[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
唔識化 淨係打底
好想試下化到同素顏完全唔同
睇好多片 都係做唔到

本身輪廓深嘅人係做唔到呢個效果

講得啱啊 即使畫條眉加搽唇膏都會俾人話濃妝

特別係男人 唇色紅少少就話濃妝
淡啲就問你今日無化妝咩
抵佢地比啲扮素顏既女人呃

btw輕輕一推

屌哂佢地 我咩都無化只查少少唇膏都比人問我化妝去邊玩
幾正 好撚淫
唔識化 淨係打底
睇好多片 都係做唔到

淡啲就問你今日無化妝咩

btw輕輕一推

我搽紅色eyeshadow比人問我係咪敏感 嬲到我唔想出聲
唔識化 淨係打底
睇好多片 都係做唔到

淡啲就問你今日無化妝咩

btw輕輕一推

雖然我自己都會化妝 但有次都唔小心問左個搽紅色eye shadow嘅朋友係咪敏感
冇望清楚嘛
唔識化 淨係打底
睇好多片 都係做唔到

淡啲就問你今日無化妝咩

btw輕輕一推

雖然我自己都會化妝 但有次都唔小心問左個搽紅色eye shadow嘅朋友係咪敏感
冇望清楚嘛

下次搽深色啲
仲未入戲肉
心急人上
我都係唔識化妝嗰d 成日比人問點解唔戴con
live左 同正呀快d出文
留名
Lm
正皮了
加速
飲緊酒揾靈感?

但無威仔飲

求酒評

仲要唔要靈感

Peat 嘅愛好者?

yes 咁岩揾到支本命年
成日俾人以為我戴左color con同化左眼妝
但明明咩都無搞過
飲緊酒揾靈感?

但無威仔飲

求酒評

仲要唔要靈感

Peat 嘅愛好者?

yes 咁岩揾到支本命年

嘩!酒評!
冇嗱?
條MK陽痿未?
文?
好正 SM
除褲除左成日
我都想要啊 不過係文
我係我個Chanel手袋裡面抽出一條一米嘅手機充電線,大力咁纏係Roy嘅手腕上,再緊緊打結。

Roy原來對呢種關係有莫名嘅興趣,即使隔住厚實嘅牛仔布,我嘅下體都能夠感受到佢一發不可收拾嘅熱切。

「Prudence⋯你想⋯⋯」Roy嘅眼突然水汪汪,搖尾乞憐嘅眼神望住我。

「興唔興奮?想唔想要?」我奸笑咗一下,Roy呢下就只好乖乖聽命女皇發號施令。

「想⋯想⋯我從來未試過玩到咁激。」

「求我,快啲求我俾你。」我手兩隻手指喺Roy嘅褲浪不停遊走,唔能夠動彈嘅Roy不停享受被佔據嘅呢一刻。

「Prudence,我想要⋯」

「求呀!」我有啲惡咁再訓斥Roy。

「求求你俾我⋯⋯求求你。」

女皇做野
文啊 好想要啊
文呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞