[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
絲打留名
唔好戴咁多colour con大眼仔啦
睇到甩con個到都想標眼水標埋一份

以前都不肖帶
但自從係泡菜買咗兩對
真係好舒服
個人又靚咗
而家日日帶

散光好勁
從來沒我份
樓主好正,想你做我女朋友

我係臭閪
絲打留名

以前都不肖帶
但自從係泡菜買咗兩對
真係好舒服
個人又靚咗
而家日日帶

散光好勁
從來沒我份

散光到而家其實有冇得醫
我都有散光,但唔帶眼鏡都睇到野

我係臭閪

無問題,照要
絲打留名

以前都不肖帶
但自從係泡菜買咗兩對
真係好舒服
個人又靚咗
而家日日帶

散光好勁
從來沒我份

散光到而家其實有冇得醫

做激光矯視啦 做完好爽
btw我是來留名的
評已正,最愛cult故

我係臭閪

無問題,照要

麻撚煩都要
絲打留名

以前都不肖帶
但自從係泡菜買咗兩對
真係好舒服
個人又靚咗
而家日日帶

散光好勁
從來沒我份

散光到而家其實有冇得醫

做激光矯視啦 做完好爽
btw我是來留名的

謝謝!
評已正,最愛cult故

希望夠cult!!謝謝
絲打留名

以前都不肖帶
但自從係泡菜買咗兩對
真係好舒服
個人又靚咗
而家日日帶

散光好勁
從來沒我份

散光到而家其實有冇得醫

做激光矯視啦 做完好爽
btw我是來留名的

散光勁+唔帶眼鏡好奇怪
從來沒我份

我係臭閪

無問題,照要

麻撚煩都要

要呀
絲打留名

以前都不肖帶
但自從係泡菜買咗兩對
真係好舒服
個人又靚咗
而家日日帶

散光好勁
從來沒我份

散光到而家其實有冇得醫

做激光矯視啦 做完好爽
btw我是來留名的

散光勁+唔帶眼鏡好奇怪
從來沒我份

習慣嚟架啫
唔帶一輪就會慣

我係臭閪

無問題,照要

麻撚煩都要

要呀

男人啫,仲要SP,反正唔會長久,始終都會完結,咪搵下一個玩囉。

果晚之後一個星期我都繼續搵新嘅玩伴,但依然未睇啱心水。Skout愈來愈多南亞佬which I won't give a fuck。

作為一間中型企業公司一個佣員Marketing,得閒到碌咗成個下午電話。頂,本來都可以用電腦上網睇下淘寶、用下web版whatsapp,點知返嚟又死咗機。明明早一個星期先勉強叫我哋公司唯一一個IT support同事整返好,結果今日又要一早約佢嚟整。

無電腦就繼續玩電話喇,碌下facebook又發現一個中同嚟緊結婚。我真係唔明,膚淺嘅男人靠得住咩?我又諗起靠唔住佼佼者Raymond,我都好慶幸自己無將自己終身托付係個咁嘅男人身上,我真係瞪佢未婚妻可憐。

「Prudence,你部腦又做咩呀?」突然有把毫無抑揚頓挫嘅聲線係後面傳嚟。

「Timothy你終於嚟喇?我部機呀!又死咗喇!我㩒咩佢都彈嘢出嚟鬧我!」

「哎吔,我上個星期勉強整好咗你部機,放工之後我諗咗好耐邊喥出咗問題。跟住十點令左右打過俾你一次,就係諗住叫你唔好開呢個程式⋯因為你更新咗之後佢crash咗⋯⋯」

Timothy up咗一大輪我唔明嘅嘢,對眼就繼續望住個mon幫我整。

Timothy係我喺喥返咗三個月工嚟第一個識嘅男同事。形容佢好簡單:毒撚一個,我唔會食果隻。雖然外表真係無咩問題,一般清爽短髮、身無半兩肉嚟浪起件恤衫、帶住副藍色半框金絲眼鏡、身高大約175cm左右。總之平凡到不得了,連個樣我都省略去睇,仲要乖到係基督徒(因為試過同佢傾計佢同我傳教所以知,不過佢知我反感後就無再講落去)。

「搞掂喇,你試下部機先!」Timothy將個mouse遞返俾我,「記得呀,唔好開果個程式喇!」

「唔該你呀Timothy!」

「Prudence 你今日做咩個妝淡咗啲嘅?今日無約男朋友呀?」Timothy真係有啲單純,真心相信呢個世界每一個都係乖乖女。

「下,咪又係一樣咁,想寸我今日好殘?」我又衰,琴日lady's night我又走咗落Zentral玩,今朝起唔切身就咁貼咗睫毛同畫眉就出街。

「唔係啦⋯⋯我只係覺得你咁樣幾好睇。」

嘩屌,毒撚居然識讚人,咁突然我真係唔識俾反應佢。

「又想約我食飯傳教?唔好喇嘛。我呢期好忙。」

「好啦,咁我唔阻你做嘢啦。」Timothy就拎起手機轉身就走咗。

佢一走,我即刻係電腦開返web whatsApp 同班八婆食下daily peanuts。

一睇,咁啱八婆仔Cheryl就話有大單嘢話要話我知⋯⋯
頭!

推推先
頭!

推推先

新角色終於出場
就快入正題
頭!

推推先

新角色終於出場
就快入正題

同「添物飛」玩真愛?

揾毒L埋單!
頭!

推推先

新角色終於出場
就快入正題

同「添物飛」玩真愛?

揾毒L埋單!

睇下點
輕輕一推
頭!

推推先

新角色終於出場
就快入正題

同「添物飛」玩真愛?

揾毒L埋單!

睇下點

辛苦絲打了,
三點幾啦 早啲抖
唔係就真係變熊貓,要用粉遮黑眼圈
頭!

推推先

新角色終於出場
就快入正題

同「添物飛」玩真愛?

揾毒L埋單!

睇下點

辛苦絲打了,
三點幾啦 早啲抖

好體貼嘅讀者
謝謝!
頭!

推推先

新角色終於出場
就快入正題

同「添物飛」玩真愛?

揾毒L埋單!

睇下點

辛苦絲打了,
三點幾啦 早啲抖

好體貼嘅讀者
謝謝!

女人真易氹

推麻哩個都瞓了
陪fd上完化妝班先知女仔化妝可以幾撚顛
留名
我又係素顏好唔撚掂 走火警都起碼畫返條眉先得
頭!

推推先

新角色終於出場
就快入正題

同「添物飛」玩真愛?

揾毒L埋單!

睇下點

辛苦絲打了,
三點幾啦 早啲抖

好體貼嘅讀者
謝謝!

女人真易氹

推麻哩個都瞓了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞