈
屌佢老味玩到川上9lv先知冇得番學就升唔到上10lv
一週目係咪冇可能全coop max,後期玩到係到計日子好鬼攰
一週目係咪冇可能全coop max,後期玩到係到計日子好鬼攰

一週目可以全coop max,但要跟住攻略玩,
最好都係每日都自己分配時間做咩,始終係遊戲樂趣之一黎

一週目可以全coop max,但要跟住攻略玩,
最好都係每日都自己分配時間做咩,始終係遊戲樂趣之一黎

一開始都係自己摸索下好d
反而五圍升爆哂,二週目時間鬆動好多,應該好易滿coop
不過玩完一週目都要抖抖玩下其他game先
有幾個守則準備好就可以一週目全coop max既,唔駛睇攻略都得

--用一次自由行動日就搜索到秘寶路徑

--quest唔會過期,儲埋幾個先一次過解

--最優先升節制coop10,其次命運coop7,我冇睇攻略,唔知可唔可以暑假前命運coop10,如果就到暑假都未10到,就命運先

--五圍先升智識,智識升左魅力會跟住上,之後靈巧,後期有coop要靈巧5先開到,體貼好自然想解教皇就會夠

--用最有效既手段升5圍,漢堡挑戰,餐廳讀書,星期1,4沖涼呢d,冇三個或以上音符既五圍活動就sl啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞