女神異聞錄5 中文版討論區3暨你今日學了九船跳未?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
龍司把口臭到
9成麻煩因爲佢

好憎佢, 成個爛仔咁

真兄弟
龍司把口臭到
9成麻煩因爲佢

好憎佢, 成個爛仔咁

真兄弟

成班friend入面點都有個傻仔熱血撚既
龍司把口臭到
9成麻煩因爲佢

好憎佢, 成個爛仔咁

真兄弟

有劇透
不過柒左咁耐最後都型番一次,衝去拎救生艇果下係型既
龍司把口臭到
9成麻煩因爲佢

好憎佢, 成個爛仔咁

真兄弟

有劇透
不過柒左咁耐最後都型番一次,衝去拎救生艇果下係型既

佢自己證明左其實唔攞都冇事
爆左一週目

日頭大約差一個星期 全coop

新島冴
拉雯妲
聽好多人講 p4g 都唔錯
可以玩下
但ps4無
爆左一週目

日頭大約差一個星期 全coop

新島冴
拉雯妲

冇得溝家姐真係敗筆
聽好多人講 p4g 都唔錯
可以玩下
但ps4無

要vita
杏要比人畫裸體畫
想問下隻 撒旦(審判)係點樣合出樣?我跟法則合都係出DLC既persona, 想問要開放左咩任先有?
杏去到奧村篇正式成為陪跑路人甲乙丙丁
打緊奧村,好難打
杏去到奧村篇正式成為陪跑路人甲乙丙丁

龍屍仲高存在感
畫家篇後都開始變路人
戰鬥又唔係幾好用
龍司呢個角色根本冇問題,由於主角太理性,其他角色又太成熟,點都要有個人出黎表達下年少無知黎分隔開大人,細路呢個區間,呢個係成隻game既主題

如果話怪盜唔想惹人注意,唔想揚名立萬,就成熟理智得太離地,有個人出黎鳩叫下我要攞威我要型,呢個先係高中生,而其他角色又可以附和下,反襯出自己都係想威,保留返個童心響度先貼合佢地定位,到後面轉捩點一到,先至會覺得成班怪盜由其龍司真真正正成長左

一開波就理智,有哂全盤計劃,城府深,唔會露出一絲破綻,呢個係連登仔心目中既連登仔,唔係主角群
唔係龍司同畫家都係腦殘,d囡邊有咁易俾主角食哂
我重差雙葉個250助言先白金到,有無巴打可以教我點刷會快d
依家玩到九月份 岩岩見到奧村

隻杏真係可以封塵 啲技真係冇乜用

BOSS 戰會有番啲用, 有啲弱火

又唔係冇用既 佢可以減對方attack,對某一兩個boss係必要,同埋可以補血
想問下隻 撒旦(審判)係點樣合出樣?我跟法則合都係出DLC既persona, 想問要開放左咩任先有?

要審判LV10

又唔係冇用既 佢可以減對方attack,對某一兩個boss係必要,同埋可以補血

杏點都好過春掛

杏點都好過春掛

春好勁喎

杏點都好過春掛

春好勁喎

支槍又勁
槍技又勁
打到啪啪聲

杏點都好過春掛

春好勁喎

支槍又勁
槍技又勁
打到啪啪聲

好鍾意用佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞