[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
一閂埋果道有啲脆弱嘅門,Raymond二話不說已經從後攬住我條腰,右手一嘢就揸上我對34E。

「真係幾好手感,不如一齊沖咗涼鴛鴦戲水下先啦。」Raymond嘅下面瘋狂磨我著住貼身摟屌裙嘅屁股,似乎已經餓咗一整晚。

「你沖啦。」我立即婉拒咗佢,「我出嚟之前已經沖咗啦。」我即刻甩開咗佢坐咗係張床上面,一腳踢開我對YSL四吋斗令踭。

Raymond見到咁就已經解開咗佢條穿住西褲嘅皮帶,順手拉開褲鍊。仲諗住Raymond入沖涼房我可以冷靜一下,點知佢完全無呢個意慾,反而向我衝住嚟拎出佢嘅巨鵰。

「既然你唔洗沖涼,咁我都唔忍啦。」說罷,佢就一手用力扶住我個頭,用佢嘅巨鵰瞄準我個口強行塞入嚟。我唇上嘅Amani 唇膏沾喺佢嘅巨鵰上面,我本能地不停吸吮,而且愈吸就愈用力,而條脷就係佢嘅末端瘋狂打圈。我不時偷望Raymond,佢嗰副酒後面紅和淫穢而享受扭曲成一舊。接住佢就繼續扶住我個頭前後搖晃再抽插,有做gym嘅Raymond嘅淫威我只能夠服從。

「你又真係含得幾好喎,果然無吹水。」實在太多次嘅練習,我已經本能清楚晒男人果啲敏感位置。

Raymond仲未抆出嚟,佢已經幫我解咗我條連身裙嘅拉鍊,一手就扯落咗一半,露出Peach John嘅黑色胸圍罩住嘅雪白34E。

我下意識放開口向床退更入,Raymond立刻跪上床將我壓係下面。佢伸出兩隻手更肆無忌揸我對34E,胸圍肩帶隨著用力嘅雙手搓揉下跌咗落嚟,Raymond順勢將我胸圍扯到腰。敏感淡啡嘅兩點暴露於空氣中,Raymond繼而用姆指輕撫,兩粒淡啡點受唔住就挺起咗⋯⋯

其實寫得幾好 但串錯armani同埋peach john冇咁大嘅bra

Sor 手殘打錯咗
好似最大係C定D?
34E可以著36C/D🤔

...樓主應該未入過peach john
其實你係男人?

入過 好耐無買
啲款睇唔啱呀

PH 有 見過有34E

不過我估34E對架妹嚟講都唔大
平時wacoal買E係PJ買F

pj有F咩?
好睇
開singleton 會否太cheap

Macallan single malt黎講又太垃圾,唔想做垃圾麥打手
開支Glenmorangie 12年又有少少離地(但十年又太垃圾)
咁靚過black label嘅好似貼地啲

究竟一個女人會有段點既經歷先會對Scotish咁有研究

因為以前做過威士忌promoter
漸漸鐘意品酒
但呢幾個brand香港嚟講好入門啫

Singleton都入門?
我諗咩係peat咩係scot都唔係個個男人有呢個內涵

Singleton有期周街做promote嘛
算入門啦
Peat嘅代表一定係Ardbeg
草左支黎喥
個人鐘意飲smoke味
Glenmorangie 支signet係我favorite

其實singleton唔差,不過要18 以上先好飲
老麥依家既 double cask, 12年,18 年都係差,真係睇住佢死
glenmorangie 12 年果幾支過桶其實抵飲,signet 當然,不過glenmorangie衰在太過平淡,冇咩特色
鐘意smoke可以試下talisker同bowmore, 佢地smoke得黎又冇ardbeg咁peat

Bowmore我飲過,但唔太岩口味,下次試下tailsker
Glenmorangie 支original 唔得啫,其他其實ok,不過要飲玩桶又抵飲,我會更推Balvanie 我好想搵Balvanie有支用rum桶釀嘅威

14年用rum桶
caribbean cask應該唔難買到
另一支golden cask就絕左版好耐,好好飲
glenmorangie private editon某幾支好正
一閂埋果道有啲脆弱嘅門,Raymond二話不說已經從後攬住我條腰,右手一嘢就揸上我對34E。

「真係幾好手感,不如一齊沖咗涼鴛鴦戲水下先啦。」Raymond嘅下面瘋狂磨我著住貼身摟屌裙嘅屁股,似乎已經餓咗一整晚。

「你沖啦。」我立即婉拒咗佢,「我出嚟之前已經沖咗啦。」我即刻甩開咗佢坐咗係張床上面,一腳踢開我對YSL四吋斗令踭。

Raymond見到咁就已經解開咗佢條穿住西褲嘅皮帶,順手拉開褲鍊。仲諗住Raymond入沖涼房我可以冷靜一下,點知佢完全無呢個意慾,反而向我衝住嚟拎出佢嘅巨鵰。

「既然你唔洗沖涼,咁我都唔忍啦。」說罷,佢就一手用力扶住我個頭,用佢嘅巨鵰瞄準我個口強行塞入嚟。我唇上嘅Amani 唇膏沾喺佢嘅巨鵰上面,我本能地不停吸吮,而且愈吸就愈用力,而條脷就係佢嘅末端瘋狂打圈。我不時偷望Raymond,佢嗰副酒後面紅和淫穢而享受扭曲成一舊。接住佢就繼續扶住我個頭前後搖晃再抽插,有做gym嘅Raymond嘅淫威我只能夠服從。

「你又真係含得幾好喎,果然無吹水。」實在太多次嘅練習,我已經本能清楚晒男人果啲敏感位置。

Raymond仲未抆出嚟,佢已經幫我解咗我條連身裙嘅拉鍊,一手就扯落咗一半,露出Peach John嘅黑色胸圍罩住嘅雪白34E。

我下意識放開口向床退更入,Raymond立刻跪上床將我壓係下面。佢伸出兩隻手更肆無忌揸我對34E,胸圍肩帶隨著用力嘅雙手搓揉下跌咗落嚟,Raymond順勢將我胸圍扯到腰。敏感淡啡嘅兩點暴露於空氣中,Raymond繼而用姆指輕撫,兩粒淡啡點受唔住就挺起咗⋯⋯

其實寫得幾好 但串錯armani同埋peach john冇咁大嘅bra

Sor 手殘打錯咗
好似最大係C定D?
34E可以著36C/D🤔

...樓主應該未入過peach john
其實你係男人?

入過 好耐無買
啲款睇唔啱呀

PH 有 見過有34E

不過我估34E對架妹嚟講都唔大

架妹個cup數唔係細d咩?
每日一推

btw 見咁多留言但無乜講到絲打哩個故有個特色,等我講下先

絲打個故,描述去「維記」果時
無論燈光光暗,樓梯,牆紙,啊姐啲對白都係...

多謝你嘅細心
我仲度緊個故事中間啲走向

睇唔明
係咪我太鈍?
唔識化 淨係打底
好想試下化到同素顏完全唔同
睇好多片 都係做唔到

本身輪廓深嘅人係做唔到呢個效果

眼係 但鼻有啲扁
用highlight shading 又好似好污糟

pj有F咩?

得個一兩款 sales話最大出到G
Btw我是來留名的
留名
各位素顏絲打唔好灰心
終有一日會遇到一個唔介意你素顏既人
我女朋友細細個都好多暗瘡
依家越大越靚
唔知以為佢整過容
用化妝品搞到皮膚透唔到氣 情況會仲差
一句講晒 自信令你靚爆鏡

男朋友一開始識我就見過我素顏
一齊左都成日叫我唔好化妝
佢係少數就算唔化妝好樣衰都接受到既人黎

有時就算條仔話接受到素顏
扑野時唔化妝我覺得我都無咁high...

係!!!會覺得自己好樣衰唔敢直視條仔

漸漸鐘意品酒

算入門啦
草左支黎喥
個人鐘意飲smoke味
Glenmorangie 支signet係我favorite

老麥依家既 double cask, 12年,18 年都係差,真係睇住佢死
glenmorangie 12 年果幾支過桶其實抵飲,signet 當然,不過glenmorangie衰在太過平淡,冇咩特色
鐘意smoke可以試下talisker同bowmore, 佢地smoke得黎又冇ardbeg咁peat

Bowmore我飲過,但唔太岩口味,下次試下tailsker
Glenmorangie 支original 唔得啫,其他其實ok,不過要飲玩桶又抵飲,我會更推Balvanie 我好想搵Balvanie有支用rum桶釀嘅威

14年用rum桶
glenmorangie private editon某幾支好正

等我下次買先!原來就係14年

Glenmorangie private我飲過一兩支咋
上次飲咗呢支
唔識化 淨係打底
好想試下化到同素顏完全唔同
睇好多片 都係做唔到

本身輪廓深嘅人係做唔到呢個效果

眼係 但鼻有啲扁
用highlight shading 又好似好污糟

應該係掃得唔好啫
我而家慣咗就唔覺有問題

Pj bra報大數
E其實只係C
make up for ever bb cushion 好用咩
btw 快啲寫落去

新出啊嘛
應該寫返amani power fabric

armani呢隻係咪真係咁好用
好似講到真係好貼妝咁
我敏感底好易浮粉好想搵隻幾時都咁貼
試過見個女同事落妝 真係呆一呆 hi你條眉唔知去左邊 忍唔住問左句條眉呢

其實化唔化妝我都得 不過佢對眉真係好淺色又幼 個反差真係當堂嚇一跳

Btw皮已正 好耐無睇過高汁甜故

漸漸鐘意品酒

算入門啦
草左支黎喥
個人鐘意飲smoke味

14年用rum桶

上次飲咗呢支

依支麻麻
btw間bar唔錯
估唔到絲打真係飲
我女朋友拍左拖都仲會化
有時濃有時淡有時素顏加眼鏡
個個look都好正
成日喺街搞到我扯到恆一恆

算入門啦
草左支黎喥
個人鐘意飲smoke味

14年用rum桶

上次飲咗呢支

依支麻麻
btw間bar唔錯
估唔到絲打真係飲

其實我都真係好鐘意飲(但唔鐘意劈,淺嚐)
但耐何無乜酒腳
試過見個女同事落妝 真係呆一呆 hi你條眉唔知去左邊 忍唔住問左句條眉呢

其實化唔化妝我都得 不過佢對眉真係好淺色又幼 個反差真係當堂嚇一跳

Btw皮已正 好耐無睇過高汁甜故

同事好慘
多謝巴打
make up for ever bb cushion 好用咩
btw 快啲寫落去

新出啊嘛

好似講到真係好貼妝咁

我睇review話好正 但我仲未去試
好貴呀
Lm
睇故都可以扑幾隻厹
btw 快啲寫落去

新出啊嘛

好似講到真係好貼妝咁

我睇review話好正 但我仲未去試
好貴呀

550 諗住試下Shuemura先 平少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞