[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
我素顏都唔掂 最主要係皮膚同埋殘
5官分別唔大 但化咗會精神好多
見到有絲打話化妝之後係床上面會自信好多 好認同
btw 高質故 幾好笑

多謝你
化妝真係令自己覺得好睇咗就夠

係囉 我覺得化完好睇咗自己行出街都開心d
終於live到

你會長期都live架啦之後
飲醒左終於有文睇
樓主篇文令我諗起呢條片

https://www.youtube.com/watch?v=WWTRwj9t-vU

原來化妝可以封到咁多…
仆街!!!!之前玩9我個賤男都係叫Felix 丫!!!!
明明同ex復合左都仲要呃9我
樓主一定要狠狠懲罰佢!!!
我對唔住大家 因為衝擊有啲大
聽日我會再出
聽日我會再出

支持樓豬
仲諗住打埋個飛機就訓
變左好似RPG game 咁周圍打怪
其實香港好多男仔都有選擇困難症
而且自我控制能力低

所以有時唔係佢地想花心
只係有時有其他女仔埋身唔識拒絕/不抗拒
結果往往另自己變左賤男

根本就係劣根性 仲要拎選擇困難做借口

所以我冇女性嘅朋友,怕自己未來女友+老婆唔鍾意

咁我仆得街
聽日我會再出

其實我都好想知有啲女仔越大個,條眉會越黎越短咁消失咗係點解

其實我係黎留名既

因為佢地會學修眉修下修下就⋯⋯

成條變半條,半條變到得返眉頭喎

有少少 如果生過小朋友會頭髮同眉毛生得稀啲
但係十八廿二個啲呢,都係因為修得太重手....
利申試過剪太多柒咗個幾月

好似係因為香港都幾多賤男

會唔會係你地要靚仔or 有錢嘅條件下嘅男仔? 咁係依個scope 入面又真係好多賤男

係阿係阿所有女仔唔係睇樣就睇錢
揀賤男我地抵死

唔好意思 我可能講大左
但我睇到嘅同你地講嘅好唔同
我識好多男仔都好好都冇女友

當然果啲要幪頭入閘嘅我就不了

但我啲ex唔係有錢,甚至有時我貼返轉頭

不過好多次都係因為ex轉咗工作環境就會識新女,個個思想太細個未玩夠咁

有時又唔係外表問題
而係話題嘅問題
出到黎都傾唔到計
幾有條件都不了

Btw 連登仔基本上就一定吹到水

Totally agger
有時女仔唔係追求男仔一定要好靚仔或有錢
可能外表唔係差到接受唔到,淨低果啲就睇其他部分
例如傾計傾得開唔開心呀,
生活習慣、價值觀等等夾唔夾咁
比如我好憎男人EQ低既
兩個人相處睇好多野
但啲無拖拍既人就一味歸咎自己無錢
因為咁樣就唔係佢地有問題係香港女仔膚淺
其實大把無錢無樣既人都有拖拍啦
不如諗下自己有啲咩吸引人,
如果你係個女仔會鐘意自己啲乜先啦

Btw,專一唔會有女性朋友唔係一個「吸引人既地方」黎
呢個係鐘意左一齊左之後可能會加分
但未一齊絕對係唔關事
而且完全無其他社交圈子既男人拍拖好容易會過度依賴自己女朋友
跟住就會好易唔開心,又好管制,好想女朋友24小時都陪住自己
係好易炒粉既一段關係
香港女仔係未普遍比較懶唔中意化妝

化左你唔知姐

又唔係噃
我覺得相對鄰近地區,香港女仔係真係比較少化妝
就算化都好多化得好hea,查下bb cream之類就算
台灣日本韓國果啲就算裸妝都會落好多心機化
其實幾sad
有咁既能力 但係個原因係咁...

會唔會係你地要靚仔or 有錢嘅條件下嘅男仔? 咁係依個scope 入面又真係好多賤男

揀賤男我地抵死

唔好意思 我可能講大左

不過好多次都係因為ex轉咗工作環境就會識新女,個個思想太細個未玩夠咁

有時又唔係外表問題
而係話題嘅問題
出到黎都傾唔到計
幾有條件都不了

比如我好憎男人EQ低既
兩個人相處睇好多野

但未一齊絕對係唔關事
係好易炒粉既一段關係

好認同

揀賤男我地抵死

唔好意思 我可能講大左

有時又唔係外表問題
而係話題嘅問題
出到黎都傾唔到計
幾有條件都不了

比如我好憎男人EQ低既
兩個人相處睇好多野

但未一齊絕對係唔關事
係好易炒粉既一段關係

好認同

同意

揀賤男我地抵死

唔好意思 我可能講大左

有時又唔係外表問題
而係話題嘅問題
出到黎都傾唔到計
幾有條件都不了

比如我好憎男人EQ低既
兩個人相處睇好多野

但未一齊絕對係唔關事
係好易炒粉既一段關係

好認同

同意

學野先
前排喺party識左個靚女 對佢幾有興趣
但近日無意中見到佢素顔個樣
女神即變呀嬸 面黃大眼袋矇豬眼咁
我:>>>
化妝真係好撚恐怖
前排喺party識左個靚女 對佢幾有興趣
但近日無意中見到佢素顔個樣
女神即變呀嬸 面黃大眼袋矇豬眼咁
我:>>>
化妝真係好撚恐怖

本身佢個妝濃唔濃
想問樓主用shu邊隻粉底 有冇變暗/黃
我都好多印要遮

我冇用 係有其他絲用

sorry睇錯
幫推

係我呀
我用果隻咩智能感應粉底
冇變黃呀 keep到成日都唔變色

唔傷皮膚底妝三寶 仲要平

中間係咩牌子粉嘅啊

我覺得素顏粉麻麻喎
睇隔離post都有人同我一樣 用完係咁生暗瘡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞