連登仔又燈中, The Last of Us 2 獲媒體極高評價

1001 回覆
328 Like 73 Dislike
100 分滿分?
呢隻game會成為暫時遊戲史嘅最大反差
第一作個個叫好
第二隻爛撚到咁
出user score 未?
好少少
不過一樣唔撚玩
因為太唔合理,情況就係如果HARRY PORTER 3個死1個你估會點,THE LAST OF "US" 中重要就係佢兩位,一開GAME冇耐就死一個你叫D人點玩落去。
死唔係問題,屌你仲要特登係trailer營造兩個人都唔會有事,開開心心過日子嘅情況

都算撚數仲要俾個係trailer同所有官方channel都冇出現嘅死大隻tb殺左

唉都算撚數仲要俾人踢爆之後整個假嘅新trailer扮joel冇死
沒錯
死唔係唔問題
個死法 個plot
真係玩鳩player同埋為咗炒埋各種乜乜乜主義一碟
我既心聲
巴打
打手:我覺得劇情ok/唔好係度屌隻game 尊重其它人 etc...
個gameplay 真係無乜升級
絕對唔係驚為天人可以拉分上滿分
除左劇情之外其他野都好高水準, 畫面, 遊玩性bla bla bla
睇左幾個鐘cut scene+ending
我覺得個問題係劇本唔係LGBT
就算Abby唔係大山婆
變左Die Hard John McClane咁既角色
玩家一樣唔鐘意
因為你用on9原因寫死左個主角
用haters/反LGBT黎做擋前牌
根本係個劇本差
前排玩返第一代,唔覺真係咁好玩,可能果個年代好突出,所以真係無衝動想買

你地玩完又覺得同宜家呢代game有無比下去?
同呢到d打手一樣,死撐到隻game出,d人退唔到訂咪收工
爛口妹 本身無限刀仔
終於明上帝要用洪水浸撚柒死晒班含家鏟既心聲
AGGER
不過如果配合台仔解釋

就會明多少少點解班撚屌要咁樣用大山整死JOEL
有邊隻新世代GAME好玩過一代? 我都好想玩下沖淡下
DLLMCH
鐵血的魔劍=tlou2
垃圾

53% 想睇metacritics出player review score會點
鐵三角係咪完成左歷史任務
就了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞