[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
「喂,Prudence,今晚老地方飲野,著得性感啲!」

Raymond係我個新SP,今次係第三次出嚟,份人幾好,做啲大公司中共層,係瞞住未婚妻出嚟搞三搞四。咁有啲錢消費,出親去飲野都叫啲貴酒。佢話喎,飲醉啲扑嘢爽皮啲。

男人幾時先識唔用下體諗嘢?不過是但啦,起碼啲男人圍住我轉係開心嘅。

坐係梳妝枱,我拎起啱啱日本新出14.8嘅大眼仔嚟試,效果唔錯。又買咗最新果個Makeup Forever BB Cushion,遮晒我啲一撻撻暗啞;畫埋條貓眼線加痴埋條電眼假眼睫毛⋯對眼即刻大咗三四倍,個樣終於可以見人。

你問我點解要化咁行?好簡單,好細個已經知自己太醜樣。以前細個隔離屋有個大我幾年嘅男仔搬嚟無耐,係𨋢口見到我就問媽咪,點解個女仔咁嘅樣嘅?隔咗幾日,成家人就搬走咗⋯⋯果刻就知自己醜到一個地步,中三的起心肝草錢買齊一堆化妝品。
好彩嘅係,我由幼稚園到中學都係女校,極少見到男人,都無咩機會俾佢哋評頭品足。到上到大學,我已經習慣咗畫皮返學,每日出門前至少嘥九個字化妝出門。

講講下已經到咗佐敦間M1,Raymond真係識揀,貪呢間Bar靜得嚟隔離已經係維記。Raymond西裝骨骨已經坐咗係角落,開咗支singleton等我。

「Prudence,今日咁行呀?好掂喎!搞到㷫烚烚添,哈哈哈!今晚不如過夜整多幾劑啦!」

Raymond講完已經係枱底伸咗隻手落去摸著住摟屌裙嘅我,愈摸愈入,去到盡頭時,居然唔係摸有少少濕氣嘅中間,而只係用手彈一彈我條t-back褲邊。

「喂呀,你係咪唔諗住倒酒俾我?」

「見你咁乖,著t-back,一陣唔玩天光都唔得啦!」

「我知我都話唔會玩過夜果囉⋯⋯」
開左頭先,頂唔緊
聽日再打

第二次打文,試下打有甜cult故先
支持下小妹
早抖
重甜

[size=2]我係黎留名㗎/size=2]
重甜

[size=2]我係黎留名㗎/size=2]

有要求就好了
Lm
Lm
推下
就出文 推多次
「咁呀⋯⋯好啦,飲酒!」Raymond夾咗幾粒冰落我隻杯喥,倒都倒得好大杯⋯

好彩so far我都千杯不醉⋯好似係⋯

聽完Raymond吹佢啲投資經,我就唯有坐咗係喥係咁飲。有時佢見我悶,佢都係咁伸手摸我大脾。傾咗兩三個鐘,已經係凌晨一點半,飲咗兩大支Singleton後,Raymond已經面都紅晒,我都開始迷迷地。

埋咗單之後,Raymond攬住我條腰扶咗我出門,只係轉個彎有休息嘅地方——維多利亞時租酒店。

只消十多級樓梯,有啲舊式九十年代初的裝潢,暗花嘅牆紙有啲碌落。暗黃嘅燈光再加酒精影響,大概醉生夢醒嘅感覺就係咁。

上到去reception,未見到人已經聽到一把沙啞嘅女人聲:「時鐘定過夜?」

「過夜。」Raymond非常順口脫口而出嘅兩個字。

「⋯喂呀,我都話唔過得夜⋯」啲酒氣愈來愈勁,連講句說話都無咩氣力。

「到時想走咪走先囉。」Raymond隻手又攬一攬緊我條腰,佢拎完身份證登記,我地就緩緩跟住係Reception出嚟嘅呀姐行去今晚嘅戰場。
Lm 想個過夜會點
Lm 想知過夜會點
Lm 想知過夜會點

好快有
一閂埋果道有啲脆弱嘅門,Raymond二話不說已經從後攬住我條腰,右手一嘢就揸上我對34E。

「真係幾好手感,不如一齊沖咗涼鴛鴦戲水下先啦。」Raymond嘅下面瘋狂磨我著住貼身摟屌裙嘅屁股,似乎已經餓咗一整晚。

「你沖啦。」我立即婉拒咗佢,「我出嚟之前已經沖咗啦。」我即刻甩開咗佢坐咗係張床上面,一腳踢開我對YSL四吋斗令踭。

Raymond見到咁就已經解開咗佢條穿住西褲嘅皮帶,順手拉開褲鍊。仲諗住Raymond入沖涼房我可以冷靜一下,點知佢完全無呢個意慾,反而向我衝住嚟拎出佢嘅巨鵰。

「既然你唔洗沖涼,咁我都唔忍啦。」說罷,佢就一手用力扶住我個頭,用佢嘅巨鵰瞄準我個口強行塞入嚟。我唇上嘅Amani 唇膏沾喺佢嘅巨鵰上面,我本能地不停吸吮,而且愈吸就愈用力,而條脷就係佢嘅末端瘋狂打圈。我不時偷望Raymond,佢嗰副酒後面紅和淫穢而享受扭曲成一舊。接住佢就繼續扶住我個頭前後搖晃再抽插,有做gym嘅Raymond嘅淫威我只能夠服從。

「你又真係含得幾好喎,果然無吹水。」實在太多次嘅練習,我已經本能清楚晒男人果啲敏感位置。

Raymond仲未抆出嚟,佢已經幫我解咗我條連身裙嘅拉鍊,一手就扯落咗一半,露出Peach John嘅黑色胸圍罩住嘅雪白34E。

我下意識放開口向床退更入,Raymond立刻跪上床將我壓係下面。佢伸出兩隻手更肆無忌揸我對34E,胸圍肩帶隨著用力嘅雙手搓揉下跌咗落嚟,Raymond順勢將我胸圍扯到腰。敏感淡啡嘅兩點暴露於空氣中,Raymond繼而用姆指輕撫,兩粒淡啡點受唔住就挺起咗⋯⋯
捽個碟食個飯再寫
加入3、4p環節
加入3、4p環節

遲啲
即刻聯想到
「沒有醜女人 只有懶女人」呢句名言
即刻聯想到
「沒有醜女人 只有懶女人」呢句名言

我好認同架
仲以為叫produce
lm
仲以為叫produce

咩黎
仲以為叫produce

咩黎

我明了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞