女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

你天鵝絨房間 閱覽人格面具度搵下

點去 只係劇情去過 新手乜都唔識

咁應該未開放 玩耐小小應該要

感謝

我個時都係咁 買左dlc寵但禁個紙皮箱又無反應
繼續玩落去就開放 無記錯的話

因為我仲dl左d免費dlc 佢叫我係箱拎 但又冇反應

熄左隻game 重開 ,

dlc 面具要係 長鼻佬 登錄果度買番

玩到幾時先去到 我只係劇情去過

點去 只係劇情去過 新手乜都唔識

感謝

四個人一隊返城堡嘅時候

感謝

四個人一隊返城堡嘅時候

係果到拎返我dlc個面具?
thanatos persona好勁 不過每次都要用好多sp
btw去到十月全部social link升到4,charm有5,
玩new game plus專攻cofidant都得
醫生,同老師MAX
Makoto同Ann都9,到時情人節仆街
btw去到十月全部social link升到4,charm有5,
玩new game plus專攻cofidant都得
醫生,同老師MAX
Makoto同Ann都9,到時情人節仆街

都未溝晒九條女 點會仆街
DLC 咁多隻persona 邊隻最抵買

輝夜 等於法師版義經 , 之後新果幾隻唔清楚邊隻勁
其實最後個殿堂好似香港某政治明人光頭 方舟

一日最衰都係...

留意到方舟內光頭佬D海報有頭髮
有頭髮邊個想做幟哥
岩岩新玩
鴨志田個造型 如底褲都冇著就一流

小心

阿里亞德涅&阿里亞德涅・賊神DLC

會搞亂一般網上見到嘅雙子coop 攻略

6-->7
持有提特拉加的 拉克西斯

小心

阿里亞德涅&阿里亞德涅・賊神DLC

會搞亂一般網上見到嘅雙子coop 攻略

6-->7
持有提特拉加的 拉克西斯

冇DLC(一般攻略)

1.(女帝Lv.26)拉彌亞×(正義Lv.29)權天使=天鈿女命(提特拉加)
2.天鈿女命(提特拉加)×(女教皇Lv .26)伊西絲=拉克西斯(提特拉加)

有DLC

1.電椅(正義Lv.29)權天使 =提特拉加技能卡

2.(教皇Lv25 )安祖×(皇帝Lv36)圖特 = (命運Lv34)拉克西斯

3. 用技能卡
thanatos persona好勁 不過每次都要用好多sp

點勁法

SP 有招技叫 魔法的資質 個名唔係太記得

出招減半SP ,

另外大氣功技能 好似可以同中氣功貼重疊 ,

1rd 回12sp ...
白金最難搞係100% persona

點勁法

一開始DLC已經69lv,d招係咁critical hit

真bb生日快樂
有冇人知三島後期死左去邊
9升10
日日都唔見

男人都無得攻略落去

救命啊 12月頭啦
9升10
日日都唔見

男人都無得攻略落去

救命啊 12月頭啦

攻略左殿堂未?
想買輝夜, 係咪可以打到尾?
成日劇情迫人訓覺, 我已經第3次遲還DVD啦
成日劇情迫人訓覺, 我已經第3次遲還DVD啦

我都唔明點解唔比人做唔消耗時間既野
隻貓成日叫我訓
9升10
日日都唔見

男人都無得攻略落去

救命啊 12月頭啦

攻略左殿堂未?

剩低獅堂同聖杯未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞