[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
諗起到痛

唔痛又點折磨賤男
出完呢喥會唔會俾邊道德撚負皮到一百
一開波無諗到發展到咁重甜有sm

你而家咁樣停一停就真係收負皮
唔好停
出完呢喥會唔會俾邊道德撚負皮到一百
一開波無諗到發展到咁重甜有sm

你而家咁樣停一停就真係收負皮

繼續寫緊架啦
因為我無儲文
打完直接出晒架
原來下篇就痿 好快嚟!
原來下篇就痿 好快嚟!

等緊你出
好撚心急
我要睇陽痿
再推 個故甜得好好睇
我都好鍾意咬我男朋友
不過當然好細力 我怕佢萎
我都好鍾意咬我男朋友
不過當然好細力 我怕佢

自膠
話就話俾Roy有解脫,其實係我自己都情緒高漲到唔能夠只俾Roy享受。

至於Roy,雖然呢個遊戲有嚇襯佢,但佢嘅棒仍然出賣咗佢。但更刺激嘅將會係後頭。

我企起身除咗條內褲,再次爬上床跪坐,胯下已經對準佢嘅棒棒,用手將佢嘅硬物塞入我濕潤嘅洞,並扭動蛇腰用裡面嘅肌肉磨擦佢嘅棒棒。

「嗚嗚啊啊⋯⋯我嘅女皇好舒服啊⋯⋯唔好停⋯⋯」Roy此刻已從恐懼轉為放鬆,再轉為享受。

我其實亦都舒服得不停喘氣,我扭動得愈來愈快,想苛求更多。

但我唔能夠俾呢種歡愉破壞我嘅計劃。

「如果係舒服想射嘅就好出聲。」

「知知知道⋯⋯啊⋯」Roy完全浸淫在享受當中。

當我係繼續扭動時,我已經伸手喺床尾勾返個Chanel手袋返嚟,拎咗我買嘅武器出嚟。

「Prudence,我我我我就快⋯唔得⋯⋯。」

我聽到我就開始減慢速度,同Roy四目交投問:「你咪問我係咪想搵返初戀感覺?你係咪話鐘意素顏女仔?」

「係⋯⋯」

「不如我哋最尾嚟個反高潮,素顏初戀式完結好唔好?」

「吓?」Roy一臉問號。

我開始又再加速扭動腰部,Roy合埋眼繼續享受,但另一邊我用右手將假睫毛撕咗落嚟,再由包裝袋抽出咗一張卸妝紙,我一邊抹走面上妝容,一邊繼續扭動腰去令Roy衝上高潮。

當我抹多一兩張,知道妝容落得七七八八,說時遲那時快,Roy自己嘅身體亦都開始扭動,亦都開始快起嚟,又話:「我要射啦Prudence,係咪射入去?」佢開返眼,注意到我個樣⋯⋯

「啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!」
我都好鍾意咬我男朋友
不過當然好細力 我怕佢

自膠

嘩,男朋友頂到?
唉屌
唔記得幫Roy帶套
好孩子不要學哦!
話就話俾Roy有解脫,其實係我自己都情緒高漲到唔能夠只俾Roy享受。

至於Roy,雖然呢個遊戲有嚇襯佢,但佢嘅棒仍然出賣咗佢。但更刺激嘅將會係後頭。

我企起身除咗條內褲,再次爬上床跪坐,胯下已經對準佢嘅棒棒,用手將佢嘅硬物塞入我濕潤嘅洞,並扭動蛇腰用裡面嘅肌肉磨擦佢嘅棒棒。

「嗚嗚啊啊⋯⋯我嘅女皇好舒服啊⋯⋯唔好停⋯⋯」Roy此刻已從恐懼轉為放鬆,再轉為享受。

我其實亦都舒服得不停喘氣,我扭動得愈來愈快,想苛求更多。

但我唔能夠俾呢種歡愉破壞我嘅計劃。

「如果係舒服想射嘅就好出聲。」

「知知知道⋯⋯啊⋯」Roy完全浸淫在享受當中。

當我係繼續扭動時,我已經伸手喺床尾勾返個Chanel手袋返嚟,拎咗我買嘅武器出嚟。

「Prudence,我我我我就快⋯唔得⋯⋯。」

我聽到我就開始減慢速度,同Roy四目交投問:「你咪問我係咪想搵返初戀感覺?你係咪話鐘意素顏女仔?」

「係⋯⋯」

「不如我哋最尾嚟個反高潮,素顏初戀式完結好唔好?」

「吓?」Roy一臉問號。

我開始又再加速扭動腰部,Roy合埋眼繼續享受,但另一邊我用右手將假睫毛撕咗落嚟,再由包裝袋抽出咗一張卸妝紙,我一邊抹走面上妝容,一邊繼續扭動腰去令Roy衝上高潮。

當我抹多一兩張,知道妝容落得七七八八,說時遲那時快,Roy自己嘅身體亦都開始扭動,亦都開始快起嚟,又話:「我要射啦Prudence,係咪射入去?」佢開返眼,注意到我個樣⋯⋯

「啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!」

好滿足
瞓覺
好滿足
瞓覺

咁就滿足啦
都未出結果
開singleton 會否太cheap

Macallan single malt黎講又太垃圾,唔想做垃圾麥打手
開支Glenmorangie 12年又有少少離地(但十年又太垃圾)
咁靚過black label嘅好似貼地啲

究竟一個女人會有段點既經歷先會對Scotish咁有研究

因為以前做過威士忌promoter
漸漸鐘意品酒
但呢幾個brand香港嚟講好入門啫

Singleton都入門?
我諗咩係peat咩係scot都唔係個個男人有呢個內涵

Singleton有期周街做promote嘛
算入門啦
Peat嘅代表一定係Ardbeg
草左支黎喥
個人鐘意飲smoke味
Glenmorangie 支signet係我favorite

其實singleton唔差,不過要18 以上先好飲
老麥依家既 double cask, 12年,18 年都係差,真係睇住佢死
glenmorangie 12 年果幾支過桶其實抵飲,signet 當然,不過glenmorangie衰在太過平淡,冇咩特色
鐘意smoke可以試下talisker同bowmore, 佢地smoke得黎又冇ardbeg咁peat

Bowmore我飲過,但唔太岩口味,下次試下tailsker
Glenmorangie 支original 唔得啫,其他其實ok,不過要飲玩桶又抵飲,我會更推Balvanie 我好想搵Balvanie有支用rum桶釀嘅威

tailsker is good, nice combination
唉屌
唔記得幫Roy帶套
好孩子不要學哦!

正想講
唔通嚇到精都無力
好滿足
瞓覺

咁就滿足啦
都未出結果

係嘅女皇
我等你出埋先瞓
痴線好撚正
仆住野黎落妝,仲要就射先落完妝
有晒聲同畫面,好撚震憾
好想比多幾次正皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞