[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
做乜咁多負皮
做乜咁多負皮

比個正皮你先
做乜咁多負皮

比個正皮你先

多謝
樓主你係咪幾鐘意兔仔㗎
樓主你係咪幾鐘意兔仔㗎

兔仔麻麻
我係貓系
留個名先
tg鐘意用兔仔stickers?
因為我有個網友會睇生命中不能承受之輕
我轉左電話失散左
我轉左電話失散左

唔係
本書咁出名大把人睇啦
我轉左電話失散左

唔係
本書咁出名大把人睇啦

我轉左電話失散左

唔係
本書咁出名大把人睇啦

你個網友會寫甜故?
今晚會出到扑完
留個靚名
開singleton 會否太cheap

仲唔係呢啲?
開singleton 會否太cheap

Macallan single malt黎講又太垃圾,唔想做垃圾麥打手
開支Glenmorangie 12年又有少少離地(但十年又太垃圾)
咁靚過black label嘅好似貼地啲

仲唔係呢啲?

欲知後事如何
留明!
「唔唔⋯⋯」我舒服到不停低聲淫叫,Raymond見到我咁high就由大脾開始繼續摸入去。基本上條t-back中間條邊完全失守晒咁濕,毫無防禦能力之下Raymond嘅手指輕易闖入,不過佢並無放入去,只係喺個外圍徘徊。

Raymond猶如再次登上新大陸:「嘩,次次都咁多水,你都幾飢渴。」我唔想承認自己嘅飢渴,出嚟玩我只係想令自己有啲野做⋯⋯同埋就係贏到其他女人,包括Raymond個未婚妻。

「俾你手勢咁好,好難唔濕果喎。你都硬咗成晚啦。」無錯我的確留意咗佢褲浪成晚都出現微妙嘅立體感,回敬咗佢呢一句,暗示叫佢打鐵趁熱。

Raymond聽完即刻忍唔到,將除得一半嘅西褲除埋,而佢亦純熟咁解開件恤衫。收埋係呢啲布料底下巨型又堅硬嘅而家一覽無遺,有呢種視感令我更加興奮。本來輕輕合埋嘅雙脾都因為如此興奮都慢慢主動張開。

「你真係好乖好聽話呀Prudence。」佢咁樣叫一叫我,呢刻嘅我就好似一隻唔識反抗嘅貓坐以待斃,任由Raymond擺佈。Raymond一手將我雙脾帶啲暴力擘開,連我自己都感覺到自己嘅淫水已經湧出向後流,整條股罅已經變成一條微微濕潤嘅小溪。

Raymond係佢件恤衫袋好快拎咗個套出黎,熟手帶好。兩手扶住我對雪白大脾猛烈向我泉源進攻,佢又硬又粗,同我嘅小洞不成比例,但因為我嘅濕潤,Raymond已經一杆入洞。

「啊,Raymond你碌嘢⋯真係好硬,啊啊啊⋯嗯⋯」Raymond嘅抽插令到我無法保持沉默嘅自我,「再入啲大力啲⋯⋯」

Raymond 轉而抱住我條幼腰瘋狂用力抽插,顯盡佢係管理層果種操控與威嚴。「你咁濕我真係插到好舒服⋯」
俾大家插住先
一陣返嚟射 sor
正皮左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞