連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價

1001 回覆
328 Like 73 Dislike

製作人又成功商業欺詐
佢究竟有幾鐘意abby
出番part1 黑人細路都無咁嬲
點解要假設佢解釋到?
因為我想有隻好 game 玩囉 , 定係你唔想?

再講, 咁多媒體評分咁高,
好難令人相信 100% 都係買返黎
就算真係買, 都一定唔會俾到滿分
所以我當劇情好喇真係如你所講係垃圾,
佢都一定都有佢非常出色既地方拉返平均 , D 媒體先敢俾咁高分
至於呢D所謂"非常出色既地方"係咩, 你應該睇任何一個review都會有講

最後, 呢度真係冇人吹過佢畫面勁,
更加冇人睇過實機知佢畫面係咪真係咁勁,
唔好o係度打稻草人
係中文圈都已經有人爆晒機然後話流出劇情 "不完全" 正確 , 唔係傳 only
所以我先假設佢解釋到某部份劇情

咁當然你都可以話呢 D 又係俾錢買 review 啦
做乜 9 ?

佢意思咪話就算真係你覺得既狗屎劇情,
其他地方都夠 cover 返囉
我唔知你講既中文圈係邊度,
但我睇巴哈/連登都唔覺有人話劇透 "係假"
你諗到你本來撐咩未?
好奇想知
下? 原來 BOTW GOW GTA 呢 D 拎 90 幾分既 game 全部都唔好玩架?

國安法未落實,點解要反
人大都讚好,唔通全部都假?
送中條例未落實,點解要反
其實你句野套乜都得
大革命當年都好高分
你都識講啦, 就咁睇劇透, 明眼人都睇得出有問題啦
但點解大部份媒體都 "敢" 集體賭上成間公司既聲譽俾 10 分 ?
有冇聽過瑕不掩瑜?

見你講開我又想問下喇,
小弟見識少, 想知邊隻 ea ubi D 量產作拎過 90 分?
有人流出Ellie會死
有人流出Ellie冇死
已經一個真一個假, No?
今次假設左呢度既"流出的劇情"係指邊d?
邊句?
邊句?
咪有左gameplay 囉
到底睇左未…結局都出埋
你話我句野套乜都得嘛唔係咩?
我講左咁多句邊句先得架?
樓主成日反問返人地
都幾慳
咪你句幾分幾分囉…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞