[有甜] 我素顏真係好唔撚掂

1001 回覆
570 Like 57 Dislike
陪fd上完化妝班先知女仔化妝可以幾撚顛

化妝係會上癮㗎
留名
我又係素顏好唔撚掂 走火警都起碼畫返條眉先得

我以前都係咁
但人大咗開始懶
呢一兩年開始接受到落街買野唔化妝
快la 屌
興幸有個素顏靚既好女友
慶幸女友素顏都係女神咁靚

Jm9

Jm9

lm g持樓主出故囉
「喂,你記唔記得邊個Raymond?呢上個月我生日佢都有嚟果個呢?」

點會唔記得呀,我就係上個月Cheryl生日開P,Raymond主動嚟抄我牌。係呢個月裡面我哋已經暗交,仲要開咗三次房添。Cheryl梗係唔會知我食咗佢個friend啦。

「記得呀,有啲錢又幾大隻果個呀嘛,做咩呀?」

「我收到風,佢結婚單嘢禍咗喎!」

嘩!繼毒撚開口讚人後,今日第二轟動嘅消息!

「吓,上次生日佢仲係咁講同佢未婚妻點sweet㗎喎」

「佢哋早三日做完婚前檢查,出咗報告話Raymond出咗事!」

「唔係有愛滋呀嘛?!」

突然我都好驚慌,雖然三次都有帶套做,但唔代表唔奶嘢。

「仲嚴重過愛滋呀!話Raymond性功能有障礙⋯⋯即係陽痿呀!聽聞好似話唔知受咗好嚴重嘅打擊,導致到佢有心理陰影,所以扯唔起啦!」

「嘩,真係未聽過喎⋯」

我好肯肯定一定係關我事,一個星期前同我做都仲扯到,而家話陽痿?我素顏啫,有冇咁大打擊?

「你知佢未婚妻都有啲錢,點會要個虧嘅男人呀?咁就慘啦,Raymond個殼都唔差,但無咗呢樣,俾係我我真係想死咗佢⋯⋯」

唔知點解,我聽完我居然無一啲啲同情佢,反而覺得好開心⋯因為我一手將呢條仆街打咗柴!親手了結咗一個如此賤格低等嘅男人一生!
出埋個重點先訓
Lm 跟進
唔識化 淨係打底
好想試下化到同素顏完全唔同
睇好多片 都係做唔到
出埋個重點先訓

重點呢
樓主好正,想你做我女朋友

我係臭閪

無問題,照要

麻撚煩都要

要呀

做咩咁既樣
我1年前未考dse素顏都好見得人果時粉都唔查就出街 最多查下唇膏中學畢業之後皮膚係咁爛係咁爆倉爆到一發不可收拾呢排叫做好返d 但已經返唔到以前咁查少少唇膏就出得街
sem1就算爛面都唔上粉返學 因為果時有人要
佢飛左我之後我就堅持日日化妝返學
試過有日起唔切身 冇化妝 比個同學問我琴晚係咪好夜訓 做咩咁殘 我話我冇化妝咋
佢個樣係
恥笑住叫我化返妝
出埋個重點先訓

重點呢

最後果篇睇唔到重點咩?
唔識化 淨係打底
好想試下化到同素顏完全唔同
睇好多片 都係做唔到

本身輪廓深嘅人係做唔到呢個效果
我1年前未考dse素顏都好見得人果時粉都唔查就出街 最多查下唇膏中學畢業之後皮膚係咁爛係咁爆倉爆到一發不可收拾呢排叫做好返d 但已經返唔到以前咁查少少唇膏就出得街

你壓力瘡嚟
睇醫生有得根治
sem1就算爛面都唔上粉返學 因為果時有人要
佢飛左我之後我就堅持日日化妝返學
試過有日起唔切身 冇化妝 比個同學問我琴晚係咪好夜訓 做咩咁殘 我話我冇化妝咋
佢個樣係
恥笑住叫我化返妝

我都會拍咗拖懶得化妝
屌 真係好撚中point
我爛面爛左十幾年 中二開始冇試過素顏見人
好多野都唔做得或者要就住就住 驚個妝甩 雖然化左都係凹凹凸凸咁
游水 潛水 浸溫泉 所有會出好多汗既活動 係出面過夜 呢啲都要就住
一直以黎都好冇自信 到中七都未拍過拖
後尾食a酸醫番好 就有人追喇 其實話女人金錢至上 男人咪一樣外表至上 好fair
多得大家
我個post都上到熱門
我會加速出文
屌 真係好撚中point
我爛面爛左十幾年 中二開始冇試過素顏見人
好多野都唔做得或者要就住就住 驚個妝甩 雖然化左都係凹凹凸凸咁
游水 潛水 浸溫泉 所有會出好多汗既活動 係出面過夜 呢啲都要就住
一直以黎都好冇自信 到中七都未拍過拖
後尾食a酸醫番好 就有人追喇 其實話女人金錢至上 男人咪一樣外表至上 好fair

絲打我對你甘拜下風

你壓力瘡嚟
睇醫生有得根治

窮人冇資格睇
愈來愈多負皮 又唔解釋

你壓力瘡嚟
睇醫生有得根治

窮人冇資格睇

草錢睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞