連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價

1001 回覆
328 Like 73 Dislike
在云云的OPEN WORLD中能獲得這成積, 的確有出眾之處
其中主要的還是故事
RED DEAD和薩爾達的神作地位是創新, 遊戲性, 和大集成
新戰神嘛, 說OPEN WORLD倒不如說是ARPG
係連登講sony野多鳩餘
乜柒都踩
你有你踩,我有我買
邊個media話之前爆出d劇情假
係假嘅話就可以入手
連登仔夠話lol俾垃圾玩啦 但事實上lol 真係好撚垃圾
好明顯係睇咗劇透嘅連登仔喺度狂踩,講到隻game一文不值

而家燈到爆分,可以安心去買
睇巴哈評測笑咗
唯一缺點戲內容過度暴力,有時睇到唔想望住個mon

講開暴力記起隻game岩岩show gameplay又俾人大造文章話佢反女權,血腥對待女人角色
睇嚟某啲人好想整臭隻game
想買既就買,唔想買既就唔買,就係咁簡單
今次GS 評測都係話Too violent
平時都比較信GS d分
今次真係o晒嘴
好心咪撚比d 所謂既女玩家做reviewer
GS比part1都係8分
Too Violent 唔係問題,
最大問題係佢 too violent 得黎代入感太強, (好多評分都係咁講)
好容易玩到個人好 depress
比8分唔係問題
但個理由可唔可以好少少
邊個敢比低分 博屌咩
唔敢俾低分都可以俾 8 分 9 分,
如果真係唔掂既點解要俾滿分?
吓 reddit左膠都屌到仆街喎
## 真定假呀
當日有份屌鳩我嘅連燈仔準備出嚟道歉
明明我只係叫大家出咗隻game先再下定論都畀人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞