連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價

1001 回覆
328 Like 73 Dislike
你有冇諗過係你自己表達能力有問題?
問你本身撐咩又答唔到
問你假設左d咩就係想拉開話題
正常人放低個正評就走左啦
係得你地班反既先會咁有毅力之嘛

如果真係人人都覺得隻 game 戇鳩, 正評就唔會多幾倍啦
知唔知邊邊先係沉默既大多數?
你係醒既就唔係o係度幫手推 post 啦
你見佢話自己本來係撐既呢句都知咩料
笑下就算
依個po 真係未出發先興奮
連我依啲未玩過tlou 嘅都好想隻game快啲出再入黎食花生
我諗應該都冇咩花生好食

劇情難入口係事實
除劇情外其他各方面都非常出色亦都係事實
呢 2 點應該冇人會反對

就算最後隻 game 出左,
接受到劇情既咪會繼續捧到上天,
接受唔到既咪會繼續屌到上天

另一個層面,
劇情上面就算兜到, 盲反既都會堅持話係兜唔到
反之亦然, 就算兜唔到, 死忠都會話可以接受

盲撐而家又扮理性
想睇多幾次反cup
自己開post個主題都係到挑機話人燈
之後話人入黎留言
有冇小氣簿link?
想睇
好緊張 到底到時邊派會柒呢
係咪19號出
https://lihkg.com/thread/2058792/
好似係呢個post入面
毒撚世界觀係 但主要係想笑7某部份 極自我中心連登仔
正常人簽完個名就走咗
係得你地班反嘅先咁有毅力咋嘛

如果真係人人都反國安法,簽名就唔會多幾倍啦
知唔知邊邊先係沉默嘅大多數?
我原本係來討論隻驚劇情同劇透符合來屌點解班狗會搞到個IP咁

但我承認而家留係度係想睇樓主同數字人到底係破斧沉舟反cap主流的我哋;定係會變成第日可以笑足一世的meme同反面教材
咪同個閪總監一樣
本身我對個劇情都冇咩所謂
睇完佢ig個post我就決定永遠都唔會買
出game日重玩一次一代算撚數
你係咪想冇人尊重你講的野?
btw你講d野
"係來討論", "來屌", "你講的野", "主流的我哋", "一世的meme", ...
唔知點解你一來到就有浸強國人的味
尊重唔係要人俾的
係靠你自己表現而獲得他人的主動認同

你地講的

——————————

我講的

sor今次真係笑到仆街
第一次見人攞正負皮數黎打飛機
你支持緊個樓主咪用緊囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞