[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
新手淨係飲過glenlivet glenfiddich

Btw出文未
我係我個Chanel手袋裡面抽出一條一米嘅手機充電線,大力咁纏係Roy嘅手腕上,再緊緊打結。

Roy原來對呢種關係有莫名嘅興趣,即使隔住厚實嘅牛仔布,我嘅下體都能夠感受到佢一發不可收拾嘅熱切。

「生命不能承受之輕⋯你想⋯⋯」Roy嘅眼突然水汪汪,搖尾乞憐嘅眼神望住我。

「興唔興奮?想唔想要?」我奸笑咗一下,Roy呢下就只好乖乖等候女皇出文。

「想⋯想⋯我從來未試過睇文睇到咁激。」

「求我,快啲求我出文。」我手兩隻手指喺電話嘅鍵盤遊走,唔能夠動彈嘅Roy不停享受等我出文嘅呢一刻。

「生命不能承受之輕,我想要⋯」

「求呀!」我有啲惡咁再訓斥Roy。

「求求你俾我⋯⋯求求你⋯⋯我要文呀。」

女皇做野
爛尾 皮已負
仲未痿
想睇女皇調教
皮已正,加速
爛尾 皮已負

未爛
我今日有野做出唔到啫
而家出 等等
仲未痿

唉絲好心急
幫推
突然覺得自己寫得愈來愈露骨
自己都有啲唔好意思
所以出得比較慢
仲未痿

唉絲好心急

最鍾意睇到啲仆街食女獸陽痿 食女食得咁開心呀嗱
自己都有啲唔好意思
所以出得比較慢

放心,仲係好好睇
仲未痿

唉絲好心急

最鍾意睇到啲仆街食女獸陽痿 食女食得咁開心呀嗱

食女獸
自己都有啲唔好意思
所以出得比較慢

放心,仲係好好睇

多謝支持
加速
有未
女皇
我要文呀
lm
lm 慢慢寫 唔好因為需求而亂左
我向前瞓底,撳住Roy被綁住嘅手,強吻咗Roy企圖令佢安靜。

「嗯嗯唔唔⋯」Roy係接吻中支支吾吾,顯得有啲唔太享受呢個非常用力嘅吻。

我並無鬆開我嘅口,然後雙手已經解開Roy條褲嘅拉鍊同鈕,再一手連內褲一齊除,Roy雖然有想逃避與不逃避之間游離,但佢嘅棒棒完全出賣咗佢。

我用手緊緊呃住佢已經完全堅硬嘅棒,不停慢速上下擢佢嘅金剛棒,「而家我俾個選擇你好唔好?我俾offer你揀點舒服好唔好?」

「好好好好好⋯」Roy嘅心情愈來愈慌亂。

我摀低身靠近Roy嘅耳仔,噴少少氣挑逗咁問:「俾你揀一樣,你想手定口定直接入去?無得思考,直接答!」

「Er⋯er⋯口⋯⋯口喇⋯⋯⋯」我相信呢個係Roy根深蒂固最舒服嘅預設值,但佢明顯已經揀錯。

我落咗床,主動將佢嘅棒放咗入口,一如既往用我最熟練嘅方法——吸吮佢嘅頂部、然後上下吸吮、含住舌頭打圈⋯⋯

「啊⋯⋯啊⋯⋯」Roy舒服到不由自主發出低鳴。

「而家嘅你舒唔舒服?」我稍稍停咗口,再命令佢答問題。

「舒⋯舒服⋯⋯⋯好好技巧⋯⋯我從來未試過⋯⋯嘻嘻。」

於是我又返番去含、吸、奶、吮,正當Roy進入瘋狂享受之際,我用牙未算太大嘅力咬咗佢棒棒嘅頂部一下。

「啊!!!!痛⋯」Roy大聲驚叫一聲。

「而家嘅你舒唔舒服?」

「痛⋯⋯唔好⋯⋯⋯」Roy更加之恐懼當中。

我用手大力拍打佢嘅大脾,「啪」一聲嘅響亮劃破Roy嘅喘氣聲,而且Roy嘅大脾現出紅紅嘅掌印。

「我聽唔到你講乜,再講一次。」我冷酷咁再問。

「係⋯⋯舒服⋯⋯舒服⋯⋯女皇!」到呢一刻Roy先明白呢個遊戲嘅關係同玩法。

我又再重施故技,含、吸、奶、吮⋯⋯⋯咬!

「啊———!」今次Roy叫得更大聲。

「呢個遊戲刺唔刺激?」

「刺⋯⋯⋯刺激⋯⋯⋯」只見Roy眼濕濕,對佢嚟講應該太刺激。

「咁我哋不如轉返正常嘅遊戲,好唔好?」

「好好好好好⋯⋯⋯⋯」Roy聽到有得解脫,即刻Lur飯應。
出完呢喥會唔會俾邊道德撚負皮到一百
一開波無諗到發展到咁重甜有sm
諗起到痛

btw新讀者留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞