連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價

1001 回覆
328 Like 73 Dislike
乜撚野聽人講姐
面對負評佢地叫人唔好買
真係對呢啲撈社會議題落去然後又唔俾人屌嘅做法好厭倦
幾撚多分我都係咁不滿
我唔會插佢唔好玩因為我無玩過
但單就佢地咁呢個垃圾做法我會抵制到底
我俾錢買就算我係想屌佢,都間接地助長佢地呢個做法
成個弱智咁連人屌乜都唔知
老豆老母係咪生少對耳俾你
人地講咩都聽唔明自說自話就覺得岩哂
玩都未玩就扮晒遊戲品評師
榴連都係要自己聞過先知臭定香,你依家嘅情況係聞都未聞就話臭
一知半解好心就唔好衝出嚟柒
我重申一次我嘅立場
作為一個消費者對game 廠撈社會議題落去
一俾人屌就拎出黎做擋箭牌大感不滿
唔好歸類我落任何人度
我無插gameplay
對我黎講一隻game 唔係淨係睇game 本身
廠方嘅立場,pr 我都會納入去
我唔係專業game 評人 我都唔覺得你係
我只係對劇透之後佢地嘅做法不滿所以抵制
你同樓主繼續做人肉錄音機啦
繼續屌我無玩過隻game
睇完頭兩個鐘gameplay好sad
第一集joel明明好醒唔會信陌生人
點會今集咁撚on9 救完大山婆仲要咁死法
完全為死而死咁 我玩咗第一集爆咗3次機
呢集兩個鐘joel就死撚咗 我想問劇情邊撚度合理
我真係好鐘意第一集個故事 呢集真係冇意慾玩
g持
成個topic係講緊媒體好評隻game,同你鳩屌pr有咩關係無人想知你買game有咩準則成隻癲狗咁亂屌仲以為自己好威
已訂豪華版
一評劇情實死
啲leak全部堅(基本上full leak左)
呢個年代打LGBT名號賣嘢 mainstream review一定靚
EA 買得起
SONY更加得
收皮吧啦
FUCK YOU NEIL DRUCKMANN
Terminate Dark Fate一樣情況
結果?

GET WOKE
GO BROKE
Joel比個臨時寫出嚟既男人婆扑撚死
要玩家控個男人婆追殺Ellie
新leaks仲要見到Tommy同Joel兩個係末世生存左幾十年既人見到Abby就噏哂自己全名同據點係邊出嚟
啲咁既shit writing你地慢慢J
RDR1有強姦叫雞咩
how about battlefield V
Agger
人地唔洗理政治正確
算啦,上面有班人,認為joel一個從末日事件開始求生左幾十年,可以接受到佢犯低級錯誤的佢而導致死亡的設定。

同相信香港法律未死一樣,只係想活於自己所相信嘅世界的人,眾人皆醉我獨醒咁,無謂同佢嘈。

我係編劇情願寫佢患上左老人痴呆症為大前題,之後咁樣柒死法都合理先啦
唔係一直都係屌緊劇情咩?
啱啊 成件事根本唔合理

留名等睇是否與圖文相符
張圖想表達咩?唔係好明
左膠女權遊戲
對待員工不善
奶共公司

藍到咁必須死
個世界設定本來就係死亡永遠係身邊附近
死得唔合理根本係好現實既事
如果大前題係 你唔鐘意=唔合理 就無野好講
你要諗返原圖張電車難題先可以知佢想講咩
依家個個都仲係有封口令
屌, 上集人地成隊 full gear 軍隊俾個 10 幾歲o靚妹殺晒就冇人講唔合理
有咩問題,成吉思汗騎幾十年馬咪一樣墮馬死,遊戲結尾都解釋左joel係一個普通人,唔係佢一早賣ellies比女瑩做英雄啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞