[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
好奇一問
如果prudence皮膚差,化妝應該唔係好遮到
好奇一問
如果prudence皮膚差,化妝應該唔係好遮到

唔係豆皮應該都ok
「唉,有晚我出去同班兄弟去酒吧玩,班兄弟帶咗班囡嚟一齊玩。有條女見到我係咁不停主動獻身,我又飲咗好多,咁咪迷迷糊糊同咗條女落街開房。點知係街果喥就俾女朋友個姐妹撞到應一應,影咗我攬女嘅相send俾我女朋友⋯⋯咁我哋就咁就玩完⋯⋯」愈講愈唏噓嘅Roy,一次飲晒一杯紅酒,真係當劈啤咁飲,我又要再倒俾佢。

「咁你又話要結婚,但又要去玩,好難兩全其美架喎。」其實我都聽到好無癮,賤男係無資格扮情深。

「我明呀⋯⋯」其實Roy塊面已經紅得好誇張,「但我最死黨班friend成日都要玩女,我好難修心養性㗎嘛。」Roy不勝酒力已經挨咗係我膊喥,咁我諗我都係時候。

「Excuse me, Bill please.」我即刻走咗去埋單。

「你想修心養性,不如我幫你好唔好?」Roy仲有啲意識點咗下頭。「你仲行唔行得郁?」

「Irene,唔好走。」Roy真係有啲醉。

我好快咁碌完卡埋單,就扶住Roy出門,雖然佢貓貓地,但仲可以行到路,我哋就行咗去對面香檳大廈啲時租酒店。
又嚟了又嚟了
「唉,有晚我出去同班兄弟去酒吧玩,班兄弟帶咗班囡嚟一齊玩。有條女見到我係咁不停主動獻身,我又飲咗好多,咁咪迷迷糊糊同咗條女落街開房。點知係街果喥就俾女朋友個姐妹撞到應一應,影咗我攬女嘅相send俾我女朋友⋯⋯咁我哋就咁就玩完⋯⋯」愈講愈唏噓嘅Roy,一次飲晒一杯紅酒,真係當劈啤咁飲,我又要再倒俾佢。

「咁你又話要結婚,但又要去玩,好難兩全其美架喎。」其實我都聽到好無癮,賤男係無資格扮情深。

「我明呀⋯⋯」其實Roy塊面已經紅得好誇張,「但我最死黨班friend成日都要玩女,我好難修心養性㗎嘛。」Roy不勝酒力已經挨咗係我膊喥,咁我諗我都係時候。

「Excuse me, Bill please.」我即刻走咗去埋單。

「你想修心養性,不如我幫你好唔好?」Roy仲有啲意識點咗下頭。「你仲行唔行得郁?」

「Irene,唔好走。」Roy真係有啲醉。

我好快咁碌完卡埋單,就扶住Roy出門,雖然佢貓貓地,但仲可以行到路,我哋就行咗去對面香檳大廈啲時租酒店。

香檳大廈時鐘 - 金巴利
有好多我嘅回憶
落妝未 好緊張
追到live了
追到live啦
prudence嘅任務係唔係令全世界賤男陽痿?
加速陽痿
快d快d快d
加速
留名睇roy不舉
抖抖先
我度緊
追到live啦

寫到我想全世界
追到live啦

寫到我想全世界

全世界所有男人
化左妝已經係女神級
素顏應該唔會樣衰得去邊
有冇圖睇下點樣衰到陽痿法
加速
化左妝已經係女神級
素顏應該唔會樣衰得去邊
有冇圖睇下點樣衰到陽痿法

咁樣大家會無咗想像力,所以唔出了
加速
想快d睇roy陽痿...但咁睇佢未必會
開singleton 會否太cheap

Macallan single malt黎講又太垃圾,唔想做垃圾麥打手
開支Glenmorangie 12年又有少少離地(但十年又太垃圾)
咁靚過black label嘅好似貼地啲

究竟一個女人會有段點既經歷先會對Scotish咁有研究

開啲啤牌出嚟飲,大家都開心!
想快d睇roy陽痿...但咁睇佢未必會

佢一定會
文呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞