連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價

1001 回覆
328 Like 73 Dislike
我del左1,2集
諗住上youtube睇劇情再玩第三集
多謝衝出黎做理解能力有問題既人辨
個位講野好有中國特色既巴打係特登圈住個正負皮數, emphasize呢樣野
btw我諗我都攞左正負皮數黎打J了
話你地只能默默地留下負皮
命中要害
我覆得你少咩
屌撚左你日幾兩日啦
屌到你叫我唔好買之外就口啞啞
而家就黎咬其它人
乞人憎到
我呢啲叫做書面語,唔係叫中國特色。

咩顯卡、優化,果d先叫做中國特色。

我打字一向半書面半口語係幾唔主流做法,不過我認啊
我可以用通俗方式來講下一句說話的

好撚過你自己無文化就屌鳩我同想屈我係大陸仔,
唔撚夠講就想學人做認字特警先啦,同主題有春關係咩死柒頭
由頭到尾都係叫話唔玩既人真係唔好玩就理解左做因為被你屌到口啞啞只能咁講
係你衝入黎呢個post之前已經講得好清楚立場
精神勝利唔係唔得,有d柒姐

其實真係估唔到你地接受能力咁低,係我失策
一句幾時去荷里活間大酒店發展就trigger到咁
唔知你本身打個句出黎個時係咪覺得好啱好有自信呢
特登圈住 = 同冇圈差唔多
長知識了

btw其實你見唔見到之後我有認真覆佢?
而講野有中國特色呢,就唔係我咁評論佢先既
連登仔再一次理解不能
究竟係隻眼有事定個腦有事呢?
infinite美術係設計得幾好
不過真係唔多鐘意呢種風格, 同埋第一身...
柒得過你咩
開excel 小氣簿
成個陰險太監咁
係咁話人中國人
但小氣,踐踏為樂,問非所答,覺得自己擁護嘅野係不容挑戰
唔係更似中國人咩
係咁搬龍門 見到問題就當睇唔到 真係唔知邊個精神勝利
1 其實唔悶
可能劇情說明開頭個度差啲
但慢慢聽返啲錄音就可以投入到呢個世界
拎正負皮數黎講會唔會低質左D
成個po 最抵死就係呢條友
學人開excel 咁小學雞
你講既小氣係咪指"叫人做人有骨氣, 話唔玩就真係唔好玩"?
小氣在邊呢?

我本想話做咩屈我話人中國人(因為中國特色係你自己講先既)
但係又發覺可能你連自己講既野都理解唔到
咁你講下由咩搬左去咩
你同樓主兩件on9仔 面見質疑剩係識反問反問 唔係以為自己咁就好撚勁一打十呀
即刻fail
答唔到
做乜 9 ?

我某幾個 reply 多負評咪等於我講既野唔受人認同, 好合理丫,
同樣, 頭 post 多正評咪等於頭 post 講既野較多人認同囉, 有咩問題?
如果正負評唔能夠合理地反映意見,
咁要呢個系統黎做咩?

講左好多次我從來冇否認過 part 2 既劇情有問題,
我只係覺得佢一定有其他好既地方先可以拉返平均令到佢有咁高評價,
而劇情上可以兜得返點解會有咁既發展 , 只係我個人既願景,
我唔明點解咁都要鞭我屍 (假設兜唔到的話)
明明你話反part2嘅都似強國人先
乜變做我講
開小氣簿唔小氣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞