[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
係地鐵睇到live

利申都係日日至少畫眉出街 成日比人笑我無眉娘
男人寫女角真係好男人
留名
各位素顏絲打唔好灰心
終有一日會遇到一個唔介意你素顏既人
我女朋友細細個都好多暗瘡
依家越大越靚
唔知以為佢整過容
用化妝品搞到皮膚透唔到氣 情況會仲差
一句講晒 自信令你靚爆鏡
男人寫女角真係好男人

我係絲喎?
係地鐵睇到live

利申都係日日至少畫眉出街 成日比人笑我無眉娘

化妝終身事業嚟
留名
各位素顏絲打唔好灰心
依家越大越靚
唔知以為佢整過容

老咗,難啲
加油,幾好睇
不過我反而鍾意素眼多過化妝嘅女仔

留名
各位素顏絲打唔好灰心
依家越大越靚
唔知以為佢整過容

老咗,難啲

講呢d
絲打俾心機寫故
回想以前中學素顏真係
樓主寫得幾真實 推

你地係鍾意唔化妝都靚嘅女仔啫
留名
各位素顏絲打唔好灰心
依家越大越靚
唔知以為佢整過容

「有暗瘡就唔好化妝」係一個大眾謬誤黎
嚴重暗瘡9成係內分泌問題
當然同時要落好妝護好膚
一閂埋果道有啲脆弱嘅門,Raymond二話不說已經從後攬住我條腰,右手一嘢就揸上我對34E。

「真係幾好手感,不如一齊沖咗涼鴛鴦戲水下先啦。」Raymond嘅下面瘋狂磨我著住貼身摟屌裙嘅屁股,似乎已經餓咗一整晚。

「你沖啦。」我立即婉拒咗佢,「我出嚟之前已經沖咗啦。」我即刻甩開咗佢坐咗係張床上面,一腳踢開我對YSL四吋斗令踭。

Raymond見到咁就已經解開咗佢條穿住西褲嘅皮帶,順手拉開褲鍊。仲諗住Raymond入沖涼房我可以冷靜一下,點知佢完全無呢個意慾,反而向我衝住嚟拎出佢嘅巨鵰。

「既然你唔洗沖涼,咁我都唔忍啦。」說罷,佢就一手用力扶住我個頭,用佢嘅巨鵰瞄準我個口強行塞入嚟。我唇上嘅Amani 唇膏沾喺佢嘅巨鵰上面,我本能地不停吸吮,而且愈吸就愈用力,而條脷就係佢嘅末端瘋狂打圈。我不時偷望Raymond,佢嗰副酒後面紅和淫穢而享受扭曲成一舊。接住佢就繼續扶住我個頭前後搖晃再抽插,有做gym嘅Raymond嘅淫威我只能夠服從。

「你又真係含得幾好喎,果然無吹水。」實在太多次嘅練習,我已經本能清楚晒男人果啲敏感位置。

Raymond仲未抆出嚟,佢已經幫我解咗我條連身裙嘅拉鍊,一手就扯落咗一半,露出Peach John嘅黑色胸圍罩住嘅雪白34E。

我下意識放開口向床退更入,Raymond立刻跪上床將我壓係下面。佢伸出兩隻手更肆無忌揸我對34E,胸圍肩帶隨著用力嘅雙手搓揉下跌咗落嚟,Raymond順勢將我胸圍扯到腰。敏感淡啡嘅兩點暴露於空氣中,Raymond繼而用姆指輕撫,兩粒淡啡點受唔住就挺起咗⋯⋯

其實寫得幾好 但串錯armani同埋peach john冇咁大嘅bra

咪臭係

True

咁我自己都係毒撚一個
正常女仔就得啦
一閂埋果道有啲脆弱嘅門,Raymond二話不說已經從後攬住我條腰,右手一嘢就揸上我對34E。

「真係幾好手感,不如一齊沖咗涼鴛鴦戲水下先啦。」Raymond嘅下面瘋狂磨我著住貼身摟屌裙嘅屁股,似乎已經餓咗一整晚。

「你沖啦。」我立即婉拒咗佢,「我出嚟之前已經沖咗啦。」我即刻甩開咗佢坐咗係張床上面,一腳踢開我對YSL四吋斗令踭。

Raymond見到咁就已經解開咗佢條穿住西褲嘅皮帶,順手拉開褲鍊。仲諗住Raymond入沖涼房我可以冷靜一下,點知佢完全無呢個意慾,反而向我衝住嚟拎出佢嘅巨鵰。

「既然你唔洗沖涼,咁我都唔忍啦。」說罷,佢就一手用力扶住我個頭,用佢嘅巨鵰瞄準我個口強行塞入嚟。我唇上嘅Amani 唇膏沾喺佢嘅巨鵰上面,我本能地不停吸吮,而且愈吸就愈用力,而條脷就係佢嘅末端瘋狂打圈。我不時偷望Raymond,佢嗰副酒後面紅和淫穢而享受扭曲成一舊。接住佢就繼續扶住我個頭前後搖晃再抽插,有做gym嘅Raymond嘅淫威我只能夠服從。

「你又真係含得幾好喎,果然無吹水。」實在太多次嘅練習,我已經本能清楚晒男人果啲敏感位置。

Raymond仲未抆出嚟,佢已經幫我解咗我條連身裙嘅拉鍊,一手就扯落咗一半,露出Peach John嘅黑色胸圍罩住嘅雪白34E。

我下意識放開口向床退更入,Raymond立刻跪上床將我壓係下面。佢伸出兩隻手更肆無忌揸我對34E,胸圍肩帶隨著用力嘅雙手搓揉下跌咗落嚟,Raymond順勢將我胸圍扯到腰。敏感淡啡嘅兩點暴露於空氣中,Raymond繼而用姆指輕撫,兩粒淡啡點受唔住就挺起咗⋯⋯

其實寫得幾好 但串錯armani同埋peach john冇咁大嘅bra

Sor 手殘打錯咗
好似最大係C定D?
34E可以著36C/D🤔
靚同醜中間都仲有好大空間
其實有部份男仔都係睇性格>外表
(太樣衰又真係唔得 )

你喺街無幾可見倒素顏既女人
除左你呀媽

你喺街無幾可見倒素顏既女人
除左你呀媽

中呀
(太樣衰又真係唔得 )

而家講係咪都要化妝班女就係你口中太樣衰果班
(太樣衰又真係唔得 )

而家講係咪都要化妝班女就係你口中太樣衰果班

唔好意思
留名
各位素顏絲打唔好灰心
依家越大越靚
唔知以為佢整過容

男朋友一開始識我就見過我素顏
一齊左都成日叫我唔好化妝
佢係少數就算唔化妝好樣衰都接受到既人黎
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞