連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價

1001 回覆
328 Like 73 Dislike
淨係留意tlou2 個sub reddit

班人主要對劇情不滿
話班game評唔敢評劇情
勁多spoiler 唔想知唔好入
點解唔敢評劇情?
90個鐘係騎緊馬先叫抵玩
派Review copy肯係比錢叫人出打手文 點會寫得太柒

片都流出左
點會冇佢嗰章
好似naughty dog唔俾佢地講後半劇情同講D leak係咪真
後半就係操控abby嗰part
唔講故事
輔助功能比玩家揀ai習慣呢樣嘢幾勁
之前有冇game做過
巴哈條片有講話隻game有講性別議題同為少數發聲
至少喺故事意識上呢d嘢走唔甩
聽講一半時間都係用ma’am
如果真係肯俾錢就得, 點解 Anthem 唔咁做?
有偷跑流出,頭兩個鐘已經有球類運動玩
垃圾到比錢都無人做
其實我唔抗拒lgbt
真正last of us fans,無論有冇事前劇透,或者game評分高低分,都一樣會買黎玩。

不斷踩隻game既連登仔,其實你地做咩都係多鳩餘,慳返啖氣啦傻仔,求其鳩up幾句,fans 就會唔玩咩 ,醒下啦on 9

利申:已買艾莉版,正日扯住旗玩
第一集值唔值得玩?
低分又笑
高分又話食正BLM個潮流
同話動森撞正疫情一樣

利申:未買 睇定啲先
絕對值得

但大前提係,你要有耐性去玩呢隻GAME,尤其係唔可以SKIP劇情,你先可以感受到呢隻GAME 既魅力。
https://m.youtube.com/watch?v=GB20A8CitRU&feature=youtu.be#menu

呢個獨媒有講到劇情部分,簡單來講佢形容為新星戰三部曲同GOT第8季一樣的水準
咁快
呢個subreddit真係一笑死人
見成堆人話收左錢寫好評諗起藍屍思維
佢地見到skill up係少有既劣評就打晒飛機
搞到skill up自己本人都頂唔順叫人睇多d意見
https://www.reddit.com/r/TheLastOfUs2/comments/h82c2a/just_a_reminder_that_you_dont_have_to_jerk_off/?utm_medium=android_app&utm_source=share
其實講到淨係連登係咁
reddit twitter 啲人都信流出
講到好似 reddit twitter 都有人信流出就好似唔關連登事咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞