連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價

1001 回覆
328 Like 73 Dislike
試下唔比高分
呢個時勢肯定比人燒公司
遊戲史上最高傑作
1. 鐵盒面頭係Ellie實則內籠整多件Abby你嘆
2. 上年9月條Trailer最尾係Joel講「你唔係以為我會由你一個呀?」,實則係個亞洲人講
3. 4月尾嚴重劇透之後整條新Trailer補飛,其中一段有隻喺地下躝緊嘅Infected想捉Ellie,Joel即刻踩實佢再補一槍,明明成件事係4年前,個樣同件衫都未係4年之後嘅實際模樣又喺Trailer玩換臉,見劇透流出哂就改下個人物模組搏段劇透係假等傻仔信

仲有冇?
唔高分姐係有歧視
I am 喬爾夫球
唔係有條友出黎爆大鑊隻game仲延緊期唔知幾時出
真係多謝條友幫我慳番幾舊水
玩過第一代,點都好我都會買黎玩一次
如果最後真係食左屎既我當買教訓,以後唔會再信ND同預訂佢啲game
是撚但啦,總知佢兩個就好撚high啦
係咪1729同樓主嚟?
隻game要俾錢買,老閪都播耐啲俾你睇,咁先值回票價

申利 : 唔買
心水清wor。我尋晚都係用NMS單野同呢次比較

唔同的係我諗唔到除左重做成隻game之外,點樣會變到而家NMS的神蹟
正啊!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞