[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
留名
各位素顏絲打唔好灰心
終有一日會遇到一個唔介意你素顏既人
我女朋友細細個都好多暗瘡
依家越大越靚
唔知以為佢整過容
用化妝品搞到皮膚透唔到氣 情況會仲差
一句講晒 自信令你靚爆鏡

男朋友一開始識我就見過我素顏
一齊左都成日叫我唔好化妝
佢係少數就算唔化妝好樣衰都接受到既人黎

有時就算條仔話接受到素顏
扑野時唔化妝我覺得我都無咁high...

我老公都會話唔介意我素顏 成日叫我唔女化妝
但化左妝嘅時候佢會扑得大力啲high啲...

我都覺得係咁
一唔化妝上床我覺得自己好似死物

笑死
我上床通常熄燈 見唔到樣好似好啲
留名
各位素顏絲打唔好灰心
依家越大越靚
唔知以為佢整過容

我都覺得係咁

笑死

但如果對手係靚仔我又唔捨得熄燈喎
make up for ever bb cushion 好用咩
btw 快啲寫落去

新出啊嘛
應該寫返amani power fabric

armani呢隻係咪真係咁好用
好似講到真係好貼妝咁
我敏感底好易浮粉好想搵隻幾時都咁貼

我睇review話好正 但我仲未去試
好貴呀

550 諗住試下Shuemura先 平少少

Shu uemura得粉底液叫好少少
Bb cushion 不了
make up for ever bb cushion 好用咩
btw 快啲寫落去

新出啊嘛

好似講到真係好貼妝咁

好貴呀

未聽過佢啲review
btw 快啲寫落去

新出啊嘛

好似講到真係好貼妝咁

好貴呀

未聽過佢啲review

Shu粉底係香土比人屌到仆街
從來冇見過一個人話好用 建議唔好了
btw 快啲寫落去

新出啊嘛

好似講到真係好貼妝咁

好貴呀

未聽過佢啲review

講時講我戒左粉底一排
因為轉工又要搽返
但真係有分別架
成日搽粉底啲毛孔塞啲 容易啲生黑頭粉刺
樓主幾時出文
香港仲未出mufe cushion
留名
各位素顏絲打唔好灰心
依家越大越靚
唔知以為佢整過容

我都覺得係咁

笑死

我都好多暗瘡印同好殘 21歲
扑野只係鍾意後入
男上仲會專注唔到 驚男朋友會覺得自己樣衰

Btw 好認同男人啲精華
顏射完 塊面乾過坐15個鍾飛機

Singleton都入門?
我諗咩係peat咩係scot都唔係個個男人有呢個內涵

Singleton有期周街做promote嘛
算入門啦
Peat嘅代表一定係Ardbeg
草左支黎喥
個人鐘意飲smoke味
Glenmorangie 支signet係我favorite

其實singleton唔差,不過要18 以上先好飲
老麥依家既 double cask, 12年,18 年都係差,真係睇住佢死
glenmorangie 12 年果幾支過桶其實抵飲,signet 當然,不過glenmorangie衰在太過平淡,冇咩特色
鐘意smoke可以試下talisker同bowmore, 佢地smoke得黎又冇ardbeg咁peat

Bowmore我飲過,但唔太岩口味,下次試下tailsker
Glenmorangie 支original 唔得啫,其他其實ok,不過要飲玩桶又抵飲,我會更推Balvanie 我好想搵Balvanie有支用rum桶釀嘅威

14年用rum桶
caribbean cask應該唔難買到
另一支golden cask就絕左版好耐,好好飲
glenmorangie private editon某幾支好正

等我下次買先!原來就係14年

Glenmorangie private我飲過一兩支咋
上次飲咗呢支

依支麻麻
btw間bar唔錯
估唔到絲打真係飲

其實我都真係好鐘意飲(但唔鐘意劈,淺嚐)
但耐何無乜酒腳

我都好鐘意飲,但係冇咩酒腳
通常都係自己係屋企同自己飲
可以揾次一齊飲ar

Singleton都入門?
我諗咩係peat咩係scot都唔係個個男人有呢個內涵

Singleton有期周街做promote嘛
算入門啦
Peat嘅代表一定係Ardbeg
草左支黎喥
個人鐘意飲smoke味
Glenmorangie 支signet係我favorite

老麥依家既 double cask, 12年,18 年都係差,真係睇住佢死
glenmorangie 12 年果幾支過桶其實抵飲,signet 當然,不過glenmorangie衰在太過平淡,冇咩特色
鐘意smoke可以試下talisker同bowmore, 佢地smoke得黎又冇ardbeg咁peat

Bowmore我飲過,但唔太岩口味,下次試下tailsker
Glenmorangie 支original 唔得啫,其他其實ok,不過要飲玩桶又抵飲,我會更推Balvanie 我好想搵Balvanie有支用rum桶釀嘅威

14年用rum桶
glenmorangie private editon某幾支好正

上次飲咗呢支

依支麻麻
btw間bar唔錯
估唔到絲打真係飲

但耐何無乜酒腳

可以揾次一齊飲ar

變左威士忌post

14年用rum桶

上次飲咗呢支

依支麻麻
btw間bar唔錯
估唔到絲打真係飲

但耐何無乜酒腳

可以揾次一齊飲ar

可以呀 想學多啲就真
「心理性陽痿:在性興奮時受到驚嚇造成陽痿。導致心因性陽痿的原因有多種,比如童年的某些經歷、長期緊張焦慮、某些文化因素的影響都可能導致心理性陽痿。有的人在性衝動強烈時受到驚嚇確實也可能導致這種情況的產生。」

我反覆google,去證實下究竟Raymond陽痿係咪關我事。雖然仲未搵到案例證明食錯醜女會引致陽痿,既然係咁我就去試下再搵一個試驗品證實係咪真有其事。

我係whatsapp喥拉到落接近底部,終於俾我搵到下一個犧牲品:Roy。

Roy係我初戀男友,就係喺大學Ocamp識返嚟嘅組爸⋯獸父先啱。佢啱啱同我一齊果時百般體貼,雖然有啲MK,有執死人陰係左邊,但識打扮又口花花,永遠有班女兵跟住佢。果時情竇初開,Roy居然肯係班女兵面前話只會追我一個,我信以為真就交出真心,同埋個處。點知追到手後,Roy原來背住我續隻續隻女兵食勻晒。我真係傷心到一個點,最後同咗同系嘅一個男仔上床,咁啱又傳返入Roy耳中,於是我哋就一拍兩散。而亦都因為佢,我嘅成魔之路就開始咗。

雖然我哋散咗,但呢個仆街鳩痕Roy不時都會問候下我,然後想約我炮。我一直都無應承,都散咗咁耐,又唔係未食過,翻啅嚟做乜?

不過今日我終於俾到理由佢去再啅我。

「Roy,最近點呀?」,成個對話版面本來都只係Roy單機,到咗今日我先有第一個回覆。

「你終於覆我喇😜」Roy唔洗半句鐘已經回覆咗我。狗公改不了吃屎,連個emoji都揀個狗公樣單眼。「我仲以為你變得愈來愈索就唔記得我呢個ex添。」

「咁啱你搵親我都忙緊啫。你仲有冇拍拖呀?」

「你真係嚟得啱喇,啱啱五日前散咗,你呢?聽人講你而家玩得都好癲下喎,係咪出去見完世面,想返嚟搵返啲初戀感覺?😝😝」點解一個男人到畢咗業兩三年仲可以咁MK?

「哈哈,你收風都收得幾勁㗎喎。我見咁耐無見,你又好似好想約我出嚟咁,不如就聽晚放工我哋落諾士佛臺聚下舊,得唔得先?」

「👌🏻👌🏻靚女幾時都有話事權,聽日十點喇,等你😘😘」
Wow! 好開心追到Live!!!!!
Wow! 好開心追到Live!!!!!

但我出文真係好慢 so sorry
樓主係咪同我屋企有仇?
我叫Raymond 細佬叫Roy
留明live!
利申素顏都係好撚唔掂
樓主係咪同我屋企有仇?
我叫Raymond 細佬叫Roy

呢兩個名成日出名多仆街
我都唔想㗎
留明live!
利申素顏都係好撚唔掂

有冇咁多絲打素顏唔掂
推!
留名睇下一個陽痿受傷者
主角化身變做陽痿女俠 專懲治花心港男
留名睇下一個陽痿受傷者
主角化身變做陽痿女俠 專懲治花心港男

可唔可以將Prudence 申請成為Marvel一員
等咗成日
等咗成日

今日去咗搵靈感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞