[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
975 文呀!大家記得留位俾樓主篇文
終於有啲頭緒
可以繼續鳥

你話可以繼續鳥我滿心歡喜碌落去
點知 完了

我走咗去做整合
媽下手推爆又要開
終於有啲頭緒
可以繼續鳥

你話可以繼續鳥我滿心歡喜碌落去
點知 完了

我走咗去做整合
媽下手推爆又要開

係阿你再唔出就無得出
快啦樓豬 我要睇陽萎
有供巴打同我一樣諗起小心有牙?

劇情好似
推一推先
就快1001喇
爆喇
好幾個sales想企圖攔截我,我目標為本急步行到Felix面前,見到佢真人同Cheryl係facebook貼嘅合照無咩分別:稍稍長髮、眼大大、帶著圓形眼鏡嘅偽文青look。

「你就係Felix?」我特登chok咗把好溫柔如新聞報導員嘅聲線。

「係⋯⋯你係?Prudence?」Felix有啲錯愕,但好明顯佢對我多少有認識。

「你係喺Cheryl啲相見過我呀呵?」

「係⋯係⋯佢有同我講過⋯⋯er,唔知有咩事呢?」佢就好似做錯虧心事咁,唔敢直視我眼神。

「係咁嘅,Cheryl有封信想俾你,但佢真係傷心到唔願意出街。所以我就幫佢拎咗封信嚟俾你。」

Felix接過封信,佢有少少緊張咁再問:「Cheryl佢點呀?」

佢已經中咗我嘅陷阱。

「你幾點放工?不如我哋食個飯慢慢傾?你女朋友係咪同你一齊返工?」

「er...我女朋友今日咁啱放假,我今日應該收九點,應該可以。」

「咁我九點會再返嚟搵你,可唔可以俾你電話我?」我遞咗部手機俾佢入佢嘅電話,我道別後就好快離開Logon。

睇得出佢仲有啲擔心Cheryl,但擔心未足以能夠得赦免。
趕上列車了
好幾個sales想企圖攔截我,我目標為本急步行到Felix面前,見到佢真人同Cheryl係facebook貼嘅合照無咩分別:稍稍長髮、眼大大、帶著圓形眼鏡嘅偽文青look。

「你就係Felix?」我特登chok咗把好溫柔如新聞報導員嘅聲線。

「係⋯⋯你係?Prudence?」Felix有啲錯愕,但好明顯佢對我多少有認識。

「你係喺Cheryl啲相見過我呀呵?」

「係⋯係⋯佢有同我講過⋯⋯er,唔知有咩事呢?」佢就好似做錯虧心事咁,唔敢直視我眼神。

「係咁嘅,Cheryl有封信想俾你,但佢真係傷心到唔願意出街。所以我就幫佢拎咗封信嚟俾你。」

Felix接過封信,佢有少少緊張咁再問:「Cheryl佢點呀?」

佢已經中咗我嘅陷阱。

「你幾點放工?不如我哋食個飯慢慢傾?你女朋友係咪同你一齊返工?」

「er...我女朋友今日咁啱放假,我今日應該收九點,應該可以。」

「咁我九點會再返嚟搵你,可唔可以俾你電話我?」我遞咗部手機俾佢入佢嘅電話,我道別後就好快離開Logon。

睇得出佢仲有啲擔心Cheryl,但擔心未足以能夠得赦免。

偷食完扮咩內疚
推爆佢
我女朋友拍左拖都仲會化
有時濃有時淡有時素顏加眼鏡
個個look都好正
成日喺街搞到我扯到恆一恆

樓主你係咪我男朋友黎
其實香港好多男仔都有選擇困難症
而且自我控制能力低

所以有時唔係佢地想花心
只係有時有其他女仔埋身唔識拒絕/不抗拒
結果往往另自己變左賤男

根本就係劣根性 仲要拎選擇困難做借口

所以我冇女性嘅朋友,怕自己未來女友+老婆唔鍾意

你好好丫
996 pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞