連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價

1001 回覆
328 Like 73 Dislike
我淨係想買隻普通版實體碟嚟玩姐
訂邊隻版本?有冇普通版實體碟訂?
佢講既唔係lgbt問題
係故事加咗abby令故事變得唔特别 冇前作出色 變8半復仇劇
未見過binc?
雖然好多人口裡說不,不過出咗之後應該好多人忍唔住買嚟玩
我冇負皮你 純粹比IGN Japan睇法 唔駛急住bin我c
咁樣叫鞭屍呀?
係咪覺得自己好似夜神月記低人咁好撚型
同話摺紙鶴摺死班死黑警有乜分別
真心肉酸
每個人對遊戲嘅喜好都唔同㗎啦
鍾意又好唔鍾意又好講個人姐
鍾意咪買,唔鍾意咪唔買
冇咩好嘈
但我只係覺得有人需要自重囉
整個list真係尷尬到打冷震
我知啊, 但呢個PO好似有人以為呢段片係讚緊佢。
好明顯連 I DID NOT ENJOY THIS AT ALL都唔識解的感覺?
原來你唔知發生緊咩事
用黎bin話唔玩但出左又去玩個d人呀天才
一直都叫緊話唔玩個班真係唔好玩

另外又係有條友叫佢真係唔好玩又睇左做叫佢玩
連登仔係咪有讀寫障礙
GOT第8季比人屌到嘔wo
乜而家啲人咁撚惡
人地俾滿分我就唔可以屌佢?
話之你幾多分
堅持唔買唔玩
唔知你條傻閪做緊乜鳩就叫讀寫障礙?
我就唔會詞窮到淨係識叫人天才
人哋鍾唔鍾意,買唔買黎玩唔玩關你撚事咩
你bin完人屍佢哋會hurt到要睇精神科
係咪做網絡風紀有優越感多啲?
你仲未明
你仲未明
雖然我都覺得小器簿係一件幾 on9 既事,
但呢樣野o係連登都玩左好幾年,
你又其實真係唔駛太在意
鐵盒版Playstation話預訂期去到6/17,實際情況要去sony藍店問吓
無話唔屌得,不過未玩過就狂屌柒咗啲
我自己睇法,如果係真係好嘅作品,理撚得你黑人同性戀女權環保傷殘人獸交,你寫得合理,說服到玩家故事可以投入,玩落又真係好玩,咁我諗大家都冇問題嘅,唔好好似EA BFV搞到要強迫玩家接受你嗰套所謂「正確價值觀」,我諗玩家真心希望玩到嘅係一隻純粹嘅好遊戲嘅

小器薄你話傳統又好
真心覺得,打個機姐,搞到批鬥咁做乜,你整d咁嘅嘢出嚟人哋又唔會少忽肉,你鍾意隻game又好唔鍾意隻game又好,想買想玩嘅人都唔會受你影響架啦
邊忽柒
姐係有人唔鐘意食榴槤覺得臭聞到陣味想嘔
你會唔會同佢講你都未食過就屌有啲柒
咁樣求撚其整死呀joel
個pr 仲要串到仆街對我黎講已經不可接受
如果我咁都買啲game 廠咪得寸進尺
下次隻隻game 都撈啲lgbt 黑人議題落去變做免死金牌
你鐘意咪買夠十隻關我撚事
我有我繼續屌繼續抵制
或者咁樣講啦
第一集果陣, "故事" 上黎講其實都係冇咩咁特別,
都係末世一個麻甩佬帶住個o靚妹走佬, 你救下我, 我救下你咁
你話最 twist 既都係最尾佢選擇救走 ellie

佢神係神在佢o係 "劇情" 上既演繹,
點樣舖排故事同表達角色與角色之間感情既情節

講真而家我地知既, 都仲只係 "故事" 既走向,
可能真係如你地所講, 未必個個接受到,
但就完全忽略左佢最出色既 "劇情演繹" 上

所以無論話佢好, 定係唔好,
你一日未玩過, 基本上都好難作出一個真係理性既評論
其實你睇返我地好多都係為拗而拗, 認真冇咩意思
我而家好聲好氣同你講
鐘唔鐘意隻game好主觀
鐘意又好唔鐘意又好個人喜好冇問題
但係既然連登仔連game都未出未玩過就斷定係糞作
去到覺得有需要衝出黎大大聲話唔會買唔會玩既地步
咁我希望佢地就真係唔好玩
只係咁簡單
唔好再睇左做我叫人玩
屌, 有 99 個人話你聽好似燒尤魚咁撚香
跟住有 1 個人話你聽好似榴槤咁撚臭

你都係要聽果 1 個人講既,
咁我又真係冇野好講既
你都on9
而家覺得臭個個係我
不滿個個係我
好定唔好一定要聽人講架咩
你可以食榴槤食到好好味無問題
都唔可以阻我話佢臭
我唔會話佢難食
但你叫我評價佢我一定唱衰佢咁垃圾我唔會擺落口ok?
下?
臭唔臭唔係都係你 "聽人講" 架渣咩?
講撚到你好似已經玩撚完咁
正呀,買先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞