[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
飲緊酒揾靈感?

但無威仔飲

求酒評
推呀
Live
樓豬12點啦
一過到對面就係金巴利酒店,時鐘酒店嚟講都算新淨,而且與多數時鐘酒店唔同,沿木樓梯上都用上好光猛嘅白燈,溫馨感嘅牆紙同掛畫,呢種感覺居然有一種回家嘅感覺,同淫邪嘅感覺完全唔相襯。

Roy一直挨住我行上樓梯,一個男人要倚靠女人係咪可悲呢?

「就到啦,忍多陣。」呢句居然由我講出口,就連同房間登記到俾錢都要由我一個小女人做埋。

唔緊要,Roy今晚要承受嘅嘢遠比我呢啲付出⋯⋯如果陽痿嘅事實係真嘅話。

一入到房,我將Roy一嘢拋落床,然後順手閂門。

Roy係撞擊嘅一下係醉酒中醒一醒,坐起咗身揈一揈個頭,抬起頭望我:「Prudence⋯」

「噓⋯⋯你唔係好想要我嘅咩?」我連我嘅Valentino高踭鞋都無除,右腳直接如女皇一樣踩上床單上、踩喺Roy身邊,而Roy正正係我嘅胯下。

「Prudence,你⋯」Roy完全唔能夠再說話。

「你唔好出聲,今晚就好好享受。」

呢一下我感覺到夜之魔女開始上咗我身。
唔走數,但要慢慢寫
留名
live到了
等緊你啊
Live
等你
正皮
絲打寫得好到位
唔催文 絲打加油
想學下飲酒
我除咗係裙底嘅入面嘅黑色小T-back,將Roy個頭向我下面塞。

「奶。」我狠狠咁命令咗Roy一下。

Roy係醉昏昏底下就只有服從命令,好似一隻狗仔咁完全聽命。願意肯奶嘅男人真係唔多,但如果主宰權係自己手上,我覺得女人真係要一試。

感覺得出Roy都唔係第一次奶,因為真係好到位,令到我有高潮感覺。雖然真係好舒服,但我忍住唔發出享受嘅聲浪,因為係呢場爭取主宰權嘅博弈裡面,先享受一方永遠會先輸一仗。

不過,最可悲嘅係,曾經係食女王嘅Roy究竟係幾多女人面前跪低呢?

為咗避免自己太快進入高潮,我將Roy推到瞓底係床,而我就拉高自己條裙坐係佢重要部位上面。
好驚太重口,引嚟更多負評

可唔可以出埋重點先

可唔可以出埋重點先

咁快就重點 咁咪無咗大家期待嘅重甜

可唔可以出埋重點先

好撚眼訓呀,快d出故要訓啦

可唔可以出埋重點先

朝早先睇更開心

可唔可以出埋重點先

其實邊度有得學品酒?我剩係識調唔係品
陽痿就有正評㗎啦
評已正

可唔可以出埋重點先

其實邊度有得學品酒?我剩係識調唔係品

自學呀
但紅酒好似有course
陽痿就有正評㗎啦
評已正

痿咗一個喇!
陽痿就有正評㗎啦
評已正

痿咗一個喇!

快啲繼續痿
兩個人飲兩支whisky誇張左啲
兩支紅白都已經好勁
兩個人飲兩支whisky誇張左啲
兩支紅白都已經好勁

之前見過人飲四支
當然中間有存酒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞