女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
琴晚打到去獅童發佈預告信,諗住今日可以爆到機,點知由琴晚十點打到而家六點都未爆到,頂唔順訓先

btw獅童陰影加埋把聲真係成個馬沙咁

因為係同一個配音
琴晚打到去獅童發佈預告信,諗住今日可以爆到機,點知由琴晚十點打到而家六點都未爆到,頂唔順訓先

因為係同一個配音

我想問如果提早打獅童之後仲有冇自由時間?我見佢大大隻紅字叫我見哂d朋友先.. (因為我慣咗全部殿堂都係頭兩日清完先周圍溝女)

因為係同一個配音

我想問如果提早打獅童之後仲有冇自由時間?我見佢大大隻紅字叫我見哂d朋友先.. (因為我慣咗全部殿堂都係頭兩日清完先周圍溝女)

屌, 遊戲機豪血寺一夥啲連技好撚難禁呀

因為係同一個配音

本身聽佢把聲已經覺得好有馬沙FEEL,佢最尾仲要戴埋個頭盔

睇左秘技書未
我都試左兩三次先過到,隻手指直接由下制禁實咁移去右制/左制就OK
唔好此住分開下>右下>右咁樣禁
我都唔明點解佢唔比用磨姑制玩呢PART

睇左秘技書未
我都試左兩三次先過到,隻手指直接由下制禁實咁移去右制/左制就OK

我明 我都load save左幾次先得

睇左秘技書未

我明 我都load save左幾次先得

唔該巴打, 其實我已經睇左秘技, 但都覺得好難打
第三關CHOK 左廿分鐘先揾到個感覺去出最尾果招
屌 點解話我個save 需要dlc內容 因此無法載入 有無巴打知點解決 就爆機 唔想重打
明智破一百萬籌碼個度勁到
20周年張ost除左psn 仲有邊到有無買到?
買左psn果個係128k
屌 點解話我個save 需要dlc內容 因此無法載入 有無巴打知點解決 就爆機 唔想重打

無試過 講定rip先
九十個鐘終於爆左機
有買到呢隻驚黎玩真係太好

無試過 講定rip先

重新開機 無事 好彩
玩呢隻game 真係見一見愛一個 真 122

玩呢隻game 真係見一愛一個 真 123
金城d小怪咁難打

有弱點打弱點,隻鬼無弱點我都係用絕望技去屈

隻鬼同隻馬 最煩

我都卡左係金城好耐,而家無哂sp
搞到要分2日入殿堂
對上一個殿堂 斑目易打好多
金城d小怪咁難打

隻鬼同隻馬 最煩

搞到要分2日入殿堂

我都係靠食mp藥同輪換隊員 1日磨上去秘寶位
但係有挑戰性手

123冇隊入真係浪費哂
金城d小怪咁難打

隻鬼同隻馬 最煩

搞到要分2日入殿堂

但係有挑戰性手

買左大氣功先,唔夠錢可以輪住用
金城d小怪咁難打

隻鬼同隻馬 最煩

搞到要分2日入殿堂

但係有挑戰性手

玩到最尾四條友都仲係用緊大氣功

老師係房幫主角整緊道具再帶123返去扑野
Yeah ok ok
I am Japanese
金城d小怪咁難打

隻鬼同隻馬 最煩

搞到要分2日入殿堂

但係有挑戰性手

廿萬!
果陣買完之後窮到要打工先叫到川上
魅力 4 上 5 好難搞
書睇晒 DVD 睇晒廢柴寅 max 左戲院又唔係好覺眼有。
晚晚沖涼又好浪費時間。夜晚仲要湊住 123 同老闆,已經放棄左軍火佬同記者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞