[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike

聽日唔好走數

我諗緊大家會唔會想睇多篇甜文我先落下一章
諗緊出一個番外篇
大家俾下意見

最緊要你出得夠快

咁我聽日出篇番外
係獻俾我個ex嘅

又一個ex陽痿

Roy算半個ex
Raymond唔算係

Roy同Raymond都係真有其人

唔係
不過基於我對某啲男人嘅憤怒而創作出嚟
14.8既大眼仔戴上去仲見唔見到有眼白
我對眼都叫大,戴14.5已經好恐怖 平時只會買14.2

應該唔會
我14.2冇野睇

可能我眼珠真係太細,14.2都已經夠
買過lil moon 14.5好似撞邪咁

應該唔會
我14.2冇野睇

有啲con17

自膠

嘩,男朋友頂到?

輕力咬一咬莖果到

唔會反感咩?
男人少少牙應該都we嘩鬼叫

應該係我真係好細力 同埋佢好少出聲
爽又係望住我唔爽又係望住我
好搞笑

好sweet

仲好講 上次去旅行佢激嬲完我跟住啪左次
一起身望鏡佢錫到我唇膏走晒出界花曬
但佢望住我呢個咁衰既樣啪完全程
諗起都想死 好歹都幫我抹一抹個嘴阿

佢唔覺得食晒嘅咩

應該唔會
我14.2冇野睇

有啲con17

諗起mk妹戴個啲死黑con

應該唔會
我14.2冇野睇

有啲con17

早10年d mk妹好撚興帶藍色綠色同紫色con

嘩,男朋友頂到?

輕力咬一咬莖果到

唔會反感咩?

好搞笑

好sweet

佢唔覺得食晒嘅咩

我某程度上都覺得佢傻傻地

應該唔會
我14.2冇野睇

有啲con17

好似外星人

嘩,男朋友頂到?

輕力咬一咬莖果到

唔會反感咩?

好搞笑

好sweet

佢唔覺得食晒嘅咩

佢太憤怒

我諗緊大家會唔會想睇多篇甜文我先落下一章
諗緊出一個番外篇
大家俾下意見

最緊要你出得夠快

咁我聽日出篇番外
係獻俾我個ex嘅

又一個ex陽痿

Roy算半個ex
Raymond唔算係

唔係

到底你經歷左d咩
追到live留個名
我極度夜瞓,個樣殘到就嚟唔認得自己 但平時化妝淨係遮黑眼圈同畫眉,喺屋企化完覺得幾好,但一出街再照境我覺得好似冇遮過咁,同埋勁快溶 究竟我應該要點做

利申:藍絲,平時用遮暇液加啲橙色遮 (上網學返嚟 )
追到live留個名
我極度夜瞓,個樣殘到就嚟唔認得自己 但平時化妝淨係遮黑眼圈同畫眉,喺屋企化完覺得幾好,但一出街再照我覺得好似冇遮過咁,同埋勁快溶 究竟我應該要點做

追到live留個名
我極度夜瞓,個樣殘到就嚟唔認得自己 但平時化妝淨係遮黑眼圈同畫眉,喺屋企化完覺得幾好,但一出街再照我覺得好似冇遮過咁,同埋勁快溶 究竟我應該要點做

用橙色打底再上遮暇液呀
如果只係用遮暇液遮果眼圈好似會灰 聽番黎
所以用橙打底再上遮暇液會有更好效果好似係

利申:買遮暇液果陣聽番黎
lm
追到live留個名

用橙色打底再上遮暇液呀

我平時係撻咗啲遮暇液喺面先再搽啲nyx橙色,因為我覺得搽橙色先好乾咁,化唔開
到底化完妝點先可以唔好印到周圍都係粉
實在係太撚好睇
係我自從上連登第一個追嘅故
我對樓主有種崇拜嘅感覺
lm
追到live留個名

用橙色打底再上遮暇液呀

我平時係撻咗啲遮暇液喺面先再搽啲nyx橙色,因為我覺得搽橙色先好乾咁,化唔開

如果可以唔好買nyx啦 loreal group咖
仲要次次都一喼喼咁送比啲begger
追到live留個名

用橙色打底再上遮暇液呀

如果可以唔好買nyx啦 loreal group咖
仲要次次都一喼喼咁送比啲begger

好,你哋繼續
我已經跟唔到
因為我係用韓牌/日牌多
所以大牌底妝唔識
實在係太撚好睇
係我自從上連登第一個追嘅故
我對樓主有種崇拜嘅感覺

太誇獎我
到底化完妝點先可以唔好印到周圍都係粉

定妝噴霧?

利申:9up

最緊要你出得夠快

咁我聽日出篇番外
係獻俾我個ex嘅

又一個ex陽痿

Roy算半個ex
Raymond唔算係

唔係

到底你經歷左d咩

都係俾仔帽之類啫
無乜特別啫
屌那星!好撚好睇!
樓豬加油!
屌那星!好撚好睇!
樓豬加油!

多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞