[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
估唔到真係有靚女會玩skout
估唔到真係有靚女會玩skout

矯裝女大把囉
晏啲再繼續 推下先
lm
自傳?

不要傻了
加速
係我有知覺意識時,原來Raymond一早醒咗,佢已經用緊另一隻手揸我嘅34E。我半合朦朧咁睜開少少眼⋯

「你醒啦,好好瞓喎你。」Raymond啲酒氣已經散咗,係無窗嘅酒店房內根本不知時日,我立即盲摸跌咗喺身邊嘅Iphone 7,稍為撳咗下強光進入眼簾,啱啱瞓醒嘅我皺咗下眉,勉強再打開眼皮⋯⋯瞄咗一下電話原來已經四點三十八分。

「Oh shit!」漸漸適應燈光嘅我眼皮打開咗,原來因為我無除con瞓覺因而眼乾⋯⋯左眼嘅con已經想脫落。

我即刻飛奔到廁所鏡前,不過只眨咗下眼,左眼嘅con已經不知所終⋯而眼睛更因此流出溫熱嘅眼淚。由於瞓覺時無落妝導致眼敏感,膠水已經頂唔住眼淚攻擊,果兩扇貼喺眼皮厚重嘅眼睫毛隨住膠水失效而掉落,眼線亦都因為眼淚而糢糊。

「Oh shit....」

「Prudence,你無事呀嘛?」Raymond見到我係廁所搞咁耐都即刻走埋入嚟廁所。

「你唔好入嚟⋯⋯行開⋯⋯」我只見我個妝已經開始崩壞,我眼敏感亦未見改善⋯⋯我唔可以俾Raymond見到咁!

Raymond走埋嚟雙手拍落我雙肩,企圖用力想將我轉身。我憤力反抗⋯⋯

我真係唔可以俾人見到我咁!!緊張之下我真係喊咗⋯妝容徹底溶埋⋯

「你點呀Prudence,發生咩事?」Raymond見到咁大為緊張,即刻遞咗紙巾俾我。

「我唔想過夜就係咁解,我就係唔想係人面前瞓著!」我接咗張紙巾不停抹,因為妝已經溶得好緊要,加上眼淚,只怕化妝品會跌落眼,我就唯有全部抹走。

我已經打回原形⋯⋯

Raymond依然未明我激動個位,仲用力撥開我用嚟緊緊遮住塊嘅雙手,

「Prudence俾我睇下咩事⋯⋯⋯

嘩屌,唔撚係掛!」
重點好快到!
重點好快到!

再推下先
lm
啱睇正皮支持下
哇屌唔撚係掛
哇屌唔撚係掛

我都係睇到呢到忍唔住留名
琴日已經開始睇 太早入黎等死我
哇屌唔撚係掛

多謝支持
哇屌唔撚係掛

多謝支持

絲打好岩睇
哇屌唔撚係掛

多謝支持

絲打好岩睇

實在太好 我會努力加速
屌 佢個妝冇喇冇喇
屌 佢個妝冇喇冇喇

好危險
新讀者lm
make up for ever bb cushion 好用咩
btw 快啲寫落去
make up for ever bb cushion 好用咩
btw 快啲寫落去

新出啊嘛
應該寫返amani power fabric
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞