[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
想問樓主用shu邊隻粉底 有冇變暗/黃
我都好多印要遮
「喂,Prudence,今晚老地方飲野,著得性感啲!」

Raymond係我個新SP,今次係第三次出嚟,份人幾好,做啲大公司中共層,係瞞住未婚妻出嚟搞三搞四。咁有啲錢消費,出親去飲野都叫啲貴酒。佢話喎,飲醉啲扑嘢爽皮啲。

男人幾時先識唔用下體諗嘢?不過是但啦,起碼啲男人圍住我轉係開心嘅。

坐係梳妝枱,我拎起啱啱日本新出14.8嘅大眼仔嚟試,效果唔錯。又買咗最新果個Makeup Forever BB Cushion,遮晒我啲一撻撻暗啞;畫埋條貓眼線加痴埋條電眼假眼睫毛⋯對眼即刻大咗三四倍,個樣終於可以見人。

你問我點解要化咁行?好簡單,好細個已經知自己太醜樣。以前細個隔離屋有個大我幾年嘅男仔搬嚟無耐,係𨋢口見到我就問媽咪,點解個女仔咁嘅樣嘅?隔咗幾日,成家人就搬走咗⋯⋯果刻就知自己醜到一個地步,中三的起心肝草錢買齊一堆化妝品。
好彩嘅係,我由幼稚園到中學都係女校,極少見到男人,都無咩機會俾佢哋評頭品足。到上到大學,我已經習慣咗畫皮返學,每日出門前至少嘥九個字化妝出門。

講講下已經到咗佐敦間M1,Raymond真係識揀,貪呢間Bar靜得嚟隔離已經係維記。Raymond西裝骨骨已經坐咗係角落,開咗支singleton等我。

「Prudence,今日咁行呀?好掂喎!搞到㷫烚烚添,哈哈哈!今晚不如過夜整多幾劑啦!」

Raymond講完已經係枱底伸咗隻手落去摸著住摟屌裙嘅我,愈摸愈入,去到盡頭時,居然唔係摸有少少濕氣嘅中間,而只係用手彈一彈我條t-back褲邊。

「喂呀,你係咪唔諗住倒酒俾我?」

「見你咁乖,著t-back,一陣唔玩天光都唔得啦!」

「我知我都話唔會玩過夜果囉⋯⋯」
留名
「喂,Prudence,今晚老地方飲野,著得性感啲!」

Raymond係我個新SP,今次係第三次出嚟,份人幾好,做啲大公司中共層,係瞞住未婚妻出嚟搞三搞四。咁有啲錢消費,出親去飲野都叫啲貴酒。佢話喎,飲醉啲扑嘢爽皮啲。

男人幾時先識唔用下體諗嘢?不過是但啦,起碼啲男人圍住我轉係開心嘅。

坐係梳妝枱,我拎起啱啱日本新出14.8嘅大眼仔嚟試,效果唔錯。又買咗最新果個Makeup Forever BB Cushion,遮晒我啲一撻撻暗啞;畫埋條貓眼線加痴埋條電眼假眼睫毛⋯對眼即刻大咗三四倍,個樣終於可以見人。

你問我點解要化咁行?好簡單,好細個已經知自己太醜樣。以前細個隔離屋有個大我幾年嘅男仔搬嚟無耐,係𨋢口見到我就問媽咪,點解個女仔咁嘅樣嘅?隔咗幾日,成家人就搬走咗⋯⋯果刻就知自己醜到一個地步,中三的起心肝草錢買齊一堆化妝品。
好彩嘅係,我由幼稚園到中學都係女校,極少見到男人,都無咩機會俾佢哋評頭品足。到上到大學,我已經習慣咗畫皮返學,每日出門前至少嘥九個字化妝出門。

講講下已經到咗佐敦間M1,Raymond真係識揀,貪呢間Bar靜得嚟隔離已經係維記。Raymond西裝骨骨已經坐咗係角落,開咗支singleton等我。

「Prudence,今日咁行呀?好掂喎!搞到㷫烚烚添,哈哈哈!今晚不如過夜整多幾劑啦!」

Raymond講完已經係枱底伸咗隻手落去摸著住摟屌裙嘅我,愈摸愈入,去到盡頭時,居然唔係摸有少少濕氣嘅中間,而只係用手彈一彈我條t-back褲邊。

「喂呀,你係咪唔諗住倒酒俾我?」

「見你咁乖,著t-back,一陣唔玩天光都唔得啦!」

「我知我都話唔會玩過夜果囉⋯⋯」

我知打錯左 但改唔到了
我都好多印要遮

我冇用 係有其他絲用
對唔住大家
希望今晚十二點出到文
因為要去做一做資料搜集
對唔住大家
希望今晚十二點出到文
因為要去做一做資料搜集

搜集咩資料
對唔住大家
希望今晚十二點出到文
因為要去做一做資料搜集

搜集咩資料

機密
屌band tee 加slim fit jeans 加dr martens 重要紅色, 真係好生動
屌band tee 加slim fit jeans 加dr martens 重要紅色, 真係好生動

Mk
推下推下
我都好多印要遮

我冇用 係有其他絲用

sorry睇錯
幫推
加速!
正皮加速
快d出喇
樓主唔好逼我掉西瓜搵你
樓主唔好逼我掉西瓜搵你

十二點,手下留情
幾時陽痿呀
留名
飲緊酒揾靈感?
推,好好睇
想知真人真事定fake
想知真人真事定fake

假啦
飲緊酒揾靈感?

但無威仔飲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞