[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
其實香港好多男仔都有選擇困難症
而且自我控制能力低

所以有時唔係佢地想花心
只係有時有其他女仔埋身唔識拒絕/不抗拒
結果往往另自己變左賤男

根本就係劣根性 仲要拎選擇困難做借口

所以我冇女性嘅朋友,怕自己未來女友+老婆唔鍾意

就算有女性朋友 識得咩應該做唔應該做就得

不要再說了. jpg
每次都唔知可以同女仔講咩話題

咁真係要睇果啲女仔係咪好封閉喎

自己外表唔突出,又唔識氹人…
又唔知講咩話題好

個人認為有時個男仔主動講下自己興趣都ok

下次試下先…不過有下次先算

咁又唔好咁灰

算la…去飲酒算

我親戚個老婆係酒吧識 結左婚成三年啦 總有機會

我好少落bar飲,通常都得自己一個飲
而且自我控制能力低

所以有時唔係佢地想花心
結果往往另自己變左賤男

agree
而且自我控制能力低

所以有時唔係佢地想花心
結果往往另自己變左賤男

好似我fd咁 有左女朋友之後幾個月無出現過
仲諗住一排無上黎會有文
推下先
追到live留個名
我極度夜瞓,個樣殘到就嚟唔認得自己 但平時化妝淨係遮黑眼圈同畫眉,喺屋企化完覺得幾好,但一出街再照我覺得好似冇遮過咁,同埋勁快溶 究竟我應該要點做

利申:藍絲,平時用遮暇液加啲橙色遮 (上網學返嚟 )

用橙色打底再上遮暇液呀
如果只係用遮暇液遮果眼圈好似會灰 聽番黎
所以用橙打底再上遮暇液會有更好效果好似係

利申:買遮暇液果陣聽番黎

我平時係撻咗啲遮暇液喺面先再搽啲nyx橙色,因為我覺得搽橙色先好乾咁,化唔開

有無試過 base 遮暇液 橙色遮暇 遮瑕液 碎粉
有base隔住同埋碎粉定住應該會好啲

有冇邊隻橙色遮瑕推介
樓主篇文令我諗起呢條片

https://www.youtube.com/watch?v=WWTRwj9t-vU
香港女仔係未普遍比較懶唔中意化妝

化左你唔知姐

化左你唔知姐

Agger
樓主篇文令我諗起呢條片

https://www.youtube.com/watch?v=WWTRwj9t-vU

無錯 好可惜好多人無反思過呢個問題
樓主篇文令我諗起呢條片

無錯 好可惜好多人無反思過呢個問題

人係膚淺既
就算把口話應該睇內在美
有幾多個真係做到完全唔介意樣
而且自我控制能力低

所以有時唔係佢地想花心
結果往往另自己變左賤男

咁乖

我係架 電話得兩個女人phone no
阿媽同group project mate
講左咁耐都係冇文
想問樓主用shu邊隻粉底 有冇變暗/黃
我都好多印要遮

我冇用 係有其他絲用

sorry睇錯
幫推

係我呀
我用果隻咩智能感應粉底
冇變黃呀 keep到成日都唔變色

唔傷皮膚底妝三寶 仲要平

又唔知講咩話題好

咁又唔好咁灰

算la…去飲酒算

我宜家男朋友都係酒吧識 所以總有機會
而且自我控制能力低

所以有時唔係佢地想花心
結果往往另自己變左賤男

好似我fd咁 有左女朋友之後幾個月無出現過

唔識balance又唔係太好 我同男朋友都會有自己生活但一樣相處得好好
講左咁耐都係冇文

要夜啲 啱啱開咗頭
睇住有置身其中既feel

又唔知講咩話題好

咁又唔好咁灰

算la…去飲酒算

lol, 睇來要落下bar, 一年加埋都唔知有冇落多過五次

不要再說了. jpg
每次都唔知可以同女仔講咩話題

又唔知講咩話題好

咁又唔好咁灰

算la…去飲酒算

我好少落bar飲,通常都得自己一個飲

我間唔中落bar飲 ,通常得自己一個
講左咁耐都係冇文

要夜啲 啱啱開咗頭

飲住等你

咁又唔好咁灰

算la…去飲酒算

lol, 睇來要落下bar, 一年加埋都唔知有冇落多過五次

我情願係呢喥識人
識啲人都幾有趣
出快d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞