澳洲移民 你問我答 (13)

1001 回覆
33 Like 1 Dislike
state nominated唔係加5分咋咩
Thanks
有冇pte source介紹?
俾錢都得
日日番工放工已經冇心力再去分析題目
好似想有d雞精班係可以分析晒所有題目
有晒template 我只要plug n play就得
屌 無野啦 俾個 Frd fake左
佢講果15分係講491唔係190
你onshore? Pte academy 幾好 如果唔想俾錢可以去youtube e2 pte academic都幾好
我係香港
想試下考PTE
但係想exam oriented 而唔係學英文
應該睇job duites 而唔係淨係title
可唔可share多d details
例如有冇考過ielts 幾多分
pte又考左幾多次同幾多分etc

exam oriented黎講 係咪都係靠支那野 例如你講果個羊駝course
佢果d係咪已經有晒template
基本上倒模咁答?
Pte好多都有template ,照背都得 <<<邊到有
e2 learning果d鬼佬野 我怕佢係教你英文
而唔係教你點唔用腦考

個個ielts轉pte好似都即刻夠分
好似好吸引
唔係,e2 都係教你考試skills
佢youtube 都有比d template 你背
講多少少
其實我係想搵d course係有notes整理晒所有題目
跟住每種題型都有template去跟住答
跟住再狂操
我明要操
但日日番工放工 已經冇精力去睇點考先考到
就好似鬼佬就咁考ielts都未必9999
因為佢都唔知點答先meet到個requirement
所以先俾錢換時間
想直接拎完template直接操
淨notes 我就唔知啦
我係youtube + 羊駝app咁操
所以你係聽e2 learning學skills學template
跟住再用羊駝app操?

got it, thanks
Yes , 當然我覺得e2 youtube 免費野唔係教晒你
但好過無
我見佢都有paid course
雖然唔知有咩唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞