女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
依家玩到九月份 岩岩見到奧村

隻杏真係可以封塵 啲技真係冇乜用

BOSS 戰會有番啲用, 有啲弱火

又唔係冇用既 佢可以減對方attack,對某一兩個boss係必要,同埋可以補血

杏點都好過春掛

春好勁喎

支槍又勁
槍技又勁
打到啪啪聲

好鍾意用佢

春同真都係主力成員
反而剩低果個位唔知用邊個好

又唔係冇用既 佢可以減對方attack,對某一兩個boss係必要,同埋可以補血

杏點都好過春掛

春好勁喎

支槍又勁
槍技又勁
打到啪啪聲

好鍾意用佢

春同真都係主力成員

我用明智 mona 真

杏點都好過春掛

春好勁喎

支槍又勁
槍技又勁
打到啪啪聲

好鍾意用佢

春同真都係主力成員

放mona回血
想問係咪去到3月就爆機冇自由時間
啱啱開始獅童篇
啱啱開始獅童篇

升社群應該去到聖誕前only
死啦 我去到5月打斑目 都未接到杏既任務
去到地下商店搵佢 佢又成日叫我發預告信
點先接得返同佢既劇情任
死啦 我去到5月打斑目 都未接到杏既任務
去到地下商店搵佢 佢又成日叫我發預告信
點先接得返同佢既劇情任

有時要打贏boss先可以繼續
啱啱開始獅童篇

唔係 自由時間去到打完獅童篇
小心唔好中計 我當初都以為打到 3月

杏點都好過春掛

春好勁喎

支槍又勁
槍技又勁
打到啪啪聲

好鍾意用佢

春同真都係主力成員

我用明智 mona 真

其實三條女得杏有 "專心致志" 同最高級魔法技
啱啱開始獅童篇

唔係 自由時間去到打完獅童篇
小心唔好中計 我當初都以為打到 3月

死火, 一直冇仔細刨攻略咁玩, 一直玩到12/23 號
岩岩睇白金攻略時先發覺佢SUGGEST 我最好一周目時升爆老師同個占卜師, 但我只係升到佢地到RANK 5
想問下啲支線任務會唔會帶落二周目嫁?
會唔會影響到拎「完成所有任務」依個TROPHY?
想問下啲支線任務會唔會帶落二周目嫁?
會唔會影響到拎「完成所有任務」依個TROPHY?

唔會帶落,要同一週目完成

杏點都好過春掛

春好勁喎

支槍又勁
槍技又勁
打到啪啪聲

好鍾意用佢

春同真都係主力成員

我用明智 mona 真

杏有專心致志,有火全體最高級,龍司有蓄力
不過真都有核熱最高級,雖則論輸出一定冇杏,龍司,春高,不過理得佢,打hard都係主角無雙就得,鍾意邊個角色咪用邊個
岩岩入手 好想快d收工

杏點都好過春掛

春好勁喎

支槍又勁
槍技又勁
打到啪啪聲

好鍾意用佢

春同真都係主力成員

放mona回血

Skull我一定會Keep住,可以up大家attack,
佢同個MC配埋charge,係靠佢地兩個扣雙子d血扣得快

其次就Queen,始終又打得又回得血,又可以Up defence

Mona多數就同Queen換,
打雙子同final boss果陣要靠佢revive同不停回血

最後果個位就睇情況而定

杏點都好過春掛

春好勁喎

支槍又勁
槍技又勁
打到啪啪聲

好鍾意用佢

春同真都係主力成員

放mona回血

Skull我一定會Keep住,可以up大家attack,
佢同個MC配埋charge,係靠佢地兩個扣雙子d血扣得快

其次就Queen,始終又打得又回得血,又可以Up defence

Mona多數就同Queen換,
打雙子同final boss果陣要靠佢revive同不停回血

最後果個位就睇情況而定

是但最後咪一樣係用義經

杏點都好過春掛

春好勁喎

支槍又勁
槍技又勁
打到啪啪聲

好鍾意用佢

春同真都係主力成員

我用明智 mona 真

不過真都有核熱最高級,雖則論輸出一定冇杏,龍司,春高,不過理得佢,打hard都係主角無雙就得,鍾意邊個角色咪用邊個

真有全能力加10槍,主角唔刷屬性就算用高級面具都好易俾佢快過

其實隻隻都有特色好用,祐介都可以同主角加mona玩換手,而明智係最撚廢
義經五圍除左力速仲要升咩好
係咁miss

杏點都好過春掛

春好勁喎

支槍又勁
槍技又勁
打到啪啪聲

好鍾意用佢

春同真都係主力成員

我用明智 mona 真

真有全能力加10槍,主角唔刷屬性就算用高級面具都好易俾佢快過

其實隻隻都有特色好用,祐介都可以同主角加mona玩換手,而明智係最撚廢

明智有女巫詛咒,打王好好用,睇過條片全隊剩係上明智同主角兩條友打雙子已經好輕鬆,其他兩個都唔洗上場
今集真心缺左個光 / 暗 / 無屬性專精角色,上集有白鐘直斗(又係偵探),係咁即死人好爽,今集就無了
今集真心缺左個光 / 暗 / 無屬性專精角色,上集有白鐘直斗(又係偵探),係咁即死人好爽,今集就無了

鬼叫那個角色係臨時加入
終於玩到有得用真 btw夏季校服
可以換走杏玩下 另外想問下 畫定係唔係有d雞肋 好似無咩見人用
終於玩到有得用真 btw夏季校服
可以換走杏玩下 另外想問下 畫定係唔係有d雞肋 好似無咩見人用

佢ok既,幾鍾意佢可以increase accuracy同evasion
但主力絕對唔會係佢 最多係有需要果陣換入黎support

一二三好撚正呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞