[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
希望唔好爛尾
正皮左

謝謝
希望唔好爛尾

我今次會努力
就射 好快
Raymond有少少健碩又有少少脂肪嘅肚腩不停向我纖瘦嘅身上嚟壓,除咗佢個肚皮嘅溫感,佢條熱辣辣棒棒嘅溫度我嘅小密穴完全地感受到溫暖⋯個感覺有啲似塞咗個唔太熱嘅暖包入去咁。

其實我對性愛嘅上癮,只不過係貪圖他人嘅溫暖,即使只係呢一種溫暖都好足夠。

Raymond愈插愈起勁,速度亦係咁加快,「Prudence,望住我!」Raymond嘅聲線有如一命嗚呼咁⋯本身半瞓半挨床頭嘅我立即用腰力向前望住Raymond,Raymond係最高速抽插時突然由我個窿喥抽返出嚟,一個順手已經除底咗個套,瞄準我嘅臉龐將佢嘅溫熱嘅精華噴喺我冰冷精緻妝容嘅面上⋯nice shoot!

「暇⋯暇⋯好彩趕得切!」Raymond額頭有幾粒汗珠,「唔好嘥咗你個靚樣,射落你塊面就最啱!」

「唔好講住⋯有無紙巾呀?」

Raymond係床頭即刻拎咗卷酒店提供廁紙嘅廁紙抆咗十幾格,但呢個男人想扮溫柔扮唔成,紙巾質量又差(連維達都不如),佢就好似抹塵咁大力抹落我塊面喥⋯⋯

「喂呀,我個妝就甩啦,我自己黎喇。」我一手搶走佢手上嘅紙巾。

佢嘅精射到連我長長嘅假睫毛都浪住一兩滴係上面,我快手用紙巾將大部分係面上面嘅精用印嘅方式印乾。其實,咁樣印係唔會乾淨,塊面會因為啲精而掹掹緊⋯但無辦法,如果一用水洗,我個妝就會花晒甩晒⋯⋯今日仲貪方便無拎到補妝用工具。
射完就好眼訓
聽日先真正入正題
我扯撚哂 睇到
我扯撚哂 睇到

有冇咁勁
我覺得應該可以再細膩啲
但我唔想搶fo
跟機
Ps我素顏都係好唔撚掂
跟機
Ps我素顏都係好唔撚掂

i know that feel sis
Lm
做乜事keep住負皮
正皮左
最撚憎男人叫raymond
最撚憎男人叫raymond

佢唔係男主腳
因為我都麻麻
正皮左

謝謝
正皮左

謝謝

加速
正皮左

謝謝

加速

努力緊
朝早入唔到戲
我素顏都好唔撚掂
lm
「係咪ok㗎?」Raymond每次完咗都會扮下溫柔,啱啱完事嘅佢已經瞓低係床,攤開右臂:「ok就過嚟攬陣先。」

我對男人呢種風情大惑不解,明明自己已經有個未婚妻係屋企,但仍然要對一個毫無情感瓜葛嘅女子故作浪漫溫馨。望住Raymond對我投出渴望出如初戀小鹿亂撞嘅眼神,我忍唔住內心偷笑咗一下。

本來坐咗起身嘅我瞓平壓係Raymond嘅手臂上,Raymond有力嘅手臂稍稍用力已經將我擁入懷內。出完一身汗嘅Raymond果陣男人味特別強,咁近嘅距離間雖然有啲嫌惡,但我已經習慣甚至有啲上癮。

「等我抖抖再執多你一鑊先。」Raymond滿足咁瞇瞇眼,嘴角向上個口仍帶酒氣,「我都知咁快你唔夠飽㗎喇。」

我無回應到Raymond,因為承認嘅話就只會令Raymond覺得我有追住插嘅過份淫盪,唔承認嘅話又會令佢覺得我唔聽話唔夠小鳥依人。

於是我稍稍轉身伸手拎返我個chanel boy手袋,拎返部電話嚟打發下時間,原來呢幾個鐘有好幾個狂蜂浪蝶搵過我,同埋一個同事搵過我。

Raymond此刻已經合埋咗眼安靜落嚟,而我漫無目的狂碌facebook IG Skout,最後不敵酒氣都合埋咗眼,個頭鐘咗落Raymond嘅胸懷內。
我素顏都好唔撚掂
lm

唉 不要再說了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞